Home
 

PROROCTVO O BEZPROSTREDNOM PRÍCHODE MESIÁŠA, PROROK BOŽÍ DR. OWUOR, 16. marec 2017

PROROCKÉ VAROVANIE!

PÁN so mnou hovoril, BOH JEHOVAH ElOhim, PÁN JEHOVAH ElGibbor, JEHOVAH Rohi, JEHOVAH Shalom, JEHOVAH MACCADDESHEM, JEHOVAH Tsori, Hashophet, Hameleck, Jehovah ‘Immeku, Jehovah Eli, Adonai, Jehovah Magan, Jehovah Shammah, Jehovah Yasha, BOH, Stvoriteľ neba a Izraela, ON so mnou hovoril dnes veľmi ohromným spôsobom, teraz poobede. 

V tomto rozhovore PÁN, BOH Neba, ON prišiel rozprávať so mnou o udalosti, ktorá sa čoskoro udeje na Zemi. JEHOVAH JIREH hovoril so mnou znova dnes poobede. Veľmi seriózne a veľmi mimoriadným spôsobom, JEHOVAH ELOLAM, Večný BOH, ohľadom udalosti, ktorá sa udeje na Zemi, v tomto veľmi šokujúcom rozhovore, o nenapraviteľnej udalosti, ktorá postihne Zem, nezvratnej. Aký krásny čas sa s vami teraz o tom zdieľať, predtým, než sa tá udalosť stane. 

Takže v tomto unikátnom a mimoriadnom rozhovore dnes poobede ma PÁN nechal upadnúť do spánku, takže som zaspal. A keď som spal, ukázal mi ohromnú víziu. Zobral ma na miesto a potom sa zjavila Osoba Ducha Svätého a posadil sa predo mnou. 

Znova, toto poobedie PÁN JEHOVAH ma zobral na miesto a potom BOH DUCH SVÄTÝ, TEN, ktorému sa nikto nemôže rúhať, nemôže sa posmievať, alebo rúhať a vidieť Slávne Kráľovstvo Božie. Nikto HO nemôže dokonca ani zarmucovať a žiť a vidieť večnosť v Nebi. 

Takže PÁN teraz poobede v tomto veľmi, veľmi mimoriadnom rozhovore ma zobral na  miesto, a ako som stál na tom mieste, potom osoba Ducha Svätého sa zjavila predo mnou a posadila sa predo mnou, potom ma požiadal, aby som sa posadil a posadil som sa priamo pred NÍM, Duchom SVÄTÝM, môj jeden a iba jediný Priateľ, Môj jediný svedok.

Ako som tam sedel, pred JEHO MOCNÝM MAJESTÁTOM a prítomnosťou, potom začalo Nebeské uctievanie, veľmi, veľmi ohromné uctievanie prebiehalo, a uctievali PÁNOVI po mojej pravej strane, ako som sedel pred NÍM, a potom spieval uctievanie sám, ako sedel predo mnou dnes poobede. Prekrásne, najkrásnejšie uctievanie. Hrali na veľmi prekrásnych nástrojov ako uctievali, veľmi užasným a krásnym spôsobom, ja som nikdy, nikdy nepočul tak prekrásne uctievanie, od kedy ma PÁN poslal. 

Potom mi hovoril o určitej udalosti, o ktorej nemôžem tu hovoriť, ale najdôležitejší bol koniec tohto rozhovoru. A potom Osoba DUCHA SVÄTÉHO mi povedala:” choď a povedz im, že príchod MESIÁŠA JE BEZPROSTREDNE BLÍZKO! Znova, dovoľte mi opakovať tento špecifický odkaz, že príchod PÁNA JE V RUKE, ( VEĽMI, VEĽMI BLÍZKO )

A v tom momente, keď som pozrel na moju ľavú stranu, videl som sám seba, ako idem do veľa národov, hovoril som k Pastorom, zhromažďoval som Pastorov po celej Zemi a hovoril som im, že príchod MESIÁŠA je veľmi blízko, už ” v ruke”.  A ako som hovoril, tiež som videl po mojej ľavej strane, ako som slúžil Pastorom po celej Zemi, videl som celý transparent, nemohol som vidieť ľudí, ktorí dvíhali ten transparent, ( plagát ) ale tento transparent hovorí, ako som slúžil Pastorom a služobníkom evanjelia, celoglobálne, bolo to vysielané naživo, celoglobálne na rádiu. Takže čokoľvek som hovoril, celá Zem počula oznam, že príchod PÁNA je nesmierne blízko ( už “v ruke” )!  

DUCH SVÄTÝ mi povedal:” choď a povedz im, že príchod PÁNA je už nesmierne blízko.” Že kdekoľvek som išiel slúžiť, to bolo vysielané naživo v rádiu skrze internet a celá Zem mohla počúvať, prijať a počuť oznam, že príchod PÁNA je nesmierne blízko. 

Znova, toto je mimoriadný rozhovor, ktorý som mal a v tomto bode, za týmto bodom v tejto ohromnej vízii, keď Osoba DUCHA SVÄTÉHO dnes sa zjavila predo mnou a sadol si a dal inštrukcie PÁNA, OTCA a od tohto bodu ON mi dovolil trúchliť, dal mi pocítiť, ako ON je veľmi zarmútený faktom, že Cirkev nieje pripravená. Pamätám sa, že spomenul určité mestá a medzi nimi ako prvé spomenul mesto New York. Mohol som povedať, že Pastori v New Yorku niesú pripravení. Ale ON spomenul veľa miest po celej Zemi. ON spomenul veľa národov, ON mi dal vedieť, že niesú pripravení. ON mi dovolil pocítiť, aký je strašne zarmútený, že Cirkev nieje pripravená a pritom príchod MESIÁŠA je nesmierne blízko.

Pamätám sa, ja som plakal, plakal som veľmi horko, plakal som veľmi, veľmi horko, že príchod PÁNA je už nesmierne blízko, ale cirkev nie je pripravená. V mojom plači, ja som plakal pre cirkev, ktorá zostane, pre cirkvi, ktoré nevstúpia. Ja som ich videl. A to je strašný moment, nikto to nemôže uzrieť, nikto to nemôže vydržať. A Osoba DUCHA SVÄTÉHO, PÁN HO poslal dnes, ON sedel predo mnou a povedal mi:” choď a povedz im, že príchod PÁNA JE NESMIERNE BLÍZKO, PRÍCHOD PÁNA JE UŽ ” V RUKE”. 

A ako som chodil po celom Svete a dával tento oznam, bol tam transparent, veľký transparent, vyzeral ako z plastického materiálu a napísané na ňom bolo oranžovou farbou, bolo to v živom vysielaní, takže som to mohol vidieť v živom vysielaní a v rádiu, PÁNOVOM rádiu, niečo také a bolo to vysielané celoglobálne. Kdekoľvek som išiel slúžiť Cirkvám, slúžiť Telu KRISTOVMU, slúžiť Pastorom, slúžiť služobníkom evanjelia a hovoriť im, že toto je to, čo PÁN hovorí:” že PRÍCHOD PÁNA JE NESMIERNE BLÍZKO!

Budem čitať z Biblie, z knihy Joel 1:14-15  14Zasväťte pôst, svolajte shromaždenie, shromaždite starších, všetkých obyvateľov zeme do domu Hospodina, svojho Boha, a kričte k Hospodinovi. 15Beda toho dňa! Lebo je blízko deň Hospodinov a prijde od Všemohúceho jako lúpež.

Je tu veľa veršov, ktoré by som mohol čítať, ale je to veľmi jasné, že PÁN hovorí, že toto je tá hodina, ktorá je teraz na celom svete,..ku všetkému obyvateľstvu Zeme, že by mali držať smútok, smútok pre hriech, zármutok pre hriech, mali by ísť do pokánia a pokoriť sa pred PÁNOM. Zlomenosť pred PÁNOM pre hriechy. Každý jeden obyvateľ Zeme, tak či onak prispel ku celoglobálnemu hriechu, prečo teraz povoláva globálne pokánie. Ja som videl to rádio ako vysiela celoglobálne, aby činili pokánie a pripravili cestu. Príchod PÁNA je nesmierne blízko. Vysielané naživo celogolbálne. Znamená, že povoláva celoglobálne pokánie, celoglobálny návrat k spravodlivosti, v KRISTOVI JEŽIŠOVI, iba jedinej ceste do neba. 

Iné náboženstvá neprinesú nikoho do večného Kráľovstva BOHA JEHOVAH V NEBI. Všetky ostatné náboženstvá sú uctievači modiel. To sú modlárske náboženstvá. 

ON hovorí, že teraz, by sme mali byť pohltení hanbou za hriechy, vyznávať svoje hriechy a plakať pred Hospodinom nad našimi hriechmi.  PÁN v podstate ustanovil tento deň, to bol dôvod, že DUCH SVÄTÝ bol poslaný ku mne a sedel predo mnou teraz poobede a povedal mi, ON ma poslal: choď a povedz im, že príchod MESIÁŠA JE NESMIERNE BLÍZKO!, TO ZNAMENÁ, ŽE SA PRIBLIŽUJE, JE VEĽMI BLÍZKO.” To znamená, že tento deň bol ustanovený pre tento účel, tento deň pre túto udalosť. 

 ON hovorí, že teraz, v túto hodinu, keď sa uskutočňuje oznam, mali by sme sa zdŕžať a opustiť od našich bežných vecí, čo si vyberáme, z našich bežných chýb, bežných druhov prác, z našich bežných prác a potom sa pripraviť pre špeciálny moment, v ktorom by sme sa mali viacej približovať, venovať sa Božiemu zámeru, Božej službe, zbožnému pokániu v tomto národe, v Cirkvách a národov. ON nás varuje pred katastrofami, ja nariekam, nariekam, ja plačem, pre Cirkvi, ktoré zlyhajú pri vstupe. Znamená, že pohromy uvidia Cirkvi, ktoré nevstúpia. ON hovorí, že zbožnosť sa rozkladá v Dome PÁNA. ON hovorí, že teraz je čas k obnove, aby sme boli Svätí znova, navrátili sa k zbožnosti pre túto udalosť, ON hovorí:” povedz im, aby činili pokánie, povedz im teraz, aby pripravili cestu.” 

Povedz im, že príchod Pána je v ruke. To znamená, všetko musí byť teraz obnovené, keď očakávame na tento nejpožehnanější a najváženejší deň Pánov: Okamih pravdy v ten Deň, keď budeme vedieť, kto sú tí, ktorí boli skutočne znovuzrodení? Kto sú tí, ktorí boli skutočne znovuzrodení v tejto zemi? Pretože práve teraz, keď sa ich spýtate:
“Si znovuzrodený?”
Hovoria: “Áno, ja znovuzrodený.”
“Vy ste naplnený Duchom Svätým?”
“Áno, som naplnený Duchom.”

Ale ten deň bude skúškou. To je deň, ktorý potvrdí, potvrdí a zjaví nám, na akom základe bola budovaná vaša spása, na piesku alebo na na skale? ( Matúš 7:24 Každého tedy, kto čuje tieto moje slová a činí ich, pripodobním rozumnému človekovi, ktorý postavil svoj dom na skale. 25A spustil sa lejak, a prišly rieky, a zavialy vetry a oborily sa na ten dom, a nepadnul, pretože bol založený na skale. 26A každý, kto čuje tieto moje slová a nečiní ich, bude pripodobnený človeku bláznovi, ktorý vystavil svoj dom na piesku. 27A spustil sa lejak a prišly rieky, a zavialy vetry a zavadily o ten dom, a padnul a jeho pád bol veliký. 28A stalo sa, keď dokončil Ježiš tieto reči, že žasly zástupy nad jeho učením, 29 lebo ich učil ako taký, ktorý má právo a moc, a nie ako ich zákonníci. )

Takže ON hovorí, že zbožnosť, ktorá bola narušená v Dome Božom, musí byť teraz obnovená. Láska k väčšine, ktorá bola zavoskovaná chladom, musí byť teraz odvoskovaná a zapálená v srdciach ľudí. Teraz musíme vydávať a priniesť naspäť zapálenú lásku pre Krista.

ON sedel predo mnou teraz poobedie a povedal mi:” choď a povedz im, že príchod PÁNA je v ruke! Je bezprostredne blízko! Príchod PÁNA ” je v ruke”, pretože Biblia hovorí, že ” je na dosah ruky”, ale teraz hovorí, že ” je v ruke”. Čo môže znamenať, že teraz sa to musí uskutočniť. A PÁN JEHOVAH pokračuje vyjadrovať obrovskú lásku k Cirkvám, k ľudstvu. ON stále ešte povoláva ľudí k návratu.

Spomenul mnoho miest. Neviem prečo sa najprv zmienil o meste New York, cirkvi v týchto mestách niesú pripravené, celoglobálne. Každé jedno miesto, išiel som naživo vo vysielaní prostredníctvom rádia Hospodinovho cez internet. Takže všetci mali rovnakú príležitosť počuť to oznámenie, že ON hovorí, že príchod PÁNA je v ruke. Osoba Ducha Svätého dnes sedela predo mnou a povedala: “Príchod Pána je v ruke.” A ja som sa triasol. spanikáril som. Ani som si nepomyslel, ako by som to mohol hneď oznámiť, v túto hodinu oznámiť toto. Pretože nikto nepozná deň ani hodinu. V knihe Jakob v kapitole 5: 8, začnem veršom sedem. On hovorí, 7A tedy pozhovejte, bratia, až do príchodu Pánovho. Hľa, roľník očakáva vzácny plod zeme a čaká naň trpezlivo, až dostane včasný a pozdný dážď. 8Pozhovejte aj vy, upevnite svoje srdcia, lebo sa priblížil príchod Pánov.

ON hovorí, že očakávajú trpezlivo. Takže inými slovami, ON hovorí, že aj keď roľník čaká úrodu, o koľko viac by sme teda my mali očakávať. Lebo ako roľník čaká tieto dočasné veci tu na Zemi: plodiny, pšenicu, jačmeň, zeleninu, opatruje ich trpezlivo, vykazujúc neobvyklú trpezlivosť a vytrvalosť, a dôveru – vieru, že príde dážď a bude padať na plodiny, musí prísť za toto odmena ako odškodnenie, odmena, náhrada, – o koľko viac potom my, keď čakáme na Hospodára, na Ženícha, na MESIÁŠA, že keď príde, odmena bude čakať vo večnej Sláve!

O čo viac by sme my mali byť trpezliví v tejto zbožnosti v tomto veľmi zlom svete?

Tento zlý svet, ktorý je plný sexuálnej nemorálnosti – každý, veci a nemorálnosti vidíme vľavo a na pravo, od škôl –  mladí v školách po celom svete. Infekcie sexuálnej nemorálnosti na Zemi. Svetskosť, bezbožnosť,  systémy pohanstva, systémy ateizmu pohlcovali srdcia ľudí od čias, kedy boli mladí v škole. Ale ON hovorí:” choď a povedz im, aby očakávali príchod PÁNA len o málo dlhšie, čo je teraz v ruke. Je v ruke! Príchod Hospodinov ” je v ruke.”

Len nech vydržia len o niečo dlhšie očakávať príchod Pána, ktorý už je v ruke. Inými slovami, vaša večná odmena koruny slávy, koruna spravodlivosti, koruna večného života, koruna Slávy čaká, o koľko viac by sme teda mali byť trpezliví v spravodlivosti, v zbožnosti, vo svätosti, v úprimnosti s Hospodinom a v absolútnej viere, v poslušnosti a v pokore Pánovi? O koľko viac potom?

ON hovorí o roľníkovi a o viere roľníka. ON hovorí o viere, že verí, že keď zasadil plodiny, verí, že príde dážď. Čaká trpezlivo a má absolútnu vieru, tisíc percentnú ( 1000 % ) vieru, že bude úroda. A áno, on zožal úrodu. PÁN váš BOH uisťuje, že roľník zožal úrodu. PÁN, ON sám nariaďuje, že pre každého, kto pracuje pre odmenu, mzda musí byť zaplatená. O koľko viacej potom pracovníkom spravodlivosti, pracovníkom Svätosti ON odmení, dá im mzdu, mzdu zaplatenú korunou Slávy? 

A ON sedel dnes predo mnou a ON povedal: ” choď im povedať “, po nádhernom uctievaní, ktoré sa konalo v nebi –  a potom ON povedal:” choď a povedz im, že príchod PÁNA je v ruke, je v ruke.

Aké úžasné! Prečo? Prečo príchod PÁNA je v ruke? Prečo nemôže vydržať o niečo dlhšie?  A ON mi dal vedieť o druhej cirkvi. Cirkvi, ktorá teraz nebola pripravená, nebola počúvala oznámenia, nestarala sa o to, robila si svoje plány ako obvykle. To je cirkev, ktorú vidíte v kapitole Matúša 22,  keď prišlo oznámenie, oni povedali: “Nie, ja som zaneprázdnený. Robím si moje ďalšie veci… “Nie, my teraz máme výlet do Izraela, takže som zaneprázdnený, idem do Izraela. ” Máme svadbu teraz v našej cirkvi. “” Máme projekt a atď.. “cirkev, ktorá si robí svoje plány ako zvyčajne. Bola tak zaneprázdnená, že nemala čas na prípravu na vstup na banket / večeru. Zatiaľ čo na tejto druhej strane ON posiela Osobu Ducha Svätého, samotného Boha Ducha Svätého a hovorí: “Choď a povedz im, že príchod Pána je v ruke.” Je v ruke. A ON hovorí: “Prečo? Prečo teda nemôžeme počkať trochu dlhšie, trochu dlhšie?

Matka, ktorá očakáva dieťa, čaká trpezlivo. Nosí dieťa trpezlivo s vierou, že ona musí niesť to dieťa a priviesť dieťa k narodeniu. V skutočnosti po deviatich mesiacoch dieťa vyjde a dôjde k naplneniu očakávania. O koľko viac Cirkev by mala mať vieru vo večnosť v Deň Pánov? Príchod Hospodina je v ruke! O koľko viac potom by sme mali vytrvať v spravodlivosti a v absolútnej svätosti, v absolútnej spravodlivosti stojaci s Bohom, v nulovej tolerancie k bezbožnosti, odpadlíctvu, k hriechu? On hovorí: “príchod Pána je v ruke!”

V knihe Žalmov ON hovorí: ŽALM 113:3 Od východu slnca až po jeho západ nech je chválené meno Hospodinovo!  ( POZN. V anglickom preklade Biblie sa píše, že nech je chválené meno YAHWEH, ktoré je meno PÁNA… From the rising of the sun unto the going down of the same the name of Yahweh, the Lord’s Name, is to be praised. )

Keď ten Deň príchodu Pána príde, je v ruke, keď ten Deň príde, pochopia všetky národy Zeme, že určite áno, YAHWEH je Pán, večný Boh. Ako smutné pre niekoho, keby zmeškal ten Deň a bol by na druhej strane Božieho zákona, bol by medzi ľuďmi, pre ktorých som plakal tak horko, že sa im nepodarilo vstúpiť, cirkev, ktorá nedokázala vstúpiť. Choď im povedať, že príchod Pána je v ruke. Aké strašné!

Choď a povedz im, že príchod MESIÁŠA je v ruke, je v ruke. Aké mocné! Milovaný čas, kedy PÁN sám oznamuje, že príchod Pána je v ruke! A On odmeňuje. Odmeňuje trpezlivých. ON odmeňuje tých, ktorí v neho veria. Nikdy ich nesklamal, tých, ktorí veria v Pána, ON ich nikdy nesklame. 

V knihe Žalmov 18:31 Cesta silného Boha je bezúhonná. Reč Hospodinova je čistá, dokázaná sťa zlato v ohni. On je štítom všetkým, ktorí sa utiekajú k nemu. 

Choď a povedz im, že príchod PÁNA je bezprostredne blízko. A že ON je štítom tým, ktorí sa k NEMU utiekajú a veria v NEHO. A že keď ten deň príde, že nebudú zahanbení, ale vstúpia do bezpečia večnosti v Nebi. Príchod PÁNA je v ruke. ON hovorí:” aké ohromné! aké úžasné! Aké krásne, že sám PÁN prichádza, aby povedal: ” choď a povedz im, – po prekrásnom uctievaní po mojej ľavej strane v Nebi, :” choď im povedať, že príchod PÁNA je v ruke.”

Žalm 31:24 Milujte Hospodina, všetci jeho svätí, lebo Hospodin ostríha verných a hojne odpláca tomu, ktorý robí pýchu.

To bude deň zúčtovania, kedy Pán odplatí, pretože On hovorí: “Pán odplatí veriacim. Boli ste verní Pánovi? Boli ste verní? Vzhľadom k tomu, ON hovorí: “Choď a povedz im, že príchod Pána je v ruke!” Stále HO vidím. Stále HO vidím tam sedieť.

Príchod Pána je v ruke. Význam toto je, že je hodina viery v Pána. Nech tí, ktorí majú uši pripravia cestu pre slávny príchod Mesiáša. Videl som Mesiáša prichádzať pre slávnu cirkev, a ako som povedal, plakal som v tom sne, plakal som, keď som videl cirkev, ktorej sa nepodarilo vstúpiť. 

Takže buďme dôveryhodní. Buďme čestní ľudia. Nech je naše útočisko v Pánovi. Toto je hodina, v ktorej ustanovujeme našu spoločnú prácu, naše spoločné pracovné miesta, našu spoločnú prácu, našu spoločnú povinnosť a teraz našou povinnosťou je, aby sme reagovali na povolanie našej služby a konali službu Bohu, aby sme nasledovali Svätosť a spravodlivosť, aby sme boli znovuzrodení v Kristovi Ježišovi a vyhrávali duše pre Pána!

Povedal som to a hovorím znova a znova! Že keď príde Mesiáš, ON bude súdiť národy. Tí, ktorí vstúpia,  u nich bude rozhodovať toto: či už poslúchli JEHO príkaz, po prvé, či už poslúchli jeho príkaz. Číslo dva, či je táto poslušnosť Jeho príkazmi transformovaná. Inými slovami, ako veľmi sa ich život transformoval do tej poslušnosti. Keď oni poslúchli v svojom živote a sa transformovali, to zodpovedalo tej poslušnosti. Keď Mesiáš hovorí: “Buďte svätí.” Ako ste poslúchali? a ako váš životný štýl zodpovedal tejto poslušnosti?, poslušnosti Pánovi?

MESIÁŠ PRICHÁDZA! Ja som videl príchod MESIÁŠA. 

A PÁN hovorí: “príchod PÁNA je v ruke”. 

Shalom

MODLITBY SPÁSY JE POD VIDEOM…

MODLITBA SPÁSY

Drahí bratia a sestry, pokiaľ nemáte istotu,

či ste znovuzrodení, ( evanj. Jána 3:3 )

pokiaľ máte pocit, že ste ďaleko od Pána

alebo ste nežili v Svätosti,

vyslovte túto modlitbu nahlas, …

Svätý Bože, prichádzam k Tebe v mene

Tvojho Syna – Pána Ježiša Krista.

Verím, že Ježiš Kristus je TVOJ SYN,

verím, že na tretí deň vstal z mŕtvych.

Pán JEŽIŠ vyznávam, že som hriešnik

a činím pokánie zo všetkých mojich hriechov.

Prosím očisti moje hriechy

s TVOJOU drahocennou krvou dnes,

odvraciam sa od mojich hriechov

a prijímam Ťa dnes do môjho srdca,

ako môjho Pána a Spasiteľa.

Prosím, napíš moje meno

do Baránkovej knihy života,

prosím naplň ma Duchom Svätým,

aby mi pomohol žiť

v Svätosti a ustanov Tvoje SLOVO

v mojom srdci, 

pomôž mi prosím sa  pripraviť

na Tvoj slávny príchod, 

V MOCNOM MENE JEŽIŠ JA SOM SA DNES ZNOVUZRODIL, AMEN.

Teraz, keď ste sa znovuzrodili, je nutné, aby ste sa dali pokrstiť do vody, ako nám to ukázal Pán Ježiš, a hovorí o tom v:

Evanjeliu Jána 3:3 – 5,

Evanjeliu Marka 16:16

Vodný krst je KRST POKÁNIA.

Off 

16.3.2017 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top