Home
 

HOSPODIN HOVORÍ O STAVE HRIECHOV V NAMÍBII A POVOLÁVA K NÁRODNÉMU POKÁNIU, PROROK BOŽÍ DR. OWUOR, 5. Máj 2017

PROROCTVO PÁNA, odvysielané v rádiu www.jesusislordradio.info
PROROK PÁNA DR. D. OWUOR
Proroctvo zo dňa 5. Mája, 2017 ( druhé proroctvo tohto dňa ):

Pán hovoril so mnou v tomto okamihu, v tomto čase opäť, o Namíbii. A ON má, ako na začiatku,… ON hovoril so mnou, keď som vám to priniesol, pokiaľ ide o dediny Namíbie, o veľkých sexuálnych nemorálnostiach, polygamii, zosobášení veľmi mladých, veľmi, veľmi mladých dievčat, veľa z nich. A tiež veľké čarodejníctvo, ktoré tam prebieha. Muži, ktorých vidím, tancujú a čarujú – jeden z nich čupí, je prikrčený – myslím, že dvaja alebo traja čupia zozadu a ostatní stoja so svojimi lakťami zloženými tak, ako to robia… Oblečení v niektorom tradičnom oblečení – s vecami, ich vecami, – ale v tom čase hovoril so mnou hovoril Hospodin o Cirkvi v Namíbii.

Zaviedol ma na toto miesto, kde je svadba organizovaná Cirkvou. A vidím ich oblečených v krémových lesklých, lesklých, lesklých, lesklých, veľmi žiarivom a lesklom oblečení, ale mierne krémovom, belavo –  smotanovom. A vidím trochu nádychu buď tmavo modrej, alebo trochu purpurovej. A obliekanie sa na svadbu – tak, ako sa Cirkev oblieka – Hospodin teraz rozkazuje hlasom, v tomto čase hovoril Hospodin so mnou o Cirkvi v Namíbii. A potom poznamenal a hovoril: “Pozri sa na veľkú nemorálnosť!”

Takže Cirkev – majú veľmi tesné oblečenie – chcú, aby ich ľudia videli, ich nemorálnosť a vidím lesklé, veľmi lesklé oblečenie. Pripravujú svadbu. Videl som ich takmer v línii, v hoteli alebo,.. v prostredí, alebo v Cirkvi…? neviem, aké je to zariadenie; ale je to svadba a svadba bola v Cirkvi. Hospodin to práve hovoril a ja som ich videl – veľmi lesklé tkaniny, lesklé, lesklé, žiarivé, ale veľmi, veľmi nemorálne oblečenie, nemorálne, extrémne nemorálne. 

A potom je tu ďalšia cirkev, ktorú vidím, znova, je blízko k tejto Cirkvi, kde je svadba. A vidím – počujem túto inú cirkev hovoriť: “… ale sme lepší ako vy.” ( pre bohatstvo ) Táto iná cirkev sa zdá byť bohatšia z hľadiska bohatstva tejto Zeme: peniaze a meno Cirkvi. Takže to znova vidím teraz. Vidím, že v tomto okamihu teraz Hospodin opäť hovoril so mnou o Cirkvi, ale tentoraz o nemorálnosti v Cirkvi. Pretože vidím túto svadbu, ktorá prebieha. Pripravujú sa. Chystá sa to. Takže sú tam oblečení vo veľmi lesklých, žiarivých, lesklých šatách, krémovo bielych. A spôsob, akým sú dámy oblečené, je strašný, hrozný, strašný. Odev je veľmi tesný, nemorálny a krátky, s rozparkami, .. s niektorými časťami a pod.. Takže to je úplne nemorálne.

A tak je teraz cirkev pripravená na svadbu, ale vidím tu susednú Cirkev, ďalšiu Cirkev, PÁN priblížil tú, v ktorej nie je svadba, ale druhá cirkev vie, že táto iná cirkev je bohatšia. Táto Cirkev, táto druhá Cirkev, tiež vie, že je bohatšia než iná Cirkev a tak je tu trochu toho súťaženia, ktoré je medzi nimi a to tu zdôrazňuje Pán. 

A potom, potom vidím bohatých susedov. Myslím, že je to skupina mestských domovov alebo domov. Vidím veľa domov. Sú v priamej línii. Vyzerajú ako mestské domy alebo domy, ale je tam bohaté okolie, naozaj bohaté. A potom tragédia zasiahne krajinu a vidím, že tá strana mesta, zasiahla na tú časť obývaného územia a je veľmi zničená, úplne, úplne. Pán mi ukazuje úplné zničenie, keď Namíbia nedokáže činiť pokánie, keď zlyhá v pokání. Tak toto hovoril Hospodin a teraz ma znovu upozornil na stav Cirkví v Namíbii. A tam je veľká sexuálna nemorálnosť v Cirkvi v Namíbii a peniaze. Veľká peňažná súťaž v Cirkvách.

Tam je konflikt v Cirkvi. Existujú Cirkvi, ktoré bojujú. Bojujú navzájom a existuje aj rivalita, v bohatstve. Kto je bohatší ako druhý? Teraz, čo je veľmi neskutočné a veľmi znepokojujúce, v tejto hodine, kedy by sa Cirkvi mali sústrediť na Nebeské Kráľovstvo, ktoré prichádza: Kráľovstvo Božie, na nebeský poklad, na ktorý hľadíme ako Cirkev.

A nemorálnosť je v Cirkvi, teraz som to videl a potom sú tam boje medzi Cirkvami. Bojujú navzájom kvôli bohatstvu atď. A potom obliekanie žien je absolútne neprijateľné, je to nekresťanské. Vlastne som sa čudoval – preto som si myslel, že je to hotel. Premýšľal som, či je to naozaj Cirkev, keď sa tam niekto takto oblieka? A Hospodin predložil túto nemorálnosť v Namíbii. Ale Cirkvám, ako môžete vidieť, prakticky chýba, je neschopná riadiť národ, zmeniť kurz v krajine, formulovať spravodlivosť a Svätosť a pripraviť Namíbiu na toto nádherné prebudenie, ktoré teraz pohlcuje srdcia mužov a žien a pripravuje národy pre príchod MESIÁŠA. 

Práca je vyradená – Namíbia je povolaná k pokániu – Pán volá Namíbiu k pokániu, národ Namíbie. Hriech, teraz pád, videný v dedinách, je tam aj schodok, manko v Dome Hospodinovom. Áno, je nedostatok. Je potrebné, aby sa Dom Hospodinov vrátil k pokániu a pripravil sa na hodinu, pre prbudenie v tejto hodine. Tak som videl tieto veci v Namíbii.

Ako začínam svoju cestu do Namíbie, PÁN naďalej hovorí o Namíbii. To je taká krásna chvíľa pre túto krajinu, pretože pozornosť Pána je zameraná na túto krajinu. To znamená, že naozaj miluje Namíbiu. Na tejto Zemi existuje mnoho národov, o ktorých by mohol hovoriť, ale teraz hovorí o Namíbii. To znamená, že naozaj, skutočne ich miluje a ON plače za ich duše a vykúpenie, aby mohli vstúpiť v túto hodinu, keď sa pripravuje Cirkev na vstup do neba a večnosť pokoja a blaženosť a požehnanie BOHOM.

Takže tí, ktorí majú uši – dokonca aj v Keni – nech činia pokánie. A mnoho národov, až po Austráliu.

Tieto záležitosti sa týkajú Cirkví na celom svete.

Takže toto je hodina, keď Hospodin hovorí k národu a všetkým ostatným národom a Cirkvám, aby využili túto výhodu, aby sa napravili a navrátili sa k spravodlivosti.

Nech Pán žehná Namíbiu.

Shalom


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Off 

5.5.2017 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top