Home
 

PROROCTVO O OHROMNOM UZDRAVUJÚCOM STRETNUTÍ, 13. október 2016, BOŽÍ PROROK Dr. OWUOR

BOH JEHOVAH hovoril so mnou znova, PÁN JEHOVA minulú noc v tomto rozhovore mi ukázal mňa. Videl som samého seba, ako sa pripravujem. Pripravoval som sa odísť niekde na misiu PÁNA a potom mi PÁN povedal hlasom, že keď dôjdem na ten míting, príde obrovské uzdravujúce pomazanie, ktoré zasiahne tento míting a ako som vstúpil na to stretnutie a slúžil som tam, PÁN povedal: akékoľvek slovo prehlásim, ak prikážem, aby sa otvorilo nebo, nebo sa otvorí a dážď bude padať. 

Takže ja vidím sám seba, ako idem na to stretnutie, keď som tam došiel, prikázal som, aby sa otvorilo nebo pred PÁNOM a oblak PÁNA prišiel dole, nebo sa otvorilo, spustil sa ohromný dážď, veľké kvapky padali dole, dážď padal na tom mieste vo veľmi, veľmi ohromných znameniach a zázrakov toho dňa. A potom, uzdravenia sú neuveriteľne šokujúce. Veľké počty ľudí sú uzdravených, všetky druhy ochorení, zahŕňajúc zázraky stvorenia.

Toto je čas v ktorom žijeme. My žijeme v týchto dňoch, v tejto hodine JEHO Služobníka, vo dňoch JEHO SLÁVY. Žijeme v týchto dňoch prípravy pre príchod KRÁĽA, MESIÁŠA. Návrat KRISTA. A tak v tomto čase žijeme pod otvoreným nebom a tí, ktorí budú pozorovať správy pokánia a navrátia sa k spravodlivosti, navrátia sa ku cenenej svätosti PÁNA. A toto je rozhovor, ktorý PÁN hovorí k Cirkvám práve teraz, pre národy, ktoré budú poslúchať. Pre národy, ktoré budú poslúchať hlas DUCHA SVÄTÉHO, medzi toľkým hlukom, ktorý vidíte po celej Zemi.  Práve teraz je toľko veľa hluku v Cirkvách,

ľudia vyučujú ich vlastné veci, iní pripravujú v ich Cirkvách ľudí na to, aby tu žili večne. Iné ich nepripravujú pre Nebo, oni ich pripravujú na veci tohto sveta. Tam je všade toľko hluku na Zemi, ale v rámci tohto hluku bude existovať národ, Cirkev, ľudia, ktorí budú počúvať tento hlas PÁNA, hlas, volajúci na púšti: čiňte pokánie a navráťte sa od sexuálnych hriechov. Odvráťte sa od evanjelia prosperity, odvráťte sa od svetských vecí, morálnej zkazy v tejto hodine a odvráťte sa od všetkej temnoty, ktorú vidíte dnes. Hriechy v uctievaní, hriech dokonca oznamovaný v Cirkvách. Používajú SLOVO, aby ospravedlnili hriech. Peniaze, dožadujú sa peňazí, peňazí, peňazí. Všetky tieto veci, nemorálne oblečenie detí, žien, chlapcov, praktizujú ateizmus, ktorý vidíme v Cirkvách dnes. 

V prípade ak bude Cirkev, veriaci, národ, komunita, spoločnosť, ktorá bude načúvať tento hlas, v tomto zmätku v tejto hodine a začne sa usilovať o spravodlivosť ako o osobné, výnimočné zameranie. Na osobnom základe, jedna osoba v čase, jedna Cirkev v čase, denominácia a atď.  Ak budú ľudia, ktorí budú načúvať svätosti v tejto hodine, navrátia sa k JEŽIŠOVI, aby obnovili svoj život a pokrstili sa v kompletnom ponorení do vody. Krst DUCHA SVÄTÉHO a nasledovať správne postavenie s BOHOM. Aby sa ubezpečili, že sa očistili z rozpadu tohto sveta, potom tí ľudia uvidia večné kráľovstvo BOHA JEHOVAH, ktoré oznamujem dnes. 

Znova, v tomto rozhovore minulej noci mi PÁN ukázal, že cestujem na miesto, ja som išiel niekde na míting. ON ma požiadal, aby som tam išiel a prehlásil otvorenie neba a povedal, že keď to urobím, ON príde dole v JEHO Sláve v Oblaku, pri otvorenom nebi a bude padať dážď na tom mieste. 

A potom neuveriteľné, ohromné šokujúce uzdravenia zasiahnu toto miesto. Tieto veci prebiehali, keď som vykonal tieto inštrukcie veľmi verne, ako mi PÁN dával pokyny. Tieto udalosti sa diali, nebo sa otvorilo a potom prišiel ohromný dážď, s veľkými kvapkami, to bol požehnaný čas na pohľad. 

Teraz, toto sú znaky tejto hodiny, ktoré pomáhajú Cirkvi sa pripraviť. Neskorší dážď DUCHA SVÄTÉHO, ktorý bol dávno prorokovaný, že príde v týchto dňoch očistiť trosky, očistiť hriechy, očistiť rozklad. Očistiť Cirkvi, obnoviť DOM UCTIEVANIA, že keď MESIÁŠ príde, toho dňa ani hodiny nepoznáme, aby ste neboli nájdení nevedomí. Aby ste neboli nájdení nepripravení, ale aby ste boli nájdení pripravení, aby ste mohli ísť a tráviť večnosť a uctievať, mať pokoj, požehnanie a dokonalé šťastie, blaženosť. V stave blaženosti s PÁNOM v Kráľovstve JEHOVAH, BOHA IZRAELA, 

MESIÁŠ PRICHÁDZA

Ďakujem, Shalom! 

Off 

13.10.2016 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top