Home
 

Konferencia v Amsterdame, BOŽÍ PROROK DR. OWUOR, 2.-4. December 2016

KONFERENCIA V AMSTERDAME.

2. December 2016, úvod  1743691_580582558697084_1552932791_n

Sláva prekonáva temnotu. Neexistuje žiadne vyjednávanie. Prečo Božia Cirkev v Európe vyjednáva s temnotou??

Liberálnou teológiou, homosexualitou … Čo to Cirkev robí, vyjednáva s diablom?

Ach áno, to je dôvod, prečo som prišiel. Videl som skutočnú moc. Videl som moc, ktorá bola väčšia než politická moc, než ekonomická moc, než moc spoločenstva Rady OSN. Videl som skutočnú moc.

… Takže teraz ma svetlo začalo dosahovať. Keď ma svetlo zasiahlo, ostal som v šoku. Wow, teraz moja vízia je jasnejšia. Teraz vidím veci. Moja vízia je čistá. Ah! Za tmy, nemohol som dobre vidieť! Ale keď sláva prišla a priniesla svetlo, bol som rád “wow”. Pretože som bol tak prekvapený z toho, čo som videl.

V Keni je mladý muž … Denis … Denis Okumu. Bol uzdravený na nedávnom stretnutí v auguste. Keď sa jeho slepé oči otvorili prvýkrát v živote, dokonca aj noviny v Keni o ňom písali. Spracovali o tom celý dokument. Keď on otvoril oči, to, čím ja teraz prechádzam, je to, čím on prešiel. Pretože ja som sa ho vypytoval, že čo môže teraz vidieť? … On mi neodpovedal. Čo on robil… povedal: „ ON je dobrý BOH, začal objavovať veci. On jednoducho videl. “Wow. ON JE DOBRÝ BOH.“ Do dnešného dňa on to hovorí.

Teraz si ho môžete predstaviť, ako on objavuje veci. To je to, ako som sa cítil, keď prišla Sláva a priniesla svetlo do hlbokej temnoty. A potom hlas prehovoril. Ale predtým, než hlas hovoril, ja som videl vo vnútri neba zlatú hmotu. Začala sa pohybovať smerom k otvoru ( neba ), ktorý sa začal otvárať. Boli dve.

Keď boli v horizontálnej polohe, pripomínali číslo 8. Zdola som hovoril:“ON mi píše číslo 8“? PÁN spojil dve. Počul som cinknutie, boli to dva slávne, silné, mocné, zlaté, identické prstene na oblohe.

Takže PÁN ich obrátil v opačnom smere. A ON mi dal vedieť, že keď dáte zrkadlo medzi tie dva prstene, uvidíte druhý prsteň vo vnútri zrkadle. Miera identity – podoby bola veľmi vysoká. Teraz som vedel, že to boli 2 zlaté nádherné snubné prstene. Takže, keď som začal vidieť nádherné snubné prstene od Boha, potom Boží hlas z neba začal hovoriť a povedal: “Od dnešného dňa, všetka autorita na nebi i na zemi bola daná Kristovi Ježišovi”. Bolo to tak mocné.

Spomínam si, že od tohto bodu teraz už som sa naozaj pozeral na prstene inak. Teraz som sa na ne pozeral: “Wow, to je naozaj reprezentácia, skutočná autorita MESIÁŠA.” Vedel som, že to bolo o obrovskej autorite Mesiáša. To je teraz autorita Kristova. Nastalo opäť ticho. Po tichu hlas znova prehovoril, druhý a posledný krát a povedal:“pozri a vidz, kto sedí na bielom koni“. A pamätám sa, keď som sa pozrel do otvoru, ktorý bol otvorený, nad prahom, potom som videl najsilnejšieho, obrovského, najslávnejšieho, mocného koňa v nebi. A ON mal SLÁVU. A keď som sa pozrel na bieleho koňa v nebi … Teraz sa zdieľam s vami s tajomstvom Božím. Ja sa teraz zdieľam s tajomstvom Božím s Európou.

A vo vnútri počujete ohromné poučenie o tom, ako sa pripraviť.

Tak, teraz som videl mocného koňa. Čo kôň hovorí? Pretože zakaždým viem, potom, čo som videl, že musím ísť a povedať, takže musím uchopiť tú správu dobre …. Než som začal vidieť správanie toho koňa, potom som pochopil správu. Videl som najsilnejšieho, najslávnejšieho Božieho koňa v nebi. A je to kôň, nie taký, ako ho poznáte. Nie. On je oveľa väčší. Videl som ho s pozdvihnutými prednými nohami. A erdžal. V angličtine oni hovoria, že ( neighing – ručiaci ) kôň. Potom som pochopil, že tá správa bola o “čase.”

V skutočnosti Pán zapríčinil, že som spanikáril, pretože mi dal vedieť, že tento najsilnejší kôň Boha na nebi, sa chystá vypustiť. A tak som spanikáril. A potom, keď som bol ešte stále v panike a pozeral som sa, začal cválať, ON začal pobehovať po nebi, akoby sa chystal na odchod. A potom som sa zobudil. Hallelujah!

Dovoľte mi, aby som zdieľať ešte s niečím a potom vám dám správu.

  1. mája 2007 som bol v Hyderabande v Indii, išiel som povedať ľuďom v Indii, aby prestali slúžiť iným bohom, pretože Mesiáš prichádza, a keď príde, stačí činiť pokánie, hľadať Ježiša a pripraviť sa na príchod Mesiáša. Tak som to robil v Indii a dňa 3. mája 2007 o 5:38 ráno – to je to, čo som videl, “Znovu som sa pozrel na oblohu. Vyzeralo to ako temnota. A keď som sa tam pozrel … Nebo sa opäť otvorilo rolovaním a potom sláva začala vychádzať von a keď vychádzala sláva, potom zrazu, obrovské zlaté hodiny sa približovali nižšie. “

Dovoľte mi to zopakovať. Boli znížené z neba. Kývali sa.

Spomínam si, keď som sa pozrel na hodiny, pred sebou som mal hodiny, Pán zapríčinil, že som spanikáril, keď mi PÁN ukázal, ako hodinová a minútová ručička išli tak rýchlo a vyzerá to, že sa chystá udrieť polnoc. A viem, že keď udrie polnoc, Mesiáš príde. Takže takto sa pohybovali ku polnoci, hodiny sa zmenili, pokryl ich oblak a boli pokryté písmom, vo vnútornom obvode bolonapísané písmom do kruhu a vo vonkajšom písmom. Vo vonkajšom obvode písmo hovorilo:“ JEŽIŠ Z NAZARETA“. A vnútornom písmo hovorilo:PRICHÁDZA“.

Toto sa volá VÍZIA POLNOČNEJ HODINY.

Teraz, v týchto rozhovoroch, čo Pán hovorí, ku národom v Európe, ku Cirkvi KRISTOVEJ na Európskom kontinente? Môžete vidieť veľmi jasne, že základným spoločným menovateľom je, že MESIÁŠ PRICHÁDZA. Hallelujah! A existujú rôzne aspekty správy.

Vzhľadom na stav Cirkví v Európe, chcem povedať toto. Biblia, Biblia sľubuje, že MESIÁŠ, ktorý odišiel, sa vráti! Biblia to sľubuje. A chcem, aby ste vedeli, vzhľadom na odpadnutie, kvôli stavu Cirkví v Európe, je dôležité, aby sme všetci pochopili, že zakaždým, keď PÁN hovorí, kedykoľvek BOH JEHOVAH hovorí, vy a ja to musíme nájsť v Biblii. A keď to nájdeme v Biblii, dokonca aj zjavenie, ktoré vám teraz idem odovzdať, dokonca PÁN sa chystá dať tam aj inštrukcie.

Dôvod, prečo Cirkev odpadla a tak ktokoľvek môže prísť a klamať vám v Cirkvi, je ten, že nikto sa neobťažoval hľadať referenciu v Biblii, keď BOH hovorí. Akonáhle to urobíte, môžete vyčistiť klamstvá. Môžete ich očistiť. Existuje veľa vecí o tom, kedy PÁN hovorí, ale toto je centrálne.

Čo teda PÁN hovorí k Európe, k Cirkvám Európy prostredníctvom tohto ohromného rozhovoru, ktorý som videl? Biblia zasľubuje, Že MESIÁŠ príde. Ale keď skúmate Bibliu, zistíte, že tam sú dva návraty. Takže o ktorom z nich ja to hovorím?

V Zjavení Jána 1: 7 .. a to bude veľmi hlboké. Dokonca aj tí, ktorí počúvate cez rádio; v Austrálii, Brazílii, Mexiku, Afrike … Ak si myslíte, že ste už počúvali túto správu, potom je treba myslieť znova. Bude to rozdielne.

Biblia sľubuje príchod MESIÁŠA a jeden z nich je v Zjavení 1: 7 Hľa, prichádza s oblakmi, a uvidí ho každé oko, aj tí, ktorí ho prebodli, a nariekať budú nad ním všetky pokolenia zeme. Áno, amen.    

V tomto príchode ON hovorí, že ON príde pri JEHO príchode s oblakmi a každý, priatelia Boží, milovaní Boží plus nepriatelia Boží ho uvidia. V tomto príchode.

A iný príchod je opísaný v Zjavení Jána 16:15 Hľa, pridem ako zlodej! Blahoslavený, kto bdeje a ostríha svoje rúcho, aby nechodil nahý, a aby nevideli jeho hanby.

Teraz v tomto príchode MEISÁŠA ON hovorí, že HO neuvidia všetci ľudia prichádzať. V tomto príchode ON prichádza ako zlodej. V španielčine:” como la drone.” ON prichádza potajomky, ako zlodej, kedy nie veľa ľudí HO môže vidieť. 

a v Zjavení Jána 1:7 hovorí, že všetci ľudia HO musia vidieť prichádzať. 

1743691_580582558697084_1552932791_n

Off 

11.2.2017 This post was written by Categories: MOCNÉ VYUČOVANIE Comments are off for this post


Top