Home
 

OBROVSKÝ HNEV BOŽÍ PRICHÁDZA ZASIAHNÚŤ USA, BOŽÍ SLUŽOBNÍK PROROK DR. OWUOR, 9. SEPTEMBER 2017

VÁŽNE UTRPENIE PRICHÁDZA DO USA, PÁŃ POŽADUJE NÁRODNÉ POKÁNIE  

Proroctvo naživo v rádiu http://www.jesusislordradio.info/ dňa 9. Septembra 2017 

PROROK BOŽÍ DR. OWUOR    1743691_580582558697084_1552932791_n

PÁN JEHOVAH hovoril so mnou o udalostiach, ktoré sa dejú v Spojených štátov Amerických práve teraz a v tomto mega rozhovore tejto noci mi PÁN ukázal JEHO Oblak, Oblak JEHO SLÁVY, ktorý prišiel dole z neba s hnevom, so zlosťou dole smerom ku Spojeným štátom Americkým, ku plážam, ku pobrežiu, hustý tmavý oblak PÁNA prichádzal so zlosťou, s hnevom, a potom mi ukázal,  – to je súčasť sna -, súčasný hurikán, ktorý ide zasiahnúť Spojené štaáty Americké, hurikán Irma, ukázal mi hurikán medzi ostrovom Kuba a Miami a išiel veľkou rýchlosťou. 

Vidíme veľmi jasne, že hnev a zlosť PÁNA je stále nad tým národom, znova: PÁN mi ukázal JEHO HNEV a ukázal mi Oblak JEHO Slávy prišiel s hnevom, ku pobrežiu USA, so zlosťou ponad oblohu, hustý Oblak PÁNA, prišiel s hnevom a dal mi vedieť, že je veľmi nahnevaný, bol som veľmi prestrašený spôsobom, akým ON prišiel takto k Zemi ponad oblohu, ku pobrežiu Spojených štátov Amerických.

Potom druhá časť sna, PÁN mi ukázal Hurikán Irma, akou veľkou rýchlosťou ide medzi ostrovom Kuba a Floridou. Dal mi porozumieť, že ON, PÁN, je stále zaoberajúci sa ich záležitosťou.

PÁN hovoril o tomto súžení prichádzajúcom na Spojené Štáty Americké, je to umiestnené na webovej stránke, 25. júla 2017, a môžete vidieť veľmi jasne, že keď hurikán Harvey prišiel, on zasiahol Texas veľmi tvrdo, súženie sa rozšírilo do Spojených Štátov Amerických, do celej krajiny, dokonca aj v tejto situácii práve teraz, sú vo veľkom utrpení a teraz toto tu prichádza. PÁN mi ukázal, JEHO tmavý hustý Oblak prišiel z Neba s takýmto hnevom, blízko ku pobrežiu, prišiel s hnevom a so zlosťou a bolo to veľmi strašné vidieť to. Hustý tmavý Oblak PÁNA prišiel s takým hnevom.

A potom druhá časť tohto sna tejto noci, iba pred dvoma hodinami, ON mi ukázal medzi ostrovom KUBA a medzi Floridou, ON mi ukázal ten hurikán, ktorý prichádza a dal mi porozumieť, že PÁN je stále na tejto ich záležitosti. PÁN stále žiada pokánie tento národ. Aby ľudia Spojených Štátov Amerických mohli činiť pokánie, pretože ON je ich Stvoriteľ. Oni nemajú iného Stvoriteľa. 

Žiaden iný boh nikdy nestvoril Zem a ľudí Spojených Štátov Amerických, iba okrem BOHA JEHOVAH, SVÄTÉHO BOHA IZRAELA. A PÁN pozdvihol v tomto proroctve, keď hovoril o tomto utrpení, o záplave prichádzajúc do Spojených štátov Amerických, môžete vidieť veľmi jasne, že PÁN hovoril o pokání, PÁN hovoril o stave v Cirkvi, pretože Cirkvi by mali byť inštrumentom, ktorý PÁN používa, aby bol schopný vykonať JEHO AGENDU V TEJTO HODINE v národe. A JEHO agenda v tejto hodine po národoch tohto Sveta je pokánie, odvrátenie sa od hriechov a pripraviť cestu pre príchod MESIÁŠA, ktorý sa približuje. 

Vidím Oblak Boha prichádzať z Neba, prešiel cez Oblohu a s hnevom, to bolo veľmi strašné. A potom mi ON ukázal ten hurikán medzi Kubou a Floridou, iba pred 2 hodinami, v ohromnom sne, a to vám hovorí, že PÁN ŽIADA CIRKVI A ĽUDÍ ZEME USA, ABY ČINILI POKÁNIE, ABY ČINILI POKÁNIE A ODVRÁTILI SA OD HRIECHOV. ON ich žiada, aby uvažovali o ŇOM. Pretože dlhý čas neuvažovali o BOHU. 

Keď sa pozriete, čo oni robia v Cirkvách teraz, ktoré by mali pripravovať národ teraz. Cirkev je teraz v stave odpadnutia, Cirkev je teraz v stave hriechu. Cirkev práve teraz je v temnote. A PÁN túži, aby kráľovstvo USA, ktorých ON stvoril, aby oni tiež, neignorovali JEHO inštrukcie, JEHO HLAS. PRIPRAVTE CESTU, PRÍCHOD MESIÁŠA JE BLÍZKO. 

PÁN je veľmi znepokojený, rozrušený, že tento hlas je ignorovaný, národ je v inej agende, v inom programe, nemorálnosť zasiahla národ, homosexualita, turizmus s nemorálnosťou, gayov, a všetkými ďalšími vecami, ktoré vidíte… ktoré zašpiňovali národ. 

Takže práve teraz, Pán neukončil rozhovor s nimi, to je dôvod, že vidíte ohromné utrpenie, dokonca ako bolo prorokované v proroctve zo dňa 25. júla 2017, keď hovoril o obrovskom prichádzajúcom utrpení, práve teraz vidíme pred našimi očami, USA.

PÁN žiada, aby národ USA začal pripravovať NÁRODNÝ DEŇ POKÁNIA, aby priniesli celý národ k pokániu, toto je volanie, toto je povolanie tohto národa k pokániu. Vidíte tu v Keni, zakaždým, keď PÁN hovorí, oni idú do pokánia, okamžite. Niekedy činia pokánie naprieč všetkých Cirkví.  Ako túto nedeľu, ja som ich počul včera, bolo stretnutie národnej rady Biskupov a dohodli sa, že budú tráviť 30 minút v každej Cirkvi, túto prichádzajúcu nedeľu, ľahnúť si pred PÁNA, položili ich  brucho na podlahu a činili pokánie, plakali pred PÁNOM, aby odmietli hriech, aby sa zriekli odpadnutia a pošpinenia. 

Takže PÁN žiada ľudí Spojených štátov Amerických tiež prijať pokánie, aby sa odvrátili od hriechov, mali nulovú toleranciu pre hriechy a nemorálnosť,  že evajelium peňazí, ktoré je v národe, aby prišlo ku koncu. Nech sa pripraví SVÄTÁ NEVESTA V TOM NÁRODE. 

Videl som vo spravodajstve, že keď hurikán Harvey prišiel, ktorý prišiel geofyzici, vedci geológie na Kalifornskom technologickom inštitúte zistili, že v skutočnosti voda, množstvo vody, ktoré hurikán priniesol do tejto oblasti Houstonu bol taký ťažký, že potopil celý tento región Houstonu o dva (2) centimetre. Celá táto pôda sa potopila kvôli váhe vody, ktorú stlačil hurikán Harvey. Hovorí, že hurikán Harvey priniesol veľa vody a hmotnosť vody potopila celú oblasť o dva (2) centimetre; potopil a hlboko. A ohýbal kôru zeme. Takže môžete vidieť rozsah, závažnosť tohto hurikánu. A teraz môžete vidieť hurikán Irmu, seizmológovia sa vyjadrili, že zistili, že je to dôsledkom mega zemetrasenia. Takže PÁN otriasa Amerikou veľmi masívnym spôsobom.

A ON hľadá ich pozornosť, čaká, že to zoberú do úvahy, aby HO teraz brali do úvahy ako ich BOHA a brali do úvahy JEHO SVÄTÉ POŽIADAVKY K SVÄTOSTI A SPRAVODLIVOSTI, ABY SME PRIJALI JEŽIŠA A PRIPRAVILI CESTU PRE SLÁVNY PRÍCHOD MESIÁŠA. 

Pred 2 hodinami ON tu so mnou hovoril, teraz je tu noc v Afrike, vo východnej Afrike v Keni, v skutočnosti je 5 hod. ráno teraz, PÁN hovoril so mnou o veciach, ktoré prichádzajú. PÁN plače k ľuďom k Spojeným štátom Americkým, ON ich miluje, ON hľadá ich pozornosť, ON sa priťahuje k nim, všetky tieto veci sa dejú, aby ste zbystrili vašu pozornosť a mohli činiť pokánie. Ja som obranca Spojených štátov Amerických, to nie sú nukleárne zbrane, to nie sú bojové zásahové  lietadlá, to nie je technológia, ekonomika, dômyselnosť, … nie, TO SOM JA, BOH JEHOVAH, KTORÝ SOM VÁŠ STVORITEĽ A OBHÁJCA A HĽA, PRÍCHOD MESIÁŠA SA TERAZ PRIBLÍŽIL. JA hľadám vašu pozornosť, aby ste pripravili národné pokánie, aby Cirkvi teraz prestali s tými evanjeliami prosperity, ktoré kážu a navrátia sa k evanjeliu kríža, aby vyučovali Svätosť, transformovali život oviec KRISTOVÝCH a pripravili národ pre Slávny príchod MESIÁŠA. 

Takže toto je to, čo PÁN hovoril, dokonca aj teraz, keď hurikán Irma sa teraz blíži, blíži sa k Spojeným Štátom Americkým a prešla do vyššej kategórie č. 4. Toto je hodina prebudenia v Spojených Štátoch Amerických, mali by sa pýtať otázky v túto hodinu – všetky tieto kalamity tu sa dejú preto, že náš vzťah s Bohom je prelomený? Nech PÁN otvorí pre vás múdrosť, nech PÁN otvorí vaše srdce, nech vaša múdrosť vás nikldy nesklame. 

Pretože tieto utrpenia to sú tie, o ktorých Daniel hovoril. 

Daniel 12:1- 4 a vo verši 1 hovorí – 1V tom čase povstane Michael, veľké knieža, ktorý stojí nad synmi tvojho ľudu, a bude čas súženia, akého nebolo odkedy len je národom až do toho času. A v tom čase bude vyslobodený tvoj ľud, každý, kto bude najdený zapísaný v knihe.

On tu hovorí o utrpení, aké nebolo predtým. Ja som videl prichádzať MESIÁŠA, nech ľudia Spojených Štátov nezlyhajú ich múdrosťou. Nech sa pripravia pre Slávny príchod MESIÁŚA. A v tejto hodine nebude záležať na vašej vyvinutej krajine, na systéme technológie a ekonómie, ale aby ste striktne boli závislí na pokání, pretože JEŽIŠ, VYKUPITEĽ A SPASITEĽ PRICHÁDZA NASPÄŤ. A ON PRICHÁDZA NASPÄŤ PRE SVÄTÚ CIRKEV. A HLAS, KTORÝ OZNAMUJE / OHLASUJE SLÁVNY PRÍCHOD MESIÁŠA JE TU. ON UŽ DAL PROROCTVO. 25. JÚLA 2017, ON K VÁM UŽ HOVORIL, ON VÁM TO DAL NA WEB, ON VAS VAROVAL O TOM UTRPENÍ, ON VÁS VAROVAL O ZÁPLAVÁCH A TERAZ JE TO TU. 

Nemôžete ignorovať tento hlas!

Spojené štáty Americké a všetky ostrovy v Karibiku, prevezmite duchovnú dráhu vášho života a opýtajte sa – kto to je, kto nás ochraňuje? Kto je to, kto nás chráni? Prosperujeme tu, všetky tie veci, ktoré tu máme,… život, ktorý tu udržiavame, životný štýl.

Ale teraz MESIÁŠ RPICHÁDZA!

A nemôžete ignorovať toto volanie. PRIPRAVTE CESTU, MESIÁŠ PRICHÁDZA! 

Shalom 

sumarizácia Proroctva PÁNA
Off 

9.9.2017 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top