Home
 

PROROCTVO O MŔTVOM VZKRIESENOM MUŽOVI, KEĎ MUŽ BOŽÍ KRÁČAL K NEMU, PROROK BOŽÍ Dr. OWUOR, 19. MAREC 2017

Pán hovoril so mnou. Existujú dva rozhovory, s ktorými sa PÁN so mnou zdielal. Chcem začať s rozhovorom, keď ku mne hovoril asi pred 3 dňami. V tomto rozhovore vidím, že tu v Nairobi sú ľudia a potom rieku, ktorá tečie do tohto mesta a rozvodňuje sa, veľmi rozvodnenú. A potom PÁN hovoril hlasom:” keď si videl rieku takto rozvodnenú, to znamená, že veľmi husto pršalo.” Tak to samozrejme znamená, že tam prichádza ťažký a hustý dážď. A vidím rieku, ktorá je rozvodnená a je to rozhodne dobrá správa – je to samozrejme časť dobrých správ – pre všetkých poľnohospodárov, že PÁN je veľmi pozorný k ľuďom tejto krajiny a prináša dážď, kedy je najviac potrebný. 

Dnes Pán Hospodin Magen, Hospodin Ma’oz Jehova Machsi, Hospodin moje útočisko, Jehova Eli, môj Pán Boh, Jehova Immeku, Jehova Hamel Kráľ, Pán Hospodin Hashopet, Pán sudca, hovoril dnes so mnou.

A v tomto rozhovore ma zobral na určité miesto. Vidím, že idem na miesto, kde vidím výťahy, a na svojej pravej strane toalety. Vyzerá to, akoby to miesto bolo hore, na poschodí a bolo tam veľa ľudí. A v tom čase mi PÁN ukazuje niekoho, kto leží dole na zemi. Neskôr vidím, že je tuhý, veľmi tuhý ten človek, ktorý ležal na zemi a bol tam so svojimi ľuďmi. 

Vidím dvoch ľudí pri ňom, je veľmi tuhý a vyzerá skôr, akoby zomrel, pretože je veľmi tuhý. A vidím, že PÁN prikazuje svojmu služobníkovi, aby kráčal k nemu, a dáva inštrukcie jeho ľuďom, aby ho zodvihli. Ale je veľmi tuhý, je absolutne tuhý ako drevo, ako kus dreva, má úplne suché ruky, všetko prilepené k telu, aj nohy. Je myslím mŕtvy. Vidím teraz, že je mŕtvy. A potom Pán dal príkazy Svojmu služobníkovi, aby pristúpil k nemu a získal kontakt s ním, a potom tam dáva inštrukcie dvom ľuďom, aby ho zobudili, aby ho zdvihli, aby ho pozdvihli, postavili. Takže sa jedná o tri postupnosti.

Tri štádiá: 1/ – leží dole úplne tuhý a je mŕtvy, 2/ – potom Hospodin prikáže JEHO Služobníkovi, aby dal inštrukcie jeho ľuďom, ktorí tam boli a smútili, aby mu zodvihli ramená a hlavu, ale oni ho zdvíhajú ako kus dreva, takže je naozaj veľmi stuhnutý a suchý, 3/ – keď ho pozdvihnú hore a dostane sa do vertikálnej polohy približne 90%, ON ho vzkriesi a odíde preč! To sa stáva veľkou situáciou a drámou. Takže ja vidím, 3 fázy:

1/ – vidím scénu, kde leží človek úplne suchý a tuhý ako drevo, 2/ – vidím druhú fázu, kde sa snažia ho zodvihnúť hore, ale je veľmi stuhnutý, suchý a mŕtvy, 3/ – vidím tretiu fázu, kedy sa dostane do vertikálnej polohy približne 90 stupňov na príkaz JEHO Služobníka a potom odíde preč. 

Takže toto sú situácie a návštevy, ktoré sa odohrávajú v túto hodinu. JEŽIŠ prichádza a my sa potrebujeme pripraviť na príchod MESIÁŚA. 

Mohutná neskoršia sláva, ktorá prichádza do cirkví je teraz tu a všetky tieto veci sa budú diať, pretože musíme pripraviť cestu pre príchod Mesiáša v našich srdciach. Potrebujeme pozdvihnúť znížené miesta, údolia, priehlbiny v našich srdciach, krízy, depresie v našich srdciach.

A tiež každú jednu horu, ktorá sa sama vyvyšuje a je prekážkou pred PÁNOM, potrebujú byť znížené dole, postínané, zrúbané, odrezané a potom drsné miesta vyhladiť, pretože toto sú tie znaky času, kedy KRÁĽOVSTVO MESIÁŠA, KRÁĽOVSTVO SILY, KRÁĽOVSTVO ZMŔTVYVSTANÝCH prichádza, Slávne Kráľovstvo PÁNA. 

A opäť hovorím, Pán ma vzal na miesto, vidím tú osobu, ktorá vyzerá ako kus dreva. On je mŕtvy. Vidím, že je mŕtvy, ja ho vidím, aj keď hovorím. A vidím tam dvoch ľudí pri jeho tele a potom po mojej pravej strane vidím, ako by boli výťahy a myslím, že tam sú toalety.

Vidím tam niekoho čistiť na druhej strane. Potom, keď tam leží ten mŕtvy, PÁN teraz prikazuje JEHO služobníkovi, aby pristúpil a získal kontakt s týmto mŕtvym, pristúpil bližšie, potom mi PÁN spôsobil a dal inštrukcie, aby ho tí dvaja  podvihli a priviedol ho k životu.

Potom, keď ho dvíhali od ramien, hlavy, bol ako drevo, suché drevo, jeho ruky boli suché, nohy na ňom boli suché. Potom, ako ho zodvihli hore, zrazu náhle veľmi šokujúco, on začal ihneď chodiť. On sa postavil a začal kráčať preč, keď MUŽ BOŽÍ zodvihol k nemu JEHO ĽAVÚ PROROCKÚ RUKU. 

Takže to sú udalosti, ktoré sa musia uskutočniť, pretože MESIÁŠ môj PÁN sa blíži, môj Vykupiteľ, môj Spasiteľ, Môj PÁN sa blíži. Táto krajina, táto krajina bude jeden deň vedieť, že Kráľ vesmíru, že Kráľ vesmíru je JEŽIŠ.

A ja som tak požehnaný, že Hospodinove hodiny naďalej tikajú, odpočítavajú a idú smerom k nultej hodine, kedy príde MESIÁŠ, pretože táto krajina bude jeden deň vedieť, že určite PÁN ma poslal. A tento deň, ktorý oznamujem, sa bude realizovať a zhmotní sa na tvári tejto Zeme.

A v ten deň keď sa to stane, to bude deň pravdy, deň skutočnosti, že v ten deň sa ukáže, kto bol skutočne znovuzrodený v KRISTOVI JEŽIŠOVI? Toto bude deň, kedy budeme poznať, kto bol skutočne naplnený Duchom Svätým? V ten deň budeme poznať, kto skutočne kráčal v spravodlivosti a Svätosti?

Ale pre tých, ktorí počúvajú dnes, je to úžasná šanca využiť tieto momenty, návštevy, ktoré dokazujú hodinu, aby sme sa mohli pripraviť a priblížili sa Božej službe Svätosti. Toto je hodina pokánia, hodina nulovej tolerancie k hriechom a prípravy na príchod MESIÁŠA, môjho PÁNA, môjho SPASITEĽA, nášho KRÁĽA, VYKUPITEĽA A PRIATEĽA, NÁŠHO MAJSTRA.

Nech tí, ktorí majú uši počúvajú slová PÁNA.

Shalom 

PROROCTVO O ROZVODNENEJ RIEKE:  

PROROCTVO O MŔTVOM MUŽOVI, KTORÝ VSTAL Z MŔTVYCH: 

Off 

19.3.2017 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top