Home
 

PÁN ZJAVUJE, AKO SLÁVA PÁNA NAVŠTÍVILA JEHO SLUŽOBNÍKA V NAMÍBII, PROROK BOŽÍ DR. OWUOR, 28. MÁJ 2017

Oznámené v rádiu JESUS IS LORD RADIO
Najmocnejším PROROKOM HOSPODINOVÝM DR. OWUOROM1743691_580582558697084_1552932791_n
Dňa: 28. máj 2017

Hospodin hovoril so mnou. V Exodus 6: 2 sa definuje Pán Hospodin. 2Hospodina Jehovah, Adonai, PÁN Jehovah Eli, Hospodina Boha, Boha Izraela, ON hovoril so mnou, Pastor Faustín.

Chcem poslucháči, aby ste vedeli, že v tomto rozhovore mi ukazuje túto mocnú návštevu, znamenie a zázrak, ktorý sa práve uskutočnil v Namíbii vo Windhoeku. Ale tentoraz ma zdvihne nad planéty, nad celý vesmír a planétami nad ním. A ON mi ukazuje, ako svietil JEHO slávou spoza planét, za našim priestorom, kde sú nebesia. A nasmeroval JEHO čisto silnú bielú Slávu a zameral sa na slnko.  

Takže Sláva prišla celou cestou z vesmíru a prešla priestorom, kde existujú planéty a potom ju presmeroval do mŕtveho centra slnka. ON prešiel s JEHO vlastnou Slávou cez mŕtve centrum žiary slnka a Sláva vyšla cez druhú stranu a ukázala na Svojho služobníka, kde bol Jeho služobník v Namíbii. Takže mi ukázal, ako žiaril Jeho slávou z neba a priamo a úmyselne, úmyselne sa zameral na slnko a Sláva vyšla cez druhú stranu.

Chcem len povedať jednu vec. Toto je veľmi jedinečná generácia, ktorá je naladená na rádio teraz, počúva, žije v dnešnom živote. A je to naozaj čas, aby sme sa stali znovuzrodení kresťania, kde znovuzrodenie znamená kresťanov hľadajúcich spravodlivosť, kresťanov hľadajúcich Svätosť, aby sa odvrátili od všetkej zlosti a hriechov, odvrátili sa od opitosti tohto sveta, morálneho rozpadu tohto Sveta a pripravili sa, pretože tieto znamenia sú v našich očiach veľmi jasné, že

MESIÁŠ skutočne prichádza.  

Že táto generácia je v skutočnosti požehnaná generácia, ktorá žije, aby videla druhú Slávu a poslednú najsilnejšiu návštevu Pána. Znova, ON ma pozdvihol nad planéty a ON mi ukazuje, ako žiari Jeho Sláva z neba, ktorá je ďaleko za planétami. A potom Sláva prešla do konštelácie planét, zamerala sa na slnko a prepichla sa cez slnko! A videl som, že Sláva, ktorá prišla z vesmíru, vnikla do priestoru, kde sú planéty, prešla cez slnko, mŕtve centrum slnka, vyšla z druhej strany a ukazuje na presné miesto stretnutia, kde je JEHO služobník , Mocný prorok, ktorý mal v Namíbii službu uzdravovaní.

V tejto druhej časti mi to ukazuje. Bol to taký šokujúci moment, keď som sa pozrel na to v túto hodinu. Takže Mesiáš prichádza! Posolstvo bolo hlásané, pretože ON hovorí, že bez Svätosti nikto neuvidí slávne Božie kráľovstvo. Toto je najsilnejší čas byť kresťanom, pretože Hospodin prišiel pomôcť Cirkvi. 

BOH VŠEMOHÚCI, BOH OTEC, Jehovah Hashopet, Jehovah Hamelech, Jehovah ‘Immeku, Jehovah Ganan, Jehovah Checed, Jehovah Misqabbi, Jehovah Mephalti, Jehovah Machsi, Jehovah Ma’oz, Jehovah Magen, Jehovah Sel’i, Jehovah Shalom, Shammah, Tsidkenu, ON prišiel pomôcť Cirkvi, ON, ON SÁM prišiel. 

Takže toto je naozaj najsilnejší čas na to, aby sme boli kresťanmi, pretože toto je jediné náboženstvo, ktoré je teraz pravým náboženstvom, ktorého BOH ich navštevuje a že ON robí také mocné zázraky! 

Mesiáš prichádza.

Toto je ten, o ktorom Písmo píše, že ON pošle svojho posla pred vami, aby pripravil cestu. Pošlem vám posla pred vami, aby ste sa pripravili. Pošlem svojho anjela pred vami, aby pripravil cestu; Ale nepovstávajte proti nemu, pretože neodpustí vašu vzburu. ( pozn. -Exodus 23:20-24 )

 Mesiáš prichádza!

Videl som HO, ako si berie cirkev. ( IBA SVÄTÚ CIRKEV – pozn. )
Tí, ktorí majú uši, počúvajte Hlas Hospodinov.
Shalom.

  MODLITBY SPÁSY JE POD VIDEOM:

 

MODLITBA SPÁSY

Drahí bratia a sestry, pokiaľ nemáte istotu,

či ste znovuzrodení, ( evanj. Jána 3:3 )

pokiaľ máte pocit, že ste ďaleko od Pána

alebo ste nežili v Svätosti,

vyslovte túto modlitbu nahlas, …

Svätý Bože, prichádzam k Tebe v mene

Tvojho Syna – Pána Ježiša Krista.

Verím, že Ježiš Kristus je TVOJ SYN,

verím, že na tretí deň vstal z mŕtvych.

Pán JEŽIŠ vyznávam, že som hriešnik

a činím pokánie zo všetkých mojich hriechov.

Prosím očisti moje hriechy

s TVOJOU drahocennou krvou dnes,

odvraciam sa od mojich hriechov

a prijímam Ťa dnes do môjho srdca,

ako môjho Pána a Spasiteľa.

Prosím, napíš moje meno

do Baránkovej knihy života,

prosím naplň ma Duchom Svätým,

aby mi pomohol žiť

v Svätosti a ustanov Tvoje SLOVO

v mojom srdci, 

pomôž mi prosím sa  pripraviť

na Tvoj slávny príchod, 

V MOCNOM MENE JEŽIŠ JA SOM SA DNES ZNOVUZRODIL, AMEN.

AMEN PHOTO

Teraz, keď ste sa znovuzrodili, je nutné, aby ste sa dali pokrstiť do vody, ako nám to ukázal Pán Ježiš, a hovorí o tom v:

Evanjeliu Jána 3:3 – 5,

Evanjeliu Marka 16:16

Vodný krst je KRST POKÁNIA.

Off 

28.5.2017 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top