Home
 

HROZNÝ OBLAK BOHA OTCA PRICHÁDZA NAVŠTÍVIŤ JEHO SLUŽOBNÍKA NA MÍTING, PROROK BOŽÍ DR. OWUOR, 5. APRÍL 2017

PÁN JEHOVAJ, PÁN JEHOVAH hovoril so mnou, JEHO meno je JEHOVAH ELYON – NAJVYŠŠÍ PÁN, JEHOVAH ADONAI – náš ZVRCHOVANÝ BOH, JEHOVAH SABBAOTH – PÁN ZÁSTUPOV, JEHOVAH ELOLAM – VEČNÝ BOH, JEHOVAH ELOHIM – VEČNÝ STVORITEĽ, JEHOVAH ROHI – PÁN NÁŠ PASTIER, JEHOVAH ELGIBBOR – MOCNÝ BOH, JEHOVAH BARA, JEHOVAH MAGEN – PÁN MOJA OCHRANA, JEHOVAH MASHI – PÁN MOJE ÚTOČIŠTE, JEHOVAH MEPHALTI – PÁN NÁŠ VYSLOBODITEĽ, MÔJ OSLOBODITEĽ, ON hovoril so mnou dnes, dňa 5. apríla 2017 a ON hovoril o najhroznejšej udalosti, ktorá sa udeje na tejto Zemi.

A v tomto rozhovore dnes, PÁN mi ukázal JEHO slávu, Oblak JEHO SLÁVY nado mnou tam, kde ma zobral. Znova, PÁN ma zobral na miesto, kde prichádza stretnutie, stretnutie PÁNA. A potom, v tom bode ma požiadal, aby som sa pozrel hore a keď som sa pozrel hore, videl som ohromný Oblak Slávy BOHA JEHOVAH HASHOPET, PÁN SUDCA, JEHOVAH HAMELECH, PÁN KRÁĽ, VEČNÝ KRÁĽ.

Videl som ohromný Oblak Slávy PÁNA, žiarivý Oblak, prekrýval nebo na mieste, kde som bol zobratý na míting PÁNOM a na tom mieste som sa HO opýtal, čo to všetko znamená a ON povedal: ” Zostupujem dole k vám, zostupujem dole k vám.” Je tam budova s vysokou, vyzerá to byť vežou,( stožiarom ) a videl som hustý tmavý oblak Boha zostúpil na vrch budovy, vysoký stožiar, stĺp na tej budove, potom som videl hustý tmavý oblak, ktorý normálne je BOH OTEC, zostúpil ako hmla na vrchole tejto budovy a v ďalšom momente, tam kde som bol, som si uvedomil, že BOH OTEC prišiel a JEHO SLÁVA prišla ako vlny. Oblak Boha prišiel ako žiarivé vlny. Trblietavé a žiarivé. 

Trblietavé a žiarivé vlny Oblaku a Oblak začal zostupovať okolo JEHO služobníka, vial všade okolo Neho, vedľa Neho, ako On sa pohyboval smerom na tú stranu, PÁN prišiel k Nemu, dosiahol Ho, prikryl ho, a potom Oblak sa vlnil celý dookola oblasti, kde bol JEHO Služobník. 

Znova, ďalšie veci som videl, že sám BOH OTEC prišiel a Oblak Boha Yahweh prišiel priamo zasiahnúť JEHO Služobníka a obaliť Ho a tiež vial okolo Neho, najhrozivejšia udalosť, akej som vôbec doteraz bol svedkom. 

Takže, žijeme vo veľmi chúlostivom čase, vo veľmi historickom čase a teraz PÁN priniesol stupňovanie JEHO návštevy, Božstva. Sám BOH OTEC ma posiela na miesto a na tom mieste ON zostúpi, príde dole k vám, a potom príde k JEHO služobníkovi a obalí ho a vytvorí vlny slávneho  žiarivého Oblaku, ktorý bude viať oklo Neho, vedľa Jeho rúk, okolo neho ako sa pohybuje, vlny Slávy Oblaku BOHA.

Toto je veľmi kritická hodina v Cirkvi, dokonca aj výklad tohto všetkého, toto je čas, kedy Cirkev sedí na hranici večnosti, a MESIÁŠ PRICHÁDZA.

Táto návšteva, PÁN upozorňuje na túto návštevu, v čase kedy odchádzame do Talianska, pre veľký míting, konferenciu, všetkých Pastorov a Cirkev. Takže môžete vidieť veľmi jasne, predošlý deň, ON priniesol osobu Ducha Svätého, aby sedel predomnou a požiadal ma, aby som si sadol a potom povedal:

“PRÍCHOD PÁNA JE V RUKE, V RUKE”

A teraz PÁN hovorí o veľkej návšteve BOHA OTCA prichádzajúcej na Zem, na to miesto, kde ma ON posiela. A potom vo veľmi šokujúcom, strašnom a hroznom momente, vidím, že ľudia sú veľmi vyľakaní všade, keď Oblak prišiel dole a zameral sa na Jeho služobníka obalil Ho a žiariace vlny viali týmto smerom,.. a týmto smerom,.. veľmi hrozný moment na tejto Zemi.

Ja som videl prichádzať MESIÁŠA a viem, že všetky strany Zeme počúvajú toto varovanie o príchode MESIÁŠA a najdôležitejšie veci, ktoré som videl, je, že iba Svätá cirkev vstúpi, takže toto je kritický čas, kedy cirkev sedí na hranici večnosti a večnosť je večnosť.
Dokonca aj po triliónoch rokov keď sa ukončia, ani vtedy večnosť stále nezačne…

Takže PÁN žiada národy, aby sa pripravili, pretože to bude veľká, veľká, prezentácia sily BOHA na tejto Zemi.  

Aj nad rámec vytrhnutia Cirkvi.

Videl som prichádzať MESIÁŠA, SHALOM

 MODLITBA SPASY JE POD VIDEOM:

*MODLITBA SPÁSY*

Drahí bratia a sestry, pokiaľ nemáte istotu,

či ste znovuzrodení, ( evanj. Jána 3:3 )

pokiaľ máte pocit, že ste ďaleko od Pána

alebo ste nežili v Svätosti,

vyslovte túto modlitbu nahlas, …

Svätý Bože, prichádzam k Tebe v mene

Tvojho Syna – Pána Ježiša Krista.

Verím, že Ježiš Kristus je TVOJ SYN,

verím, že na tretí deň vstal z mŕtvych.

Pán JEŽIŠ vyznávam, že som hriešnik

a činím pokánie zo všetkých mojich hriechov.

Prosím očisti moje hriechy

s TVOJOU drahocennou krvou dnes,

odvraciam sa od mojich hriechov

a prijímam Ťa dnes do môjho srdca,

ako môjho Pána a Spasiteľa.

Prosím, napíš moje meno

do Baránkovej knihy života,

prosím naplň ma Duchom Svätým,

aby mi pomohol žiť

v Svätosti a ustanov Tvoje SLOVO

v mojom srdci, 

pomôž mi prosím sa  pripraviť

na Tvoj slávny príchod, 

V MOCNOM MENE JEŽIŠ JA SOM SA DNES ZNOVUZRODIL, AMEN.

Teraz, keď ste sa znovuzrodili, je nutné, aby ste sa dali pokrstiť do vody, ako nám to ukázal Pán Ježiš, a hovorí o tom v:

Evanjeliu Jána 3:3 – 5,

Evanjeliu Marka 16:16

Vodný krst je KRST POKÁNIA.

 

 

 

Off 

5.4.2017 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top