Home
 

OHROMNÉ UZDRAVOVANIA PRICHÁDZAJÚ DO NAMÍBIE, PROROK BOŽÍ DR. OWUOR, 7. MÁJ 2017

PROROCKÁ VÝSTRAHA: OHROMNÉ UZDRAVOVANIA PRICHÁDZAJÚ DO NAMÍBIE
NAJMOCNEJŠÍ PROROK BOŽÍ DR. OWUOR
ODVYSIELANÉ CEZ www.jesusislordradio.info DŇA 7. MÁJA 2017          1743691_580582558697084_1552932791_n

HOSPODIN Jehovah hovoril so mnou, PÁN Jehovah Elohim, Jehovah Adonai, Jehovah Magen, Jehovah Ma’oz, PÁN moja pevnosť, Jehovah Machsi, PÁN moje útočište, Jehovah Tsori, PÁN moja sila, Jehovah Hashophet, Mishpat, Sudca. 

ON hovoril so mnou o stretnutí, ktoré prichádza do Namíbie. Vidím uzdravovaciu službu. V Namíbii bude uzdravovacia služba a Jehova Rophe tam prinesie uzdravenia, keď ma prinesie do Namíbie, pretože vidím konkrétne dieťa bolo – myslím, že to bola zmrzačená noha, je to pravá noha – ja neviem, či sú to obe nohy, ale vidím podporné dlahy na pravej nohe sediacej na zemi. Myslím, že je to na uzdravovacej službe, v areáli uzdravovacej služby.

Neviem, či sú bieli, sú veľmi svetlí, alebo takmer bielí, ale veľmi svetlí. Takže matka otvára dlahu na nohe a dieťa je uzdravené. Vidím, že pravá noha má dlahu – vyzerá buď ako miešanec, alebo je veľmi svetlej kože, alebo biele dieťa, sediace na podlahe. A matka sa dotýka dlahy, keď sa PÁN dotkol dieťaťa. A matka je tiež veľmi svetlá, možno biela, neviem, ale teraz vidím túto ženu s dieťaťom. Sú to ľudia s veľmi svetlou pleťou, či už sú bieli, alebo miešanci, alebo len ľudia so svetlou pokožkou, ale dieťa tejto matky bolo dotknuté PÁNOM, dotkol sa ho PÁN a pravá noha dieťaťa je zmrzačená. Tak je to v kovových dlahach. A teraz vidím, ako sa Hospodin dotýka nohy dieťaťa. A matka začne otvárať dlahy dieťaťa.

Je to veľmi úžasný čas, v ktorom žijeme. Pán hovorí, že do Namíbie prinesie obrovské uzdravenia. Tiež mi ukázal, že v uzdravovacej službe v Namíbii prebehne veľa uzdravení. ON tam prinesie oživenie, navštívi JEHO ľud a prinesie úľavu od chorôb a pomôže ľuďom, ktorí majú prehlásenia, že nemocnice už im nemôžu pomôcť v uzdraveniach. Ale Hospodin to robí, Jehova El Gibbor, mocný BOH to robí, Jehova Rohi Môj Pastier to robí, aby priniesol k nim prebudenie, prebudenie posledných časov je tu a Posol spravodlivosti prišiel. 

A toto je hodina, v ktorú sa musí Cirkev pripraviť, kedy sa národy potrebujú pripraviť v pokání a odvrátiť sa od hriechov, úplne sa odvrátiť od hriechov a zanechať sexuálne nemorálnosti, ktoré vidíte v Cirkvách a odvrátiť sa od falošných proroctiev, falošných apoštolov, ktorých vidíte, že trápia Cirkvi, falošných evanjelistov, falošnýCH doktrín, lásky k peniazom, ktorá prekonala Kristovu lásku, kde sa všetko robí za trhovú cenu v Cirkvách, v Dome Hospodina, Môjho BOHA.

A tak teraz Hospodin Jehovah žiada Namíbiu, aby sa pripravil a činili pokánie, pretože som tiež videl Namíbiu. Videl som ako veľmi potrebujú pokánie. Ukázal mi, ako som povedal nedávno, čarodejníctvo, nemorálnosť, polygamiu a všetko…, čo je v krajine. Takže navštívenie krajiny v Namíbii vo Windhoeku bude jednou návštevou, ktorá sa zameriava na prebudenie krajiny: prebudenie Cirkví, prebúdzanie kazateľníc, Pastorov, pastierov krajiny na skutočnosť, že hodina posledného prebudenia je tu a Posol posledného prebudenia je tu; A že je to práve táto hodina, v tomto okamihu, počas ktorého národ Namíbie dostal veľmi zlatú príležitosť, aby bol schopný činiť pokánie a odvrátiť sa od hriechov a pripraviť cestu pre slávny príchod MESIÁŠA.

Pretože čas skutočne skončil. Čas je preč. Čas uplynul. Teraz udalosti prebiehajú trochu rýchlejšie. MESIÁŠ PRICHÁDZA. Nedávno, 15. januára, v roku 2017, tento rok, ma vzal PÁN a ON ma postavil do neba. Postavil ma dvadsať (20) až tridsať (30) metrov k dverám do neba. A videl som, že Cirkev, ktorá bola vytrhnutá, prišla a vkročila dvadsať (20) do tridsiatich (30 metrov), niektorí z nich, keď vstúpili, mávali na mňa, videl som ich a nemôžem sa s tým zdieľať, ale vidím – tiež niekedy vidím individuálnych ľudí – oni mávali plní radosti s ich deťmi, ako vstupovali, s ktorými boli ich deti. 

Zároveň tiež v rovnakom čase, naposledy sa stalo, že aj osoba Ducha Svätého, Boh Duch Svätý, sa posadil predo mňa a povedal mi tieto slová, aby som hlásal do končín Zeme: že príchod Hospodina je už tu bezprostredne blízko! ( nie po ruke, ale už v ruke! ) A tieto slová som hovoril aj celosvetovo národom Zeme. A potom mi hovoril viac. Ukázal mi osobu antikrista. ON mi predstavil túto osobu na druhý deň. A tak aj PÁN dôsledne a neustále hovoril o príchode Mesiáša.

Dokonca aj naposledy, posledný rozhovor o vstupe Cirkví, keď ma znova priviedol na miesto. A ON chodil, OTEC chodil po mojej pravici. A potom Cirkev na mňa niekde čakala. Oni hovorili: “MUŽ BOŽÍ, vitajte!” Boli dobre oblečení; Sväto, ženy v dlhých šatách, veľmi dobre pokryté. Mali zviazané vlasy. Potom, keď BOH, OTEC, po mojej pravici mi povedal, aby som išiel nadviazať kontakt s Cirkvou, keď som kráčal smerom k Cirkvi a potom okamžite – psshhewt! – Cirkev bola zobratá.

Keď som sa práve dostal do kontaktu s tou Cirkvou, bola zobratá do Neba. A pamätám sa, že hľadali Cirkvi po celom Svete. Nemohli nájsť tých, ktorí boli zobratí. Potom sme potvrdili, že skutočne šli do neba. Bolo to veľké, veľké znamenie a div; veľký šok aj na Zemi. Takže, naozaj, NAOZAJ MESIÁŠ PRICHÁDZA. A tak sa národy musia pripraviť v spravodlivosti. 

Dôverujem a verím, že mi PÁN dovolí osloviť každý národ: Rusko, Ukrajinu, aby som sa dostal do Číny, Tchaj-wanu, aby som sa dostal do Singapuru, Malajzie a tiež do Vietnamu, Južnej Ameriky, Argentíny, Salvadoru, Bolívie, ostrovov na Zemi, aj naprieč Afrikou; Ale aj v prípade, že to nebude možné, toto posolstvo je jasné: každý národ počul, že toto je hodina pre posledné prebudenie spravodlivosti, prebudenie Svätosti, návrat k Hospodinovi, aby pripravili cestu v ich srdciach na Slávny príchod Mesiáša.

A tak, keď prichádzam do Namíbie, videl som tieto uzdravenia týchto zmrzačených a chromých. Vidím podporné dlahy. Vidím túto matku. Je veľmi svetlá a dieťaťu otvára dlahu na pravej nohe. Vidím, že to je pravá noha – neviem, či toto dieťa je dievča – ale sedí na zemi, pravdepodobne sedem mesiacov alebo menej, skôr sedem rokov, alebo menej. A vidím ju, že teraz otvára dlahy kvôli uzdraveniu.

Takže toto sa stane v Namíbii a posolstvo je, že MESIÁŠ PRICHÁDZA. Každý, každé stvorenie, každá stvorená bytosť sa musí pripraviť na Slávny príchod Mesiáša, Kráľa, Vykupiteľa, ktorý zomrel za všetkých ľudí. Zomrel za tento Svet.

A tak toto je ten, o ktorom je napísané v Písme, že pošlem môjho Posla pred Tebou, aby pripravil cestu pred príchodom PÁNA.

Nech tí, ktorí majú uši sa pripravia vo Svätosti a v nulovej tolerancii voči hriechom, na slávny príchod KRÁĽA, MESIÁŠA.

Shalom

.

Off 

7.5.2017 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top