Home
 

OBLAK ČISTEJ BIELEJ SLÁVY BOŽEJ PRIKRYL JEHO SLUŽOBNÍKA NA KONFERENCII, BOŽÍ PROROK DR. OWUOR, 13. MÁJ 2017

PÁN hovoril so mnou o návšteve PÁNA v tejto hodine, toto je veľmi dôležitý čas v histórii Cirkvi, pretože sa pripravujeme na príchod MESIÁŠA, v tejto hodine. A viem, že teraz sa to stáva veľmi zjavné všetkým ľuďom, že istotne MESIÁŠ prichádza.

To je dôvod pre ľudí v iných národov, veľké prebudenie prepuklo v tejto krajine, veľmi, veľmi historické prebudenie, my vidíme veľké pokánie, ľudia prichádzajú z rôznych náboženstiev naspäť k Ježišovi a dávajú sa pokrstiť, kresťania, ktorí boli vlažní a chodili v hriechoch, činili pokánie a rozhodli sa pre spravodlivosť a pre vodný krst. 

Toto je veľmi dôležitý čas v histórii Cirkvi, oh ako si prajem, aby mali toto prebudenie, toto je najväčšie historické prebudenie, o ktorom je písané v Biblii. Biblia hovorí, že väčšie bude prebudenie v tejto hodine, ale nám nedefinuje rozsah, hĺbku, intenzitu. 

PÁN JEHOVAH hovoril so mnou o mieste, je to konferencia na ktorú pôjdem. A počas stretnutia BOH OTEC príde dole s JEHO Slávou a pokryje ma úplne, s bielou Slávou PÁNA, ktorú ste tu videli navštíviť pred týždňom – pred viac ako týždňom – počas vysväcovania. Takže je tam návšteva. Ja vidím sám seba niekde a ako slúžim pred PÁNOM a pred ľuďmi, potom ON prišiel s pokývkou JEHO Slávy, bielou Slávou, ktorá ma celého pokryla, od krku, hlavy,  až dole, ako som slúžil evanjeliu. A je to veľmi šokujúce na pohľad. Ja som to videl. Takže tam je stretnutie, ktoré PÁN navštívi týmto spôsobom. Dokonca ako JEHO Služobník tam bude slúžiť. ON ho pokryje s čistou, bielou Slávou, a Sláva sa rozprestiera, je v oblakoch. A tak, ako služobník Hospodinov chodí smerom k určenému smeru, Sláva, ktorá ho obkľučuje, chodí s ním v tomto smere, prechádza naspäť. A je to veľmi hrozné na pohľad! 

Keď mi to Pán ukázal, bolo to veľmi šokujúce, strašné a veľmi strašné na pohľad. Aj keď som videl, že som chodil, kázal a slúžil a biely oblak Božej slávy v rôznych mrakoch ma obkľúčil a pohyboval sa so mnou, pohyboval sa so mnou vo všetkých smeroch zospodu až po rôzne zhluky, zhluky po celom chodili so mnou. A môžete vidieť – ja môžem vidieť – tam moju hlavu, že oblak, čistá biela Sláva sa pohybolaval so mnou totuto cestou a touto stranou…. Bolo to šokujúce miesto. Je to vec, ktorú možno vidieť a utiecť. Je to hrozné miesto, kde sa pozerám. 

Toto hovorí Hospodin so mnou, o navštívení, ktoré prichádza na Zem a neustály proces prípravy na príchod Mesiáša.

Nech tí, ktorí majú uši, sa pripravia vo Svätosti a odvrátia sa od hriechov a dodržiavajú spravodlivosť pre príchod Mesiáša. Toto sú návštevy tejto hodiny. Toto je moment, keď sa Hospodin rozhodol navštíviť Cirkev na tejto úrovni.

A znova, videl som sa, ako slúžim evanjelium na stretnutí. Neviem, kde bude toto stretnutie. Potom ON ma pokryje s prikrývkou tohto bieleho čistého Slávneho oblaku, zdola až hore a keď sa pohybujem,  mrak, ktorý ma obklopuje sa pohybuje so mnou a je to veľmi, veľmi strašné, je to veľmi hrozné na pohľad.

Shalom. 


 

 

Off 

14.5.2017 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top