Home
 

PROROCTVO O ZBORE DVOCH SVEDKOV VYVÝŠENÉ DO NEBA A VŠETKY OSTATNÉ ZBORY ( CIRKVI ) ZNIČENÉ, BOŽÍ NAJMOCNEJŠÍ PROROK DR. OWUOR, 10. JÚN 2018

OZNÁMENÉ NAJMOCNEJŠIM PROROKOM HOSPODINA NÁŠHO BOHA DR. OWUOROM
naživo na www.jesusislordradio.info
Dńa: 10. JÚNA 2018
sumarizácia

Môžem sa teraz s vami zdielať s ďalšou časťou rozhovoru, keď ma PÁN JEHOVAH zobral do neba pred BOŽÍ TRÓN BOHA VŠEMOHÚCEHO, potom zobral obrovské listy zo stromu života a ON mi pridal, pretože predtým mi dal lístie zo stromu života, slávne listy.

Tieto obrovské listy mi dal dnes a potom ma priniesol naspäť na zem a potom mi ukázal Zbor DVOCH HROZNÝCH SVEDKOV, zo Zjavenia 11 kap., svedkov PÁNA, Zbor a nebo bolo dosť ďaleko, ale ja som mohol vidieť veľmi ďaleko, až za vesmír, mohol som vidieť veľmi ďaleko.

Takže títo dvaja viedli Zbor odtiaľ, veľmi ďaleko v nebi, konajú a ovplyvňujú Zem odtiaľ. Ja som sa s tým zdieľal s vami ráno, znova, mohol som ich vidieť, to je veľmi ohromné, je to veľmi slávny Zbor, a oni to vykonávajú v Nebi, jazdili cez nebo, cez oblaky, a vykonávali povinnosti, prácu BOHA JEHOVAH, PRIPRAVUJÚ NÁRODY PRE SLÁVNY PRÍCHOD MESIÁŠA NA ZEMI.

A potom ďalšia časť, ON mi ukázal iné Zbory na tejto Zemi. A každý z nich mi ukázal, začal po mojej pravej strane, sa zrútil. Pokúšali sa to napraviť, ale nemohli. Ďalej po mojej ľavej strane iný Zbor, zrútil sa. Ďalší Zbor, zrútil sa. Takže oni zápasili s ťažkosťami, každý z nich zápasili s ťažkosťami, aby dali do poriadku ich Zbor.

Toto poukazuje na to, že poslušnosť sa stáva veľmi dôležitou, k tomu, ktorý to hovorí s vami. HOSPODIN nemôže byť byť ignorovaný a nemôže byť irelevantný, považovaný za nedôležitého, pretože ON mi ukázal všetky Zbory na Zemi irelevantné, ( nedôležité, bez efektu ). ON mi ukázal všetky iné Zbory zrútené, to bola strašná situácia, oni sa pokúšali to napraviť.

Toto je druhá časť, s ktorou som sa nezdieľal s vami, ako mi ukázal ZBOR JEHO DVOCH HROZNÝCH SVEDKOV, veľmi slávny, dosť vysoko na oblohe, jazdili na oblohe z jedného konca neba na druhý koniec. Hlboko v nebi, za vesmírom. A potom mi ukázal tie ostatné Zbory, oni sú všetky zborené. Všetky, skutočne doslova všetky.

MESIÁŠ PRICHÁDZA!

NEHOVORIL HOSPODIN S TOUTO GENERÁCIOU? 

Oni všetky sa zrútili,.. takže si buďte istí, že nezmeškáte slávny príchod MESIÁŠA.

TÍ, KTORÍ MÁTE UŠI, POČÚVAJTE A POSLÚCHAJTE,

ČO HLAS PÁNA A DUCH PÁNA

HOVORÍ NÁRODOM V TEJTO HODINE. 

Ja som videl príchod MESIÁŠA. Znova, oni všetky boli zrútené. ONI sa pokúšali ich napraviť, ale boli nenapraviteľné. NEHOVORIL PÁN S TOUTO GENERÁCIOU?

SHALOM

Off 

12.6.2018 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top