Home
 

PROROCTVO O ŠELME POŠKVRŇUJÚCEJ OVCE PÁNA, PROROK BOŽÍ DR. OWUOR, 26.AUGUST 2017

Proroctvo oznámené v rádiu JESUS IS LORD RADIO, http://www.jesusislordradio.info1743691_580582558697084_1552932791_n
Dňa: 26. AUGUSTA, 2017

NAJMOCNEJŠÍ PROROK HOSPODINOV DR. OWUOR

Chválim PÁNA NAJMOCNEJŠÍ PROROK PÁNA,

PÁN JEHOVAH hovoril so mnou, PÁN JEHOVAH hovoril so mnou dnes, minulú noc, nie túto teraz. PÁN mi ukázal ovce KRISTOVE, tie konkrétne ovečky ktoré vidím, sú biele. Vidím ovečky KRISTOVE, ktoré sú biele a vedľa nich bolo iné stvorenie, šelma, značne väčšia, takmer 10 krát väčšia ako oni, táto šelma bola zamaskovaná, vyzerala bielo. Vyzerala bielo, belavo, takže vyzerala ako jedna z nich, ich súčasť. 

Potom mi PÁN dovolil vidieť šelmu s dlhými zubami. Ako pes, s dlhým chvostom, veľmi dlhým chvostom, keď sa pohybuje, padá dole na zem, belavá, zamaskovaná. PÁN mi dal vedieť, že nebola biela. Jednoducho prevlečená a s dlhými ústami ako vlk, s ostrými zubami a vidím, že vyzerala ako vlk. 

Potom šelma okamžite prichádzala k malým ovečkám. Je 10 krát väčšia  a začala ich poškvrňovať, poškvrňovať ich ako sexuálnym znečistením. A vtedy BOH JEHOVAH mi dal niečo do ruky ako zbraň a ja som to zasiahol a zabil som.

Takže vidím šelmu, ktorá sa chystá prezlečená, veľký, alebo stredný vodca, alebo Pastor, vodca, veľký vo vnútri, znamená veľký. Ako ich vedie, v podstate sa zhromažďuje s nimi, aby ich pošpiňoval. Ale PÁN tu oznamuje, že ON dal tomu, ktorý to hovorí s vami, dal mu autoritu, aby ju zasiahol. Takže ktokoľvek to je, Pastor alebo Biskup, ktorý poškvrňujete ovce, idete, aby ste poškvrnili ovce. Myslím, že váš čas končí. 

MESIÁŠ PRICHÁDZA, 

PRIPRAVTE CESTU

Shalom 

 

Off 

27.8.2017 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top