Home
 

HOSPODIN NARIADIL OSLAVOVAŤ SLÁVNOSŤ HOSPODINOVU KAŽDÝ ROK TOHTO ČASU ( KONIEC APRÍLA ), PROROK BOŽÍ DR. OWUOR, 1. MÁJ 2017

PROROK HOSPODINOV: DR. DAVID OWUOR, 

Proroctvo v rádiu – http://www.jesusislordradio.info/ , dňa 1. Mája 2017:

Chvála PÁNOVI, Mocný PROROK PÁNA, 

Milovaní poslucháči, HOSPODIN hovoril so mnou minulú noc. Tento minulý víkend sme mali veľmi mocný slávny víkend v Nairobi. PÁN hovoril o proroctve hlasom, PÁN v podstate dal inštrukcie, že posvätenie Biskupov sa bude konať tohto mesiaca. A potom sme začali s prípravami pre posvätenie Biskupov, ktoré sa konalo tento minulý víkend.  Pán vedel, že pri všetkých usporiadaniach a veľkosti Cirkvi to môže prebiehať až do konca.

Bolo to 29. apríla 2017, 28. a 29. apríla 2017. 

28. apríla 2017 bol vodný krst. Biskupi čakali a túžili dlhý čas, aby ich MUŽ BOŹÍ pokrstil a posvätil. Posvätenie prebehlo minulú sobotu, 29. apríla. To bol tak mocný slávny čas, pretože HOSPODIN hovoril o transfigurácii ( premenení ) Jeho slávy, ktorá príde a transfiguruje JEHO SLUŽOBNÍKA, toho, ktorý hovorí s vami. A to bol veľmi ohromný moment, kedy PÁN TRANSFIGUROVAL JEHO SLUŽOBNÍKA VEĽMI OHROMNÝM SPÔSOBOM, veľmi hrozným, potrebujeme porozumieť, že skutočne čas končí.

PÁN robí veci zámerne, aby prebudil národy, aby ich upozornil na správy, ktoré posiela – “PRIPRAVTE CESTU” A NA POSLA.

Minulú noc, po tom, čo sa to všetko stalo, PÁN povedal hlasom, že:

KAŽDÝ ROK POČAS TOHTO ČASU“, ON nariadil hlasom, že: “každý rok počas tohto časuby sme mali oslavovať SLÁVNOSŤ HOSPODINOVI.” 

Nech PÁN žehná každého. PÁN môže nariadiť udalosť hlasom, povedal, že posvätenie Biskupov sa bude konať tento rok, v tomto mesiaci, iba na konci mesiaca, iba 10 dní do konca mesiaca, ( proroctvo )  chystala sa všetka príprava pre veľmi dôležitý krst Biskupov, a potom posvätenie Biskupov. 

Potom sme videli návštevu PÁNOVEJ SLÁVY v bazéne, každý Biskup, ktorý prichádzal, ktorý prichádzal, aby bol pokrstený, pristupovali ku mne, aby boli pokrstení, v podstate pristupovali ku SLÁVE OTCA. A keď som ich krstil, keď som sa zohol, aby som ich pokrstil, dokonca aj sláva urobila to isté, sklonila sa tiež takto, sláva, ktorou ma Hospodin zatemňoval, sa sklonila, keď boli pokrstení, keď som ich krstil a oni vyšli von. 

A potom, po tom všetkom prišla udalosť v sobotu, keď PÁN premenil Svojho Služobníka, keď išiel krájať tortu, a taktiež Masívna Sláva, …video, ktoré môžete vidieť na YouTube,… HÓSPODIN dal Slávu na toto miesto – https://www.youtube.com/watch?v=2M3v0mH1Lck

Všetko sa zmenilo na bielo. Niečo zo Slávy bolo vyliate z nôh Sluhu Hospodinovho. Toto sa stáva veľmi dôležitým časom, lebo HOSPODIN sa v ten večer vracia v noci a dáva pokyn, že každý rok v tomto čase budeme dodržiavať sviatok, Slávnostné Sviatky Hospodinovi.

MESIÁŠ prichádza. Nech je každý Svätý. Hľa, teraz existuje nové kňazstvo v krajine a želám si, aby všetky ostatné národy mohli mať takýchto Nových kňazov s priamym pokynom spravodlivosti, nulovou toleranciou voči hriechu, pokynom Svätosti K príprave Cirkvi pre MESIÁŠA.

Videl som príchod MESIÁŠA.

Nech sa všetky národy pripravia, pretože PÁN prichádza. KRISTUS JEŽIŠ, MESIÁŠ, Môj PÁN prichádza.

Shalom

KEĎ SLÁVA PÁNA ZOSTÚPILA A OBKLOPILA JEHO MOCNÉHO PROROKA: 

GLORY

 

Off 

1.5.2017 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top