Home
 

NAJZAVÁŽNEJŠIE PROROCTVO: MESIÁŠ PRICHÁDZA!, 12. októbra 2016, BOŽÍ PROROK DR. OWUOR

PÁN POSLAL NADRIADENÉHO NEBESKÉHO POSLA,

ABY HOVORIL S PROROKOM BOŽÍM DR. OWUOROM.  

PÁN JEHOVAH, JEHOVAH ELOHEINU, JEHOVAH EL OLAM, MOCNÝ, MOCNÝ BOH IZRAELA, STVORITEĽ celého vesmíru, ON, ktorý stvoril Jeruzalem, ON vyhlásil, že: áno, Jeruzalem je centrom Zeme. 

ON so mnou hovoril dnes, minulú noc so mnou hovoril veľmi, veľmi ohromným spôsobom a tentoraz PÁN BOH VŠEMOHÚCI, ON znova poslal Posla z neba, ktorý prišiel a sedel so mnou. Znova, PÁN poslal nadriadeného Posla z neba, minulú noc, dnes, bol to dlhý rozhovor, poslal nadriadeného Posla z neba, ktorý prišiel a sedel so mnou a mal so mnou vážny rozhovor o veciach, o stave Zeme, o veciach, ktoré sa dejú, čo sa udeje, o misii Služobníka, ktorý s vami teraz hovorí, o jeho ďalšej povinnosti a veľa iných rozhovorov, ktoré tu nemôžem zdieľať. Znova, ON poslal Posla od trónu, ktorý prešiel celú tú cestu a sedel so mnou v tomto veľmi, veľmi ohromnom sne a osobne so mnou hovoril. Hovoril mi o stave Zeme teraz, On hovoril o Zemi, o systéme, ktorý prichádza a tiež mi ukázal trochu z času, ktorý prichádza, je pred nami, a tiež o úlohe Posla, ktorý hovorí teraz ku vám a predtým, než ukončil rozhovor, než išiel naspäť do neba, keď On končil, tak povedal: 

CHOĎ A POVEDZ IM, ŽE MESIÁŠ PRICHÁDZA! 

Potom som videl sám seba, ako idem znova do celého sveta oznamovať Slávny príchod MESIÁŠA. Návrat KRISTA. Videl som trochu dopredu, nejakú drámu, tiež konflikty, veľmi, veľmi vážne konflikty, ale teraz, pre túto chvíľu hovorí: CHOĎ A POVEDZ IM, ŽE MESIÁŠ PRICHÁDZA. Nech tí, ktorí sú múdri, sa pripravia v spravodlivosti, pokání, obrátia sa ku svätosti, pripravia Cirkvi, srdcia veriacich, aby vaše srdcia boli pripravené. Toto je ohromný moment, pretože tento rozhovor pochádza zo základu posledného rozhovoru, kedy ma ON zobral do Jeruzalema a ukázal mi presné miesto trónu Davida, presné miesto, na ktorom sedel David a hral na harfe  PÁNOVI. Zobral ma naspäť v čase, takže som mohol vidieť trón Davida, mohol som vidieť, čo sa dialo, ľudia kráčali, ja som videl, .. tiež som videl kráľa Šalamúna a dal mi jasne najavo, že MESIÁŠ PRICHÁDZA vládnuť, vládnuť z rovnakého trónu.

Toto hovorí veľmi jasne o príchode MESIÁŠA, čas uplynul, potrebujeme sa pripraviť na PRÍCHOD MESIÁŠA. Nech tí, ktorí majú uši sa pripravia na príchod MESIÁŠA. 

Shalom.  

***

MODLITBA SPÁSY

Drahí bratia a sestry, pokiaľ nemáte istotu,

či ste znovuzrodení, ( evanj. Jána 3:3-5 )

pokiaľ máte pocit, že ste ďaleko od Pána

alebo ste nežili v Svätosti,

vyslovte túto modlitbu nahlas, …

Svätý Bože, prichádzam k Tebe v mene

Tvojho Syna – Pána Ježiša Krista.

Verím, že Ježiš Kristus je TVOJ SYN,

verím, že na tretí deň vstal z mŕtvych.

Pán JEŽIŠ vyznávam, že som hriešnik

a činím pokánie zo všetkých mojich hriechov.

Prosím očisti moje hriechy

s TVOJOU drahocennou krvou dnes,

odvraciam sa od mojich hriechov

a prijímam Ťa dnes do môjho srdca,

ako môjho Pána a Spasiteľa.

Prosím, napíš moje meno

do Baránkovej knihy života,

prosím naplň ma Duchom Svätým,

aby mi pomohol žiť

v Svätosti a ustanov Tvoje SLOVO

v mojom srdci, prosím,

pomôž mi prosím sa  pripraviť

na Tvoj slávny príchod, 

V MOCNOM MENE JEŽIŠ JA SOM SA DNES ZNOVUZRODIL, AMEN.

Teraz, keď ste sa znovuzrodili, je nutné, aby ste sa dali pokrstiť do vody, ako nám to ukázal Pán Ježiš, a hovorí o tom v:

Evanjeliu Jána 3:3 – 5,

Evanjeliu Marka 16:16

Vodný krst je KRST POKÁNIA.

 

Off 

12.10.2016 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top