Home
 

MOCNÝ PROROK HOSPODINA VZRKIESI MŔTVEHO ČLOVEKA NASPÄŤ DO ŽIVOTA, BOŽÍ PROROK DR. OWUOR, 6. SEPTEMBER 2017

PROROCKÁ VÝSTRAHA, 6. September 2017
MOCNÝ PROROK HOSPODINA VZRKIESI MŔTVEHO ČLOVEKA NASPÄŤ DO ŽIVOTA,
Odvysielané naživo v rádiu http://www.jesusislordradio.info/     1743691_580582558697084_1552932791_n

Nuž, vidím, že niekto zomrie. Ešte neviem, či je to žena, alebo je to muž, ale Hospodin ma zobral a ON mi ukázal hrob. Ukázal mi hrob, kde bola táto osoba pochovaná a potom Hospodin otváral ďalej moje oči, takže vidím o niečo hlbšie, tam, kde ide duša, oveľa hlbšie a potom Otec, ktorý hovoril vedľa mňa, po mojej pravej strane, mi dal inštrukcie, aby som priviedol túto osobu späť k životu.

A potom ten, ktorý s vami hovorí, vzkriesil túto osobu a na celom svete sa v Cirkvi objavuje ohromné prebudenie. Pán hovorí, že ON prebúdza Cirkev najstarším spôsobom. Spomeniem knihu Izaiáša 26 kap. a ako hovorí Hospodin v Izaiášovi 26 kap., hovorí o rannej rose, ktorá príde. V tejto hodine príde ranná rosa, ktorá príde oživiť Cirkev.

Vidím, že Pán poslal svojho služobníka niekam, aby znova vzkriesil mŕtveho človeka. A táto duša odišla tak hlboko, veľmi, veľmi hlboko, hlboko a je tu nejaká udalosť, do ktorej sa Pán zapojil, aby som priviedol túto osobu, o čom sa tu nemôžem zdieľať, ale čo sa stane s touto osobou, je vzkriesená Pánom a tak, keď ma tam posiela, aby som urobil takúto vec, veľké prebudenie vyvrcholí v Cirkvi, aby sa pripravila cesta pre Slávny príchod MESIÁŠA.

Takže viem, že v túto hodinu Cirkev je v podstate zaneprázdnená svedectvom karhania uctievania v Spojených štátoch amerických.
Aha, teraz je tu je veľké zameranie sa, Pán sa zameriava na opovrhovanie vecí tohto sveta, ktoré prijímali v Spojených štátov amerických v Cirkvách a je to úplne jasné, že Pán sa zameriava a ide proti sexuálnym hriechom, nemorálnosťou, gayom, homosexualitou, všetkými týmito vecami, ktoré poškvrňujú krajinu, vrátane falošných prorokov, ktorí zavádzajú Cirkev; namiesto toho, aby viedli Cirkev v spravodlivosti a v Svätosti vedú Cirkev k veciam sveta. Kážu horizontálne evanjelium a tak sa ľudia nemôžu pripraviť na skutočný deň D, na Veľké finále, na Slávny príchod MESIÁŠA, prečo KRISTUS JEŽIŠ zomrel na Kríži. A Pán tiež pokarhal množstvo falošných apoštolov, ktoré vidíte v Amerike, a keď si naladíte na americkú televíziu, kresťanské televízie, vidíte to, čo oni vyháňajú do sveta, toto veľmi poškvrnené evanjelium prosperity a korupcie, kde všetko a čokoľvek sa smie.

Tam, kde sa bohovia, ktorých uctievajú, nie sú svätí, nemajú žiadne požiadavky na svätosť. Keď ON priniesol Cirkvi Osobu SVÄTÉHO DUCHA, aby nám pomohol v tomto vymedzenom čase milosti, aby sme boli schopní porozumieť Svätosti Ježiša a vnímať to, aby sme dosiahli spravodlivosť Pána, v ktorého spravodlivosti nie je priestor pre toto.. , ale oni sú na inej stránke, kde sa všetko môže a každý môže povedať, že je prorok, prorokujú falošné veci, peniaze, svetské veci, nemorálnosti, potraty, ľudia môžu žiť bez manželstva, ale sú stále v cirkvi, fajčia, celý tento príbeh, ktorý vidíte v evanjeliu podľa americkej štandardnej verzie kresťanstva.

Takže Pán to karhá teraz, je to veľké pokarhanie, ktoré robí práve teraz v tejto krajine, keď prišiel do Houstonu, v Texase a dokonca aj Irma prichádza, aby ich prebudil, aby nimi zatriasol a aby im dal vedieť, že spoliehanie sa na tieto veci tohto sveta je nebezpečné. Hospodin privádza ku zániku to, čo je na svete, veci, ktoré prinášali ľuďom útechu, a to prichádza skrze Zem.

Táto správa sa neobmedzuje len na Spojené štáty Americké. Táto správa je stále veľmi dôležitá, veľmi dôležitá pre Keňu, dokonca aj tam, kde práve teraz prežívajú najväčšie historické prebudenie, … až k Novému Zélandu, k Austrálii, cez Južnú Afriku, … po Čile, Argentínu, Kostariku, Spojené štáty, Kanadu, Ostrovy, Karibik, všetky ostatné ostrovy, Áziu, Európu,… toto je práve hodina, v ktorej sa všetky národy prebúdzajú k tomu, že MESIÁŠ prichádza a musíme sa pripraviť teraz, Cirkev sa musí pripraviť teraz.

Takže, videl som veľké mocné prebudenie, ktoré prichádza do Cirkvi, videl som ďalšie zmŕtvychvstanie, zmŕtvychvstanie mŕtveho. Takže Hospodin ma posiela na miesto a žiada ma, aby som vzkriesil toho mŕtveho, ktorý bol pochovaný. Neviem, prečo je hrob otvorený, s najväčšou pravdepodobnosťou otvoril moje oči, aby som videl, alebo možno ešte nie je pochovaný, ale duša ide tak hlboko, tak hlboko, veľmi – veľmi hlboko, do diery, v skutočnosti potom nastane vzkriesenie a nastane veľké prebudenie.

Takže to je moja modlitba, aby všetky národy na Zemi naozaj hladovali a túžili po tomto prebudení, prečo? Pretože vzkriesenie je konečným cieľom, pre ktorý MESIÁŠ prišiel, aby Cirkev mohla poraziť smrť, aby Cirkev mala nádej „ponad hroby“ a toto je vek, to nás úplne oddeľuje od všetkých ostatných náboženstiev. A práve preto sú tieto veci falošní apoštoli, falošní proroci a falošní pastori z USA a z celého sveta, v Keni, v Nigérii, sú centrom tohto druhu korupcie.

AH … Tieto veci, ktoré sa robia v dnešných Cirkvách, sú veľkým sklamaním pre Pána. Pán používa tieto vymedzenia, ohraničenia, aby prebudil Cirkvi a poukázali na skutočnosť, že existuje väčšie, viac ako horizontálne pozemské evanjelium, ktoré ste prinášali, alebo na ktoré ste sa pripútali. Pán hovorí, že toto je Čas, ktorým teraz nasledujeme Slávne kráľovstvo nebies, Večné kráľovstvo, Večné kráľovstvo BOHA Jehovah, Kráľovstvo, ktoré nemá žiadny koniec.

Takže som videl prichádzať MESIÁŠA milovaní ľudia, všetci pripravujte cestu vo vašich srdciach, že keď MESIÁŠ príde, aby On nenašiel tie hory nemorálnosti vo vašich srdciach, nech sú skosené a tie údolia korupcie boli pozdvihnuté a robustné miesta odpadnutia aby urobili miesto, aby MESIÁŠ mohol nájsť cestu do vašich sŕdc a mohli ste vidieť Krásne, Slávne kráľovstvo BOHA JEHOVA. Nech vás požehná Hospodin, Shalom, Erev Tóv, Shalom

* * * * * * * * * *

TOTO JE ON, O KTOROM JE NAPÍSANÉ, PÁN ZASĽÚBIL, ŽE POŠLE JEHO POSLA, ABY PRIPRAVIL CESTU PRED PRÍCHODOM MESIÁŠA.

Izaiáš 40:3, Malachiáš 3:1, Malachiáš 4:5-6, Marek 1:2, Lukáš 7:27, Skutky 3:22-26, Deuteronomy 18:18-19, Amos 3:7, Matúš 17:11 a Exodus 23:20-22

Off 

6.9.2017 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top