Home
 

IT IS WELL – TRI SLOVÁ BOŽIEHO PROROKA DR. OWUORA, znamená – ” JE TO DOBRÉ ” VZKRIESILI MŔTVU ROSU!

TO JE OHROMNÉ A ŠOKUJÚCE! 

  • Vidíme na sociálnych médiach, že NAJVÄČŠÍ PROROK BOŽÍ DR. OWUOR  vzkriesil z mŕtvych ženu menom Rosa za prítomnosti členov rodiny

  • PROROK HOSPODINOV nebol na rovnakom mieste, všetko čo urobil bolo to, že poslal správu manželovi zosnulej, že ” IT IS WELL” ( znamená že všetko je dobré, všetko je v poriadku )

  • okamžite po tom, žena Rosa bola vzkriesená, začala kašlať, kýchať a dopytovala sa, kto ju priniesol naspäť. 

V pondelok, 26. júna 2017 NAJVÄČŠI PROROK HOSPODINOV DR. Owuor vzkriesil ženu menom Rosa. Nižšie je ohromné svedectvo:

Rosa zo South Pokot sa cítila veľmi zle, 22. júna, cítila sa veľmi slabá a kolabovala. Okolo polnoci jej stav sa zhoršil, nebola schopná chodiť a mala potiaže s dýchaním.

V sobotu v noci si uvedomila, že jej stav je vážny, v tom momente jej manžel Pastor Samson zavolal Seniorovi Pastorovi a požiadal ho, aby poslal žiadosť o modlitbu PROROKOVI BOŽIEMU Dr. Owuorovi a okamžite po tomto rozhovore Rosa prestala dýchať, vystrela nohy a vymočila sa. Bola úplne mŕtva v noci zo soboty na nedeľu, 50 min. po polnoci, 25 júna 2017. 

Manžel Rosy ju potom pokryl dekou a ich dcéra sa pokúšala zavrieť oči matke, pretože boli otvorené, ale si uvedomila, že nebola schopná zavrieť jej oči, jej telo bolo studené a stuhnuté, srdce prestalo biť.

Vybehla vonku so svojimi súrodencami a začali kričať, plakať. Ich hlasný krik zobudil susedov, ktorí utekali, aby zistili, čo sa sa stalo a keď prišli a odkryli deku, potvrdili jej stav,  zistili, že je Rosa mŕtva, vybehli von a tiež začali hlasito plakať. 

Po polnoci o 00.51 došla správa od BOŽIEHO PROROKA, že ” IT IS WELL”. Okamžite Pastor Samson zavolal jeho deti a povedal im:” nerobte chaos, neplačte, ale poďme oslavovať, že vaša mam vstane z mŕtvych, pretože PROROK BOŽÍ povedal: “IT IS WELL”. 

A šokujúco, o hodinu a pol neskôr, Rosa začala kašľať a kýchať, potom sa opýtala každéeho dvakrát: ” kto ma zobral naspäť?” Jej dcéra jej povedala, že Ježiš ju priniesol naspäť a odvtedy dedinčania, ktorí prišli nariekať začali oslavovať, povedal svedok tohto zázraku. 

**************

Niekoľko faktov:

Dedina South Pokot sa nachádza v ťažko dostupnej časti, kde nieje možnosť odoslať správu. Je tam určitý kopec a keď sa vyjde na jeho vrch, tak tam majú signál. Takže Pastor poslal správu odtiaľ a bolo okolo polnoci. A keď odoslal správu, obdržal posolstvo, že mama Rosa zomrela.

Doktor opísal, že Mama Rosa pred smrťou si uvedomila, že je v zlom stave, lebo hovorila s jej dcerou, že už je dosť veľká, že bude žiť s jej otcom. Zomrela s otvorenými očami. 

Rosa sa navrátila do života bez lekára, lekárskych prístrojov, bez akéhokoľvek zásahu lekárskej pomoci. Stalo sa to potom, ako Rosa zomrela, bola prikrytá dekou. RODINA MALA VIERU! Oslavovali so suedmi, pokiaľ Rosa stále ležala mŕtva. 

Tí, ktorí sa zaujímajú o verejnú mienku, nemôžu nalsedovať PÁNA JEŽIŠA. Poslušnosť k slovám BOŽIEHO PROROKA, keď povedal ” IT IS WELL ” bez ohľadu na to, čo kto hovoril. Každé slovo PROROKA sa plní. 

Veľká delegácia navštívila Rosu, celú rodinu, celú dedinu, chodia tam aj mimo tejto tejtooslavy. Všetky Cirkvi v celej Keni oslavujú tento zázrak!

Koža Rosy vyzerala ako koža mŕtveho človeka, no od včera jej koža vyzerá opäť ako zdravá. Včera požiadala, že chce jesť mäso a ona ho zjedla!  Jej oči sú znova v poriadku, mala “biele oči” mŕtvej ženy.

Rosa dnes bola schopná dobre jesť a hovorila hodinu. Ďakujeme veľmi BOŽIEMU PROROKOVI za slová ” IT IS WELL” ktoré priviedli našu milovanú sestru naspäť k životu.

Vďaka za prebudenie v Keni, ktoré prepuklo v Keni! Je tak veľké! Ľudia oslavujúi deň a noc tento BOŽÍ ZÁZRAK, volajú na http://www.jesusislordradio.info/ , oslavujú v rodinách, školách, univerzitách, v dopravných prostriedkoch,…  je to tak obrovské!

Niektorí, ktorí volajú do rádia hovoria:” nikdy sme nameli strach pred Bohom tak, ako teraz, nech nám odpustí naše hriechy, a volajú, aby im nebeský Otec odpustil ich hriechy. Vo väzení sa zdieLali s týmto historickým zázrakom, plakali k Bohu, oplakávali svoje hriechy a dali svoje životy PÁNOVI JEŽIŠOVI!

VZ1 VZ2 VZ3

MANŽEL ROSY UKAZOVAL, AKO PRIKRYL MRTVE TELO JEHO MANŽELKY: 

vz10VZ4 VZ6

VZ7

VZ8 VZ9

https://tuko.co.ke/244754-prophet-owuor-brings-dead-woman-life-tuko-ke-details.html

 

 

 

 

 

 

 

 

Off 

27.6.2017 This post was written by Categories: PÁN JEŽIŠ LIEČI Comments are off for this post


Top