Home
 

OHROMNÁ KONFERENCIA PÁNA V MOMBASE 1. časť, 10.-12. marca 2017, BOŽÍ PROROK Dr. OWUOR

OHROMNÉ VYUČOVANIE V MOMBASE: CIRKEV, KTORÁ VSTÚPI DO NEBA 

NAJMOCNEJŠÍ PROROK PÁNA Dr. DAVID OWUOR 

A Boh riekol: Učiňme človeka na svoj obraz a podľa svojej podoby, a nech vládnu nad morskými rybami a nad nebeským vtáctvom a nad hovädami a nad celou zemou a nad každým plazom, ktorý sa plazí na zemi. Genesis 1:26

Boh stvoril človeka na svoju podobu. 

Toto je ohromné, takže môžete rýchlo porozumieť proroctvu, čo Svätosť urobila v Cirkvi, ktorú som videl, ako sa dvíha, potom sa otočili, potom priamo čelili bráne do Neba. Môžete povedať, že zámer, prečo som to čítal, je zámer, aby som vám vysvetlil, že je tu evanjelium, ktoré obnoví všetko pred príchodom Mesiáša. A ON hovorí, že je to evanjelium pokánia a navrátení sa ku Svätosti s nulovou toleranciou k hriechu.

Že toto evanjelium Svätosti a pokánia má moc dotknúť sa Cirkví a začať prácu v Cirkvi, premieňajúcu moc, ktorá má silu budovať novú Cirkev, novú nádobu, ktorá môže niesť túto neskoršiu transfiguráciu slávy. Keď táto transformujúca sila bude lokalizovaná, prestupujúca, nasiaknutá, zaplavená v tej Cirkvi, potom táto Cirkev sa transformuje, nastane transformácia, ja som ju videl vstupovať. To je proces o ktorom hovorím. Zhrniem to.

ON hovorí, chcem ísť do všetkých 9 stanovísk. Nemôžete si oceniť prácu transformácie dokiaľ nebudte vedieť, odkiaľ ju PÁN zobral. 

V Genesis 3:17 A Adamovi povedal: Preto, že si poslúchol hlas svojej ženy a jedol si zo stromu, o ktorom som ti prikázal a riekol: Nebudeš jesť z neho, zlorečená bude zem pre teba; s bolesťou budeš z nej jesť po všetky dni svojho života.

a  Genesis 3: 19  V pote svojej tvári budeš jesť chlieb, až dokiaľ sa nenavrátiš do zeme, lebo z nej si vzatý, pretože si prach a do prachu sa navrátiš.

Prišla smrť. Takže ak je tu nejaká správa, ktorá bude veľmi mocná, táto správa musí zmeniť obraz, čo nazývame reštaurovanie. Reštaurovanie, obnovenie znamená, že to bolo pôvodné miesto, ale dopadlo na iné miesto. Takže obnova znamená, že sa to musí znova napraviť na pôvodné miesto, ako to bolo. 

Takže hovorím Cirkvi v Mombase, že PÁN chce, aby ste sa navrátili naspäť, ako to bolo na počiatku, aby ste mohli vstúpiť. Môžem čítať niekoľko veršov z Písma? 

Takže ste videli, že v Genesis 1:26 A Boh riekol: Učiňme človeka na svoj obraz a podľa svojej podoby, a nech vládnu nad morskými rybami a nad nebeským vtáctvom a nad hovädami a nad celou zemou a nad každým plazom, ktorý sa plazí na zemi. … prekrásny obraz stvorenia, prekrásny obraz BOHA. Sila a autorita, ktorá bola obnovená na podobu BOHA.

Genesis 2:8-12 8A Hospodin Boh vysadil záhradu čiže raj v Édene, od východu, a tam postavil človeka, ktorého utvoril. 9A Hospodin Boh dal, aby vyrástol zo zeme všelijaký strom žiadúcny na pohľad a ovocím dobrým na jedenie, a strom života prostred raja ako aj strom vedenia dobrého i zlého. 10A rieka vychádzala z Édena, aby zvlažovala zahradu, raj, a odtiaľ sa delila a bola vo štyri hlavné rieky. 11Meno jednej je Píšon; tá obchádza celú zem Chavila, kde je zlato. 12A zlato tej zeme je výborné; tam sa nachodí bdelium i kameň onyx.

Zlato tejto Zeme je výborné, inými slovami je Sväté, iba Sväté je výborné, dobré. Pozrite sa na to drahí ľudia. Najprv stvorenie na obraz BOŽÍ a potom ON im dal silu a autoritu, aby vládli. Inými slovami, BOH previedol silu. ON dal človeku moc, aby panoval nad všetkými zvieratami a živými stvoreniami. A potom počujete, ako BOH vysadil záhradu a zavlažoval ju.

Poďme sa pozrieť do Genesis 2:16-17 A Hospodin Boh prikázal človekovi a riekol: Z ktoréhokoľvek stromu rajského budeš slobodne jesť, 17ale zo stromu vedenia dobrého a zlého nebudeš jesť, lebo toho dňa, ktorého by si jedol z neho, istotne zomrieš.

BOH vytvoril človeka na JEHO obraz a podobu, potom mu dal nadvládu, previedol na neho právomoc a oprávnenie,  potom vysadil záhradu, krásne zavlažoval, dal tam stromy s delikátnym ovocím na jedenie, bez pichliačov. Potom, ako ON zasadil, dal človeku príkaz a povedal:” z ktoréhokoľvek stromu rajského budeš slobodne jesť, ale zo stromu vedenia dobrého a zlého nebudeš jesť.

Vidíte teraz, toto je stavba, ktorú teraz budujeme až doteraz. Hallelujah! 

Potom ON hovorí, že toto teraz je príkaz stvorenému človeku. A toho času ON hovoril k nevinnému človeku. Spravodlivému človeku. Poslušnému človeku. Nevinnému. Spravodlivému. Poslušnému. K tomuto ON hovorí. Môžeme tu vidieť, čo sa stalo?

Genesis 3:4-6 A had povedal žene: Istotne nezomriete. 5Ale Boh vie, že toho dňa, ktorého by ste jedli z neho, otvoria sa vaše oči, a budete jako bohovia, ktorí vedia, čo je dobré i zlé. 6A žena videla, že je strom dobrý na jedenie z neho, že je žiadosťou očiam a že je to prežiadúcny strom, aby urobil človeka rozumným, tak tedy vzala z jeho ovocia a jedla a dala spolu i svojmu mužovi, a jedol.

To je dôvod, keď som začal čítať, v Genesis 3:17A Adamovi povedal: Preto, že si poslúchol hlas svojej ženy a jedol si zo stromu, o ktorom som ti prikázal a riekol: Nebudeš jesť z neho, zlorečená bude zem pre teba; s bolesťou budeš z nej jesť po všetky dni svojho života. 18Tŕnie a bodľač ti bude rodiť a budeš jesť poľnú bylinu. 19V pote svojej tvári budeš jesť chlieb, až dokiaľ sa nenavrátiš do zeme, lebo z nej si vzatý, pretože si prach a do prachu sa navrátiš.

Genesis 3:8-9  Ste so mnou?

8Potom počuli hlas Hospodina Boha, chodiaceho po raji, k dennému vetru večernému. Ale Adam i jeho žena sa skryli pred tvárou Hospodina Boha v prostredku medzi stromami raja. 9A Hospodin Bôh volal na Adama a riekol mu: Kde si? verš 10 A povedal: Počul som tvoj hlas v raji, ale som sa bál, lebo som nahý a preto som sa skryl.  11A Boh mu riekol: Kto ti oznámil, že si nahý?! Či si azda jedol zo stromu, o ktorom som ti prikázal, aby si nejedol z neho?

Videli ste tu inú podobu? Môžem to vysvetliť? ON hovorí, že tu je jedna podoba, nevinný človek, podoba a obraz BOHA a mal žiť večne. Prečo? Pretože v záhrade bol tiež života, ktorého lístie, keď budete jesť, budete žiť navždy, tam nebola smrť. To je nevinný človek, obraz a podoba BOHA.  Tam je ráj a on chodí s BOHOM v dennom vetre večernom. On chodí s Bohom, neuveriteľná situácia. Úžasné, doslova chidiť s Bohom. A potom človek, ktorý zlyhal počúval hada a had klamal človekovi. 

Oni neposlúchli Boha a jedli ovocie zo stromu poznania dobrého a zlého. Potom čo ma udivuje, keď sa pozriete na prorocký čas BOHA, potom sa opýtate sami seba, .. kedy čas milosti skutočne začal? 

Pre mňa, ja vidím z Písma, ako som práve čítal, Genesis 3:8-10, táto časť pre mňa definuje začiatok milosti. Prečo? Pretože BOH sa práve pokúšal začať tento veľký projekt. ON stvoril človeka a povedal mu aby HO poslúchal. A hneď, hneď na začiatku, nevinný človek neuposlúchol BOHA, hneď na začiatku. BOHA, ktorý zmietol celú Zem so záplavou za dni Noeho. Biblia hovorí, že Zem bola plná, ako je teraz. A ON zabil všetkých, doslova všetkých, pozostal iba s rodinou ôsmich ľudí. Že ON začne znova. A to mi hovorí, že rovanký BOH je schopný povedať, že :” pozri sa, začínam tento experiment, ale pozrite sa, je to zlé od začiatku. Dovoľte mi, aby som zničil a začal na znovu, so skazenou vzorkou, ale z verša 8 – 10 po zhliadnutí nevinného človeka, vidíte, že BOH sa pýta:” Adam, kde si? ” 

Ach, nikto ma nepochopil. Znova. ” Adam, kde si?” 

Myslíte si, že BOH ich nevidel? ON ich mohol vidieť, oni utekali preč, odišli a skryli sa. Pretože HO vidíte, ako nasleduje padlú cirkev, odpadnuté deti. Adam, Adam, kde si? Potom uvidíte JEHO kroky, ktoré sledujú k vedeniu odpadnutého človeka,..  sa stáva definícou milosti, ktorej sa dnes tešíme. Pretože keby to ON nerealizoval, to by bola dnes tragédia. ON by ich tam zasiahol a potom by ich tam zničil. Ale preto, že ich nasledoval, povedal im?” jedli ste z toho stromu, o ktorom som vám povedal, aby ste z neho nejedli?”  

A teraz počujte čo ON tu hovorí v Genesis 3:15 A položím nepriateľstvo medzi tebou a medzi ženou, medzi tvojím semenom a medzi jej semenom; ono ti rozdrtí hlavu a ty mu rozdrtíš pätu.

To je dôvod, prečo som povedal, že to je miesto, kde začala doba milosti. Pretože ich nasledoval a zistil, že oni zlyhali. A žena povedala, že sa spojila s hadom, stala sa kamarátka s hadom, zoznámila sa s hadom, mala spoločenstvo s hadom. A PÁN hovorí, že na to priateľstvo sa zamerám a zlomím to. A kvôli tomu ON oslovil hada, v podstate ON oslovil hada ako prvého. Prvý rozsudok bol vynesený nad hadom a povedal:” kvôli tomu, čo si urobil tej žene, teraz položím nepriateľstvo medzi tebou a ženou, medzi tvojim potomstvom a potomstvom ženy.” A ON hovorí, že potomstvo ženy, očividne oslovuje potomstvo ako mužské potomstvo, ” ON ti rozdrtí hlavu “. ( v anglickom preklade Biblie ) 

Ale všetci sme videli, čo sa stalo na kríži. My sme vedeli, že toto semeno nebolo Kainovo. Nebol Kain. Kain bol hriešný. On zabil Ábela. Vidíte, takže nemôžete povedať, že to bol Kain, prvý syn Evy. Ale toto semeno je bez účasti muža, semeno ženy. 

Takže pozrite sa teraz, my sme videli na kríži ako semeno ženy rozdrtilo hlavu hada na kríži, až pokiaľ máme teraz prebudenie. Dokedy sa podielate na DNA zlyhania, teraz máte slobodu. Teraz máte spásu. Teraz opisujem váš vstup. To ste vy, koho ja opisujem. Ďakujem, že to hovoríte: ” a ja ( vy hovoríte ) že neopustíte svoje deti a ženu.”

Takže môžete vidieť, že na kríži toto proroctvo milosti bolo naplnené. ON rozdrtil hlavu hada na kríži na Kalvárii. Ale keď sa pozriete na 

1 Korinť. 15:21-28 … 21Lebo pretože skrze človeka smrť, skrze človeka i zmŕtvychvstanie mŕtvych. 22Lebo jako v Adamovi všetci zomierajú, zrovna tak i v Kristovi všetci budú oživení. 23Ale jeden každý vo svojom vlastnom poriadku: prvotina Kristus, potom tí, ktorí sú Kristovi, za jeho príchodu. 24potom koniec, keď oddá kráľovstvo Bohu a Otcovi, keď zruší každé kniežatstvo a každú vrchnosť a moc. 25Lebo on musí kraľovať, dokiaľ mu nepoloží všetkých nepriateľov pod jeho nohy. 26Ako posledný nepriateľ bude zničená smrť. 27Lebo, je napísané, všetko podrobil pod jeho nohy. Ale keď povie, že je všetko podrobené, je zrejmé, že krome toho, ktorý mu to všetko podrobil. 28A keď mu bude všetko podrobené, vtedy sa i sám Syn podrobí tomu, ktorý mu všetko podrobil, aby bol Bôh všetko vo všetkom.

ON tu tiež hovorí o fakte, že je čas, kedy Mesiáš, rovnaké semeno ženy, rozdrtí všetky kráľovstvá na tejto Zemi, ich nadvlády, ich autority a dá ich pod JEHO nohy a rozdrtí ich a keď to dokončí, potom pôjde a zabije smrť. ON zoberie preč vládu, ktorá vládne smrti. 

Teraz vidíme, že keď ON rozdrtí hlavu hada, znamená, že sa bude zaoberať smrteľnou ranou hada. Ale keď had HO zasiahol na kríži, ON vstal z mŕtvych, takže to nebola smrteľná rana. Ale rozdrtil hlavu hadovi, to znamená, že mu zasadil smrteľnú ranu. 

Pozrite sa teraz na to, čo ON hovorí? Teraz sme sa dostali na miesto, kde môžeme vidieť, že oslavujeme za chvíľu  víťazstvo, v preklade 1 Korinťanom o tom hovoril od verša 21: 

… potom koniec, keď oddá kráľovstvo Bohu a Otcovi, keď zruší každé kniežatstvo a každú vrchnosť a moc… o tejto časti správy budem hovoriť pravdepodobne zajtra. 

Chcem priniesť veľmi dôležitú vec, ktorá sa stala vo vízii….  takto prišli… pozdvihnutí, otočili sa vpravo a potom čelili priamo bráne do Neba a potom vstúpili.  Dôvod, prečo som priniesol túto správu pre vás je ten, čo vám prinesiem teraz tu. ON povedal v Genesis 3: 22-24. Hallelujah. Som plný ohňa PÁNA a moje kosti sa roztápajú, keď prinášam túto citlivú správu, na ktorú čakajú národy. 

ON hovorí v Genesis od verša 22: Vtedy povedal Hospodin Bôh: Hľa, človek sa stal ako jeden z nás, aby vedel dobré i zlé. A tak teraz, aby nevystrel svojej ruky a nevzal ešte aj zo stromu života a nejedol, a žil by potom na veky, vyžeňme ho!

Verš 24 je hlavný: A vyhnal človeka a osadil cherubínov od východnej strany zahrady Édena, a to s plamenným mečom plápolajúcim strážiť cestu kustromu života.

Toto je mocné. Toto je vrchol správy. 

Keď oni zhrešili, vidíte stav núdze, bezpečnostného poradcu. ON oznamuje bezpečnostnú pomoc v záhrade. ON hovorí…. eh, eh, eh, eh, eh, pozri,.. človek teraz jedol zo stromu poznania dobrého a zlého, on jedol z neho. Takže teraz poďme a postavme na východnú stranu cherubínov Slávy s plápolajúcimi mečmi. Pozrite sa na to, ON hovorí, že keď sa tam dostanú a dosiahnú s ich rukami, dotknú sa stromu života a budú z neho jesť, budú žiť naveky. Nie je to úžasné? Že keď ľudstvo zhrešilo a je im dovolené,.. oni sa teraz túlajú, blúdia, potulujú sa okolo, niesú pod žiadnou kontrolou, a počujete oznam:” hej, poďme a bežme a zablokujme cestu, ktorá vedie ku stromu života, pretože inak oni to môžu dosiahnúť, dotknúť sa stromu života a keď budú jesť, potom hriešný človek bude žiť naveky.”

Nasleduje ma niekto? To je záhada, však? 

Človek, ktorý je hriešný, neposlúchol BOHA, ON nám hovorí, že je tu niečo o strome života.. že keď ste hriešník, dostanete sa k tomu stromu a dotknete sa jeho listov so všetkými vašimi hriechmi, dotknete sa listov a budete ich jesť,  ON hovorí, že zloženie týchto listov, že je tam niečo, či už ich budete jesť ako hriešnik, alebo ako spravodlivý, je tam niečo v tých listov, v ich zložení, že keď ich budete jesť či už ako hriešník, alebo ako spravodlivý, budete žiť večne. 

Tak teraz ON povedal:” poďme, bežme a postavme Cherubínov Slávy, zablokujme cestu.” Pozrite sa, čo hovorí vo verši 24: 

Genesis 3:24A vyhnal človeka a osadil cherubínov od východnej strany zahrady Édena, a to s plamenným mečom plápolajúcim strážiť cestu ku stromu života.

Keď by som bol vy, vrchný inšpektor Ogeto a vy všetci tu, chcel by som zdôrazniť cestu ku stromu života, znamená to, že tam je cesta, tam je cesta. 

Dovoľte mi najprv začať týmto. Zakaždým, keď Božstvo, BOH OTEC prichádza ku mne hovoriť, vo vízii je to ohromné, raz sa ma dotkol z ľavej strany môjho hrudníka s JEHO rukou. Keď to urobil, to čo urobil bolo jednoduché. Dotkol sa ma a potom odišiel. on zanechal JEHO ruku na mojej ľavej časti hrudníka  až do obeda. V ten deň, keď som sa snažil prebudiť, nevedel som sa prebudiť. Prebral som sa a zrútil som sa, prebral som sa a zrútil som sa. Rútil som sa celý deň až do poludnia, dokiaľ zodvihol ruku. Bolo okolo 3 hod. ráno a ON zanechal svoju ruku na mojej ľavej strane až do poludnia. V ten deň som sa snažil prebudiť, ale som sa nemohol prebudiť. Vstal som a skolaboval som, vstal som a skolaboval,.. kolaboval som celý deň až do poludnia, kedy zodvihol ruku. A tiež je to rozdielné od času, kedy kráčal do mojej spálne a samozrejme najprv položil JEHO Oblak ku dverám, môžem Vám povedať, že ON je gentlman. ON je gentlman ( vznešeného pôvodu ). Pretože viete, že ja som utekal preč od BOHA. Od čias, kedy som bol v Izraeli.   Utekal som preč. A ON to urobil mocným spôsobom. Kdekoľvek som išiel v Izraeli, ON mi dal premenenie. Ľudia boli v šoku. Pokúšali sa utiecť preč. Na univerzite keď ma uvideli, pokúšali sa utiecť preč. Až jedného dňa som sa opýtal profesora, že prečo stále uteká preč do kaviarne, normálne majú občerstvenie, až keď majú prestávku,  oni sa pozerali, kedy ja prichádzam. V jednom bode ma to urážalo. Opýtal som sa teda:” to znamená, že ste nikdy nevideli čierneho človeka? ” Ale nebolo to takto. Profesor mi povedal: ” počúvaj, spomínaš si na Mojžiša?” Hallelujah! Ja na to: “čo? ”  Pamätáte Mojžiša? Pamätajte Mojžiša. 

Nikdy som to nepochopil, až pokiaľ som bol v Chicagu, šiel som po ulici Washington Bulevard. Niekto šoféroval auto, ja som sa ponáhľal do práce a vodič trúbil, potom odstavil vozidlo na okraji cesty a potom povedal PEPEEEEP, pristúpil som k nemu, lebo som si myslel, že hľadá smer. Odišiel som k nemu, on stiahol okná a povedal:” Pane, ja neviem, či to viete, ale keď som vošiel do tejto ulice Washington Bulevard … touto cestou som išiel, ja neviem, či to viete, alebo nie,.. on znížil okná a triasol sa, jeho slzy tiekli a hovoril… ” ja neviem, či to viete Pane alebo nie, ale ja som videl toľko svetla, ktoré vás pokrývalo, biele svetlo ako slávu, keď ste sa ponáhľali s kufríkom.” Ja som sa posunul trochu ďalej a povedal som:”Pane, ja myslím, že je to Ježiš, ktorého vidíte, ktorého som prijal”. Potom mi podal svoju ruku a ja som mu dal ruku a sme sa pozdravili cez okno a jeho ruka sa triasla. On povedal:” eh, eh, eh, eh, dokonca aj vaše ruky sú teplé. On povedal :” toto sú uzdravujúce ruky.” ˇUžasné. Potom, čo mi povedal, ma zaskočilo. On povedal : ” Pane..” Myslím, že som mu povedal, že je to Ježiš, ktorého som prijal a ktorého vidí, potom so sa posunul ďalej a on potom povedal, keď plakal: ” Pane, pamätáte sa na Mojžiša? ” .. toto mi vyrazilo dych. 

Viete prečo mi to vyrazilo dych? Lebo som práve začal nasledovať americký sen a niekto iný priniesol iný sen. On chcel prerušiť americký sen s  iným snom. Rozumiete, prečo to narušilo moju stabilitu? Lebo po prvý krát som bol teraz prepojený s ” pamätáte na Mojžiša?” v Izraeli a teraz v Chicagu. ON to použil, aby som porozumel. Môžeš sa pokúšať utiecť, ale nemôžeš sa skryť. Tak teraz počúvajte milovaní, prečo to hovorím?  

Pretože ON hovorí, že tu je zlyhanie. A keď oni zlyhali, tam bola kríza a záchrana. A varovanie. Poďme sa ponáhľať postaviť cherubínov. Ja som priniesol môj život k vám, pretože kedykoľvek ma ON navštevuje, v jednej návšteve ma doniesol na miesto, kde som videl cherubína, videl som tam dvoch cherubínov slávy, tak potom vždy viem, že OTEC je tam, buďte veľmi opatrní. Ja viem, ON mi to dáva vedieť. Zakaždým, keď ma privádza k miestu a vidím dvoch cherubínov slávy, potom vždy viem, že OTEC je tu. Takže pozrite sa na to teraz, budem čítať časť a potom vám to vysvetlím. 

ON hovorí:” cherubíni s plápolajúcimi mečmi lemujú a strážia cestu ku stromu života. Pozrite sa na toto teraz. Podčiarknite si nasledujúce: ” S plamennými mečmi strážia cestu k stromu života.” Znamená,m že tam je cesta, ktorá vedie k stromu života. 

Nasledujte ma teraz. Keď teraz pôjdete do vášho anglického slovníka, obyčajného svetského slovníka, potom keď si otvoríte slovník, si vyhľadáte slovo Nebo. Dá vám informáciu, že je to tam,” kde je strom života”. Keď si vyhľadáte slovo ” Ráj”,  napovie vám, že je to maximálny stav požehnania, maximálny stav pokoja, maximálna miera uctievania, maximálny stav dokonalosti. Ale ON končí tým, že hovorí, ” RAJ JE MIESTO, KDE JE STROM ŽIVOTA.”

Takže ON hovorí, že ” Cherubíni strážia cestu “, znamená, že zablokovali cestu, aby človek, ktorý zlyhal, nenasledoval a nedostal sa k stromu života. Dvaja cherubíni strážia cestu, ktorá vedie k stromu života. V knihe Zjavenie Jána vidíme, že strom života je tam, kde je BOH, bude v novom Jeruzaleme. To znamená, že keď človek padne, vstúpi smrť, potom PÁN zablokuje túto cestu.

Keď prišiel Ježiš a išiel na kríž, dal nám evanjelium spravodlivosti, evanjelium krvi, evanjelium pokánia, keď ON to urobil, ON hovorí:” kde bol strom života zablokovaný cherubínmi, cesta bola zablokovaná, ale tí, ktorí chodia v spravodlivosti, týmto spôsobom bola otvorená.” To sú tí, ktorých mi ukázal 15. januára, keď takto išli, zabočili do prava a vstúpili do Neba. Videl som cestu, cestu, ktorá vedie, kde je BOH, cestu, ktorá vedie do Neba, cestu, ktorá vedie do Raja, cestu, ktorá vedie, kde sú cherubíni Slávy, kde je sám BOH OTEC. 

HEY! Rozumeli ste mi? Toto som tu opisoval. Ja som hovoril, že v tej vízii, v tej rýchlej správe, bezprostrednej správe na WHATSAPP, FACEBOOK, TWITTER, LINKEDIN, je to jasné, že ON hovorí o vstupe, ale tu je hlbšia správa, ktorá prináša postup, spôsob, ktorá hovorí:” bežte do Mombasy a zjavte sa pred Cirkvou Kristovou, postavte sa pred mojim Oltárom, Cirkvi Kristovej:” uvedomujete si, že tu je cesta, ktorá vedie do večnosti?  Že táto cirkev, ktorú ja som videl, táto cirkev, ktorú som videl, nasledovala tú cestu, spôsob a vstúpila?” To znamená, že tu je cesta, ktorú keď budete nasledovať, potom vstúpite a tá cesta tu prechádza dnes a je známa ako cesta Svätosti. 

Lukáš 13:24  Snažte sa vojsť tesnou bránou, lebo mnohí, hovorím vám, budú hľadať vojsť, ale nebudú môcť.

Chcem na záver začať s Matúšom 8:11 Ale vám hovorím, že mnohí prijdú od východu aj od západu a budú stolovať s Abrahámom, Izákom a Jakobom v nebeskom kráľovstve. Lukáš 13 kapitola, ..huslistky sú tu, tri huslistky sú blízko mňa, óo aká úžasná je táto hodina, .. vízia, ktorú som videl, Matúš 8:11.

ON povedal od verša 10: Keď to počul Ježiš zadivil sa a povedal tým, ktorí išli za ním: Amen vám hovorím, že ani v Izraelovi som nenašiel tak velikej viery. 11Ale vám hovorím, že mnohí prijdú od východu aj od západu a budú stolovať s Abrahámom, Izákom a Jakobom v nebeskom kráľovstve.

Videl som ich, išli takto, týmto spôsobom, otáčajú sa do prava a keď odbočia doprava, potom idú priamo rovno ku slávnym schodom a Oblaku a budú sedieť s Abrahámom, Izákom a Jakobom a BOH Abraháma, BOH Izáka, BOH Jakoba, BOH Elijáša, BOH Mojžiša, BOH Daniela, BOH Jána Krstiteľa, oni jedli na večeri Baránkovej. Toto je cesta, ktorú som videl. Títo ľudia prišli zo štyroch končín zeme. Oni prišli z ďalekého východu, z ďalekého západu, z ďalekého severu a juhu. Teraz vstupovali dovnútra, išli dovnútra so svojimi deťmi. 

Počujte drahí ľudia, ON hovorí:” Našiel som človeka, ktorý má tak veľkú vieru.” Keď Ježiš stretol stotníka a videl jeho veľkú vieru, ON bol ohromený. Autor, dokončovateľ a tvorca našej viery, keď sa stretol so stotníkom, ON bol šokovaný. Znamená spôsob veľkej viery. 

Chcem vyvinúť proces a v tomto procese aby boli dostali cirkvi inštrukcie, aby boli poučení. Tam je správa pre cirkvi, tam je cesta. 

Poďme čítať Lukáš 13:24 Snažte sa vojsť tesnou bránou, lebo mnohí, hovorím vám, budú hľadať vojsť, ale nebudú môcť.  25Lebo od tej chvíle, keď vstane domáci pán a zamkne dvere, začnete vonku stáť a klepať na dvere a hovoriť: Pane, Pane, otvor nám! A odpovediac povie vám: Neznám vás, odkiaľ ste. 

Úzka je cesta, ktorá vedie do večnosti do Neba. Tá cesta je obmedzená, zúžená, zmenšená. ON hovorí, či už žijete v Mombase, ste znovuzrodený, či už ste Pastor, nemôžete mať chtíč po obnažených ženách, cesta je zúžená, obmedzená pre vykúpených Pána, oslobodených Pánom. ON hovorí, že je to pre tých, ktorí kráčajú touto cestou. Na tej Svätej ceste. Kdekoľvek žijete a ste Pastor v Mombase, všetci pastori padli do mamónu peňazí a žien, škandály sú ohromné, pre mňa, ja vidím s očami BOHA. Či toto je to, čo robíte za rečníckym pultom na kazateľnici, pre vás je to obmedzené, zmenšené, alebo ste žena alebo iní a nosíte tu krátke sukne, ale pre tých, ktorí chcú vstúpiť do Nebeského Kráľovstva, pre vás je cesta zúžená, lepšia je vaša odmena, lepšia ako veci tu. Ohromnejšia je večnosť s BOHOM ako oheň v pekle. Pre vás, ktorí idete do neba, je to obmedzené, zúžené a kráčate priamou cestou. Nejdete hore – dole ako oni. 

Ešte niečo než skončím. Hallelujah!!! Hovoril som vám. Počúvajte ma.  Zajtra budem pokračovať.

V Izaiáš 26:20 Idi, môj ľud, vojdi do svojich komôr, zatvor svoje dvere za sebou; skry sa na malú chvíľu, kým neprejde zúrivý hnev.

Začínam novú časť, ktorá vám opisuje, aby ako kresťania ste išli rovno a vstúpili tam. Nepýtajte sa mnoho otázok, iba choďte a vstúpte tam. Ja začínam pred vás predkladať závažnosť, aby ste si boli istí, že to urobíte. Ten, ktorí hovorí s vami, videl Zem po vytrhnutí Cirkvi a on je do toho zahrnutý. Tam sa budú diať ukrutné veci na Zemi. Môžete povedať, môžete takmer povedať, ako on buduje. Ak on môže hovoriť odtiaľ a zatriasť Month Everestom, najväčšou horou na Zemi, úplne najvyššou horou… keď som dal to proroctvo a najvyššia hora na svete počúvla a keď to počúvala, prudko sa zatriasla. Vedci hovoria, že nie nukleárna bomba, to bolo ako viac než  40 vodíkových bômb, ktoré otriasli horou súčasne.  Môžete vidieť zemetrasenie v Haiti. On tam išiel a prehovoril.

Môžete vidieť, že keď hovoril Keni, že prichádzajú zemetrsenia, Keňa sa začala otriasať každodenne a ľudia spali v parku Uhuru. Blíži sa vážny konflikt, ja som to videl. Začínam ponúkať odovzdanosť, v mojej žiadosti, podávam vám, predkladám, že je pre vás lepšie ísť po tejto ceste a vstúpiť do Neba a zjtra vám budem hovoriť o nejakých veciach, ktoré sa udejú a keď to budete počuť, potom si poviete, že je pre mňa lepšie počúvať a vstúpiť, prestať sa pýtať a vstúpiť do večnosti s Bohom.

Isaiah 26:20 Idi, môj ľud, vojdi do svojich komôr, zatvor svoje dvere za sebou; skry sa na malú chvíľu, kým neprejde zúrivý hnev. 21Lebo hľa, Hospodin vyjde zo svojho miesta navštíviť neprávosť obyvateľov zeme, na každom z nich. Vtedy odkryje zem svoju krv a nebude viacej prikrývať svojich pobitých.

Počúvajte drahí ľudia, iba vstúpte skrze túto úzku cestu, choďte moji ľudia, obrátte sa takto, potom vstúpte do svojich izieb a keď vstúpite do svojich izieb, potom zatvorte dvere na malú chvíľu, pretože prichádza seriózne ničenie, ktoré prichádza na Zem. Iba tam choďte a neskôr prídete s Ježišom do nového Jeruzalema. Prestaňte sa pýtať mnoho otázok. Budem hovoriť o tomto hneve zajtra.

PÁN hovorí, že cesta, ktorá bola zablokovaná cherubínmi, plamennými mečmi cherubínmi slávy, tá cesta bola otvorená Ježišom Kristom pre spravodlivých a svätých, oni vstupujú a kráčajú v spravodlivosti a v svätosti, oni sa takto otáčajú a idú rovno a vstupujú. Mesiáš je tam, nás povzbudzuje vstúpiť, pretože čoskoro bude zle.

Dovoľte mi povedať, prečo som tu plakal. Keď mi PÁN ukázal túto víziu, ľudia, ktorí vstúpili, ich bolo veľmi málo, pravdepodobne menej, než všetci, čo ste teraz tu, ja som tomu nerozumel. Keď som sa zobudil, volal som k PÁNOVI, prosím pamätaj na Cirkev. Tak veľmi ma to šokovalo. Opýtal som sa HO:” to pôjdu všetci títo krásni ľudia do pekla a čo národy? “

Tak som začal hovoriť každému okolo mňa ” prosím pripravte sa”. Nepýtajte sa, buďte Svätí. Oni boli veľmi Svätí. Zobudil som sa a plakal k PÁNOVI. Pane, pamätaj Cirkev, Ježiš bude šťastný, keď ich bude veľa, povedal som MU. Tak som bojoval od chvíle, kedy so mnou hovoril. Bojoval som pre Cirkev. Takže teraz pôjdem do Talianska, poviem im to isté, že ich je málo. Potom pôjdem to Fínska a poviem im to isté. 

Prosím Keňa vstúp, prosím vstúp. Nemôžete robiť toto všetko a potom zlyhať v vstupe. PÁN nemôže robiť toto všetko, premenenie, Oblak Božej Slávy, dážď a potom zlyháte v vstupe. Táto vízia ma veľmi šokovala. Takže vás žiadam Mombasa, prosím vstúpte. 

Nech každý prijme PÁNA, nech môžem odísť, môžete povstať, aby ste prijali PÁNA? Povstaňte, aby sme mohli prijať PÁNA. 

( Hovorí o uzdravení dieťaťa, ktoré bolo uzdravené, bolo úplne chromé. )

( MODLITBA SPÁSY )

OPAKUJTE PO MNE DRAHÍ ĽUDIA, 

MOCNÝ JEŽIŠ, ja dnes činím pokánie a odvraciam sa od každého hriechu. Prosím, odpusti mi a umy ma s TVOJOU KRVOU a ustanov Svätosť
a Spravodlivosť a Tvoje Slovo a Ducha Svätého v mojom živote, v mojej rodine,
v mojej službe. Ustanov prebudenie v mojom živote. Požehnaný JEŽIŠ, 
udržuj moje meno v knihe života, v Baránkovej knihe, v Mocnom Mene JEŽIŠ! Ja chcem Nebo! Ja chcem vstúpiť! Prosím, očisti ma a ustanov ma v Svätej spáse. 
Nech budem hlásateľom spravodlivosti a Svätosti v mojom meste, v mojom kraji, v mojom národe, v Mocnom Mene JEŽIŠ. 
JA SOM ZNOVU NARODENÝ / Á!

Žehnám Vás na večnosť. ON bude pamätať Cirkev. Vy všetci vstúpite. Ja prehlasujem dnes, že tí, ktorí hľadajú spravodlivosť, tí, ktorí hľadajú Svätosť, že vstúpite. Táto Cirkev, ja vám žehnám večnosťou a na veky. Nech sa stane, Amen.

Poďme a zaplňme Nebo, nech zaplníme Nebo a uctievame BOHA. Nech vás PÁN žehná. Tí z Vás, ktorí sledujete globálne, žehnám vás. Ja viem, že PÁN má svoju cestu, ON vás dosiahne a pripraví vás. 

MESIÁŠ PRICHÁDZA, jedného dňa budeme spievať pieseň v Nebi, všetky jazyky, národnosti, rasy, my všetci tam budeme uctievať jedným jazykom. 

“““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““

www.repentslovakia.com

http://www.repentandpreparetheway.org/                                                   1743691_580582558697084_1552932791_n

 

 

 

 

 

 

 

Off 

15.3.2017 This post was written by Categories: MOCNÉ VYUČOVANIE Comments are off for this post


Top