Home
 

PROROCTVO O ZATMENÍ SLNKA, 27. OKTÓBRA 2011, BOŽÍ PROROK DR. OWUOR

PÁN SO MNOU DNES HOVORIL PASTOR MICHAEL, dnes, 27. októbra 2011, PÁN so mnou hovoril a toto je to, čo PÁN hovorí:

Keď PÁN hovoril so mnou o príchode MESIÁŠA, PÁN ma požiadal, aby som sa pozrel hore na oblohu a keď som sa pozrel na oblohu, videl som mesiac, videl som, ako mesiac prišiel a mesiac bol v pozícii medzi Zemou a slnkom. Mesiac prešiel medzi Zemou a slnkom a neďaleko bol oblak s bleskami, takže to bolo veľmi veľkolepé na pohľad, 

Znova, PÁN mi ukázal, že príde mesiac a prejde presne smerom medzi Zemou a slnkom a videl som, že Zem bude pod totálnou temnotou a potom vyjde z tmy. Tam boli tiež blesky, a bol to tak veĺkolepý jav na nebi, takže bude zatmenie.

PÁN hovoril so mnou o zatmení, skoro to uvidíte vo vašich správach, keď sa to stane, uvidíte to v správach po celej Zemi, v celoglobálnom vysielaní. Znova, ja oznamujem tu z Kene, z Nairobi, dnes, 27. októbra 2011, že bude ohromné zatmenie, keď mesiac príde priamo medzi Zem a slnko, bude trocha zatieňovať Zem a na oblaku budú veľkolepé blesky, v tomto procese.

A toto sú znaky času, Biblia hovorí v kniha Joel 2:2828A potom sa stane, – znamená v dobe milosti MESIÁŠA, teraz sme v čase MILOSTI MESIÁŠA, KEDY CIRKEV SA POTREBUJE PRIPRAVIŤ NA PRÍCHOD MESIÁŚA, vstúpili sme do neskorého večera, kedy o chvíľu začína ráno, kedy MESIÁŠ príde pre Slávnu CIRKEV –  že vylejem svojho Ducha na každé telo, a vaši synovia a vaše dcéry budú prorokovať, a vašim starcom sa budú snívať sny; vaši mládenci budú vídať videnia, 29ba ešte aj na služobníkov a na dievky vylejem svojho Ducha v tých dňoch. Verš 30 je pre vás:  30A dám vidieť zázraky na nebi a na zemi, krv a oheň a stĺpy dymu. 

Takže PÁN mi ukázal zázrak v Nebi, prichádza ohromné zatmenie ponad Zem, znova:

JA OZNAMUJEM ŠTYROM KONCOM ZEME, ŽE PRICHÁDZA OHROMNÉ ZATMENIE PONAD ZEM. JA TO OZNAMUJEM ŠTYROM KONCOM ZEME, ŽE PRICHÁDZA OHROMNÉ ZATMENIE A MESIAC PRÍDE PRIAMO MEDZI SLNKO A ZEM, A ZATIENI ZEM A V ROVNAKÝ ČAS BUDÚ BLESKY NA OBLAKU, TAKŽE TO BUDE TAK VEĽKOLEPÝ JAV, OHROMNÝ MAJESTÁT PÁNA. 

Znova, povedal som, že bude ohromné zatmenie, mesiac príde priamo medzi slnko a Zem a na Zemi bude zatmenie a v rovnakom čase budú blesky, to bude tak veĺkolepý jav na pohľad. A toto sú tie zázraky, o ktorých PÁN hovorí v knihe Proroka Joela, 2:30  30A dám vidieť zázraky na nebi a na zemi, krv a oheň a stĺpy dymu. 

PRIPRAVTE CESTU PRE PRÍCHOD MESIÁŠA

Tí, ktorí máte uši, počúvajte, 

SHALOM 

Off 

28.10.2013 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top