Home
 

ZEM PO VYTRHNUTÍ CIRKVI, BOŽÍ PROROK DR. OWUOR

Z konferencie BOŽIEHO SLUŽOBNÍKA PROROKA Dr. Owuora vo Švédsku

 

Jedno z proroctiev, ktoré dal PÁN JEŽIŠ, je v

Matúš 24:9  Vtedy vás vydajú v súženie a budú vás zabíjať, a budete nenávidení od všetkých národov pre moje meno.  10A vtedy sa pohoršia mnohí a budú jedni druhých zrádzať a jedni druhých nenávidieť 11a povstanú aj mnohí falošní proroci a zvedú mnohých.

.. veľa ľudí odpadne od viery a budú sa navzájom nenávidieť. ON tu hovorí o odvrátení sa od skutočnej viery. Ale pamätajte sa, že to je iba začiatok veľkého súženia, veľkej bolesti.. takže to, čo vidíte, ako zemetrasenia, to je iba malá verzia toho, aké veľké to bude po vytrhnutí Cirkvi. Mne už PÁN ukázal Zem po vytrhnutí Cirkvi. Nechcite vedieť, čo ja viem. Nechcite vedieť. Za prvé bola veľká temnota. Opýtal som sa PÁNA keď som sa zobudil, prečo bola tak veľká temnota? Neskôr som pochopil, dal mi porozumenie, že Cirkev je svetlo Sveta. Takže keď Cirkev bude zobratá preč, temnota padne na Zem. Porozumel som, že vy ste Svätý Chrám DUCHA SVÄTÉHO. Biblia hovorí v 2 Tesal. 2, že duch antikrista je už tu. Viem trochu viac, ale nie je mi dovolené to tu povedať. Poznám jeho osobnosť, viem kde žije, poznám jeho osobnosť, bude predstavený, zaaganžovaný po vytrhnutí Cirkvi. Nie je mi dovolené povedať, kto to je. To je tajomstvo medzi mnou a PÁNOM. Ale ON mi ukázal kto je to a zakaždým, keď má byť v správach, každý deň, zakaždým, PÁN mi zvyčajne ukáže v noci a povie: pozri, zajtra bude v správach. Zakaždým, keď má byť v správach, PÁN mi ukáže a povie: pozri, pozri, zajtra bude v správach.. takže to sa stane. Ja poznám osobu, Biblia hovorí, ze duch antikrista je už tu a hovorí, že to čo ho zdržuje, bude pokračovať ho držať až dokedy to bude odstránené od vás.  A potom osoba antikrista bude otvorene zjavená. 

Kto zadržuje antikrista? DUCH SVÄTÝ. Iba DUCH SVÄTÝ má moc zadržať antikrista. 

V 1 Korinť. 6:12-20 12Všetko smiem, ale nie všetko prospieva; všetko smiem, ale ja nebudem ničím ovládaný. 13Pokrmy bruchu a brucho pokrmom, ale Bôh zkazí i brucho i pokrmy. No, telo nie smilstvu, ale Pánovi a Pán telu. 14A Bôh vzkriesil i Pána i nás vzkriesi svojou mocou. 15Či neviete, že vaše telá sú údami Kristovými? Či tedy mám vziať údy Kristove a urobiť ich údami smilnice? To nech sa nestane! 16Alebo či neviete, že ten, kto sa pripojuje k smilnici, je s ňou jedným telom? Lebo, hovorí, tí dvaja budú jedno telo. 17A ten, kto sa pripojuje k Pánovi, je s ním jeden duch. 18Utekajte pred smilstvom! Každý hriech, ktorý by vykonal človek, je mimo tela. Ale ten, kto smilní, hreší proti svojmu vlastnému telu. 19Alebo či neviete, že vaše telo je chrámom Svätého Ducha, ktorý je vo vás, ktorého máte od Boha, a že nie ste sami svoji? 20Lebo ste vykúpený za veľkú cenu. Nože tedy oslavujte Boha svojím telom a svojím duchom, čo je oboje Božie.

ON tu hovorí o sexuálnej nemravnosti. ON sa tam pýta, či neviete, že ste Chrámom DUCHA SVÄTÉHO? Vy ste príbytkom DUCHA SVÄTÉHO. Keď nastane vytrhnutie a Cirkev bude zobratá preč, to znamená, že DUCH SVÄTÝ tiež bude zobratý preč. Pretože príbytok DUCHA SVÄTÉHO bude zobratý preč. To je dôvod, prečo bude temnota.

Dovoľte mi povedať drahí ľudia, ja som videl videnie, otvorené nebo, videl som hodiny, videl som iné videnie, otvorené nebo a napísaná správa padala dole z neba a spadla na moje nohy, keď som bol vo Francúzsku na konferencii a keď som zodvihol tú správu, zistil som, že je napísaná modrým atramentom. Bolo napísané 3x… keď som to čítal, bolo tam napísané:

JA PRICHÁDZAM

JA PRICHÁDZAM

JA PRICHÁDZAM 

HOVORÍ PÁN

Jedného dňa, ja dúfam, že vy nieste tí ľudia, ku  ktorým idem teraz hovoriť. Jedného dňa niekto povie: ooh, muž z Afriky zvykol tu prísť a On nám hovoril, že sa nebo otvorilo, nebo otvorilo, nebo sa otvorilo, .. že MESIÁŠ prichádza, PRIPRAVTE CESTU, NAVRÁŤTE SA KU SPRAVODLIVOSTI, On zvykol hovoriť tieto veci. Pozrite sa, to sa stalo.. 

Prečo prorokujem zemetrasenia, .. prorokovať zemetrasenia nie je žart. To nie je žart. Tu sa hovorí o masívnej deštrukcii pozemkov a životoch. O smrti ľudských bytostí. Prorokovať vojnu nie je sranda. Ľudia zomrú. Prorokovať hlad nie je žart. Ľudia zomrú. Aký je to dôvod, prečo prorokujem?  A stále sa to musí presne naplniť. S veľa detailami. Ako nedávne proroctvo, ako v USA, povedal som, že som tam ležal tiež v nemocnici a ľudia v nemocnici nevedeli, že som tam ležal, … chcem, aby ste vedeli, ako PÁN hovorí s JEHO SLUŽOBNíKOM PROROKOM,.. nikto v nemocnici nevedel, že ja som tam tiež ležal a keď nastalo zemetrasenie, ja som bol v tej posteli v nemocnici, to je dôvod, prečo som vedel, že rotácia Zeme bude proti smeru hodinových ručičiek, to je dôvod, prečo som vedel detaily. A keď nastalo zemetrasenie, bol som šokovaný, ja som videl evakuáciu nemocnice J. Hopkins, veľkú evakuáciu. Potom som porozumel, že som bol v tej nemocnici. Detaily.

Prečo to prorokujem a potom sa to stane? Pretože PÁN HOVORÍ: spôsob, akým prorokuje tieto veci a stanú sa potom, z rovnakým prorockým jazykom už prorokoval PRÍCHOD MESIÁŠA. Takže jedného dňa sa to tiež stane. Jedného dňa sa to proroctvo naplní.

A Tí z vás, ktorí tu sedíte o 21. hod., v sobotu, mohli by ste sedieť vonku, piť, jesť pizzu, voziť sa, užívať drogy, pozerať filmy, ale vy ste si vybrali byť tu. V ten deň, keď sa to stane, potom budete ďakovať vášmu BOHU, že ste v tejto Cirkvi. V sobotu večer. Že ste neboli nikde inde, ale že ste tu boli, aby ste počuli tieto slová a mohli sa pripraviť na príchod PÁNA. PÁN naplňuje tieto proroctvá, aby potvrdil JEHO SLOVÁ, ktoré mi poslal. Inými slovami hovorí: buďte opatrní, pretože rovnaký jazyk hovoril o príchode MESIÁŠA. A jedného dňa sa to tiež stane. 

To je strašné, dovoľte mi zdieľať sa s vami, to bude strašné, keď bude vytrhnutie Cirkvi. Keď niekto bol tu pochovaný, možno 3 alebo 4 ľudia pod budovou tejto Cirkvi a boli Svätí kresťania, potom sa tu otvoria hroby. 3 hroby sa tu potom otvoria na tomto mieste. Viete si to predstaviť, je to šokujúce, však? Budú otvorené hroby. Pretože PÁN HOVORÍ: oni niesú mŕtvi. Oni iba spia. Hroby sa otvoria v obyvačke vašich domov. A veľa ľudí bude hlásiť pohrešovanie, zmiznutie milovaných blížnych. Takže veľa ľudí pôjde na políciu, aby nahlásili zmiznutie milovaných osôb. 

A potom Cirkev, kresťania prídu do Cirkvi,.. a ja dúfam, že to nieste vy,.. budú počuť… ooh, dovoľte, aby som vám vysvetlil tieto veci… pretože oni sa opýtajú, ako je to možné, že toľko veľa lietadiel stroskotalo. Keď pilot bude znovuzrodený kresťan a žil sväto a nastalo vytrhnutie cirkvi, nájdu jeho oblečenie na sedadle pilota a keď tam bude sám, potom lietadlo stroskotá. Keď niekto bude operovať a operuje niekoho, kto je svätý kresťan, potom v rukách bude mať nič, on bude ohromený, že bude mať v rukách nič, ale keď doktor je svätý kresťan pri pacientovi, potom tam zbadajú iba jeho oblečenie po ňom. To bude najstrašnejší čas, nikdy som neučil o čase po vytrhnutí Cirkvi. 

Videl som domácich psov, psov v domovoch a domáce mačky a malé jašteričky, ja som ich videl, ako začínajú hrýzť ľudí. Domáce zvieratá sa stanú divokými a začnú hrýzť ľudí, PÁN ma tam dal, ja som bežal o svoj život, oni ma tiež hrýzli. To je hrozné.

Dúfam, že viete, ako PÁN hovorí s JEHO PROROKOM. ON Ho dá na miesto zemetrasenia, takže tiež beží o svoj život, takže keď o tom učí, hovorí o tom, hovorí o všetkých detailoch. ON ma dal na Zem po tom, keď nastalo vytrhnutie Cirkvi. A divé zvieratá ma hrýzli a videl som nejakých ľudí, jedného hrýzla mačka, vyskočil na posteľ a iná mačka ho hrýzla, to bolo zlé, to bolo veľmi zlé. Ja som tiež utekal, psi ma hrýzli, ja som utekal…

Nebo sa otvorilo a videl som prstene, obrúčky, nebo sa otvorilo a videl som hodiny, nebo sa otvorilo a videl som Slávu… Ako bolo za čias Noeho, tak bude za príchodu MESIÁŠA…

PRIPRAVTE CESTU

MESIÁŠ PRICHÁDZA 

***

*MODLITBA SPÁSY*

Drahí bratia a sestry, pokiaľ nemáte istotu,

či ste znovuzrodení, ( evanj. Jána 3:3-5 )

pokiaľ máte pocit, že ste ďaleko od Pána

alebo ste nežili v Svätosti,

vyslovte túto modlitbu nahlas, …

Svätý Bože, prichádzam k Tebe v mene

Tvojho Syna – Pána Ježiša Krista.

Verím, že Ježiš Kristus je TVOJ SYN,

verím, že na tretí deň vstal z mŕtvych.

Pán JEŽIŠ vyznávam, že som hriešnik

a činím pokánie zo všetkých mojich hriechov.

Prosím očisti moje hriechy

s TVOJOU drahocennou krvou dnes,

odvraciam sa od mojich hriechov

a prijímam Ťa dnes do môjho srdca,

ako môjho Pána a Spasiteľa.

Prosím, napíš moje meno

do Baránkovej knihy života,

prosím naplň ma Duchom Svätým,

aby mi pomohol žiť

v Svätosti a ustanov Tvoje SLOVO

v mojom srdci, prosím,

pomôž mi prosím sa  pripraviť

na Tvoj slávny príchod, 

V MOCNOM MENE JEŽIŠ JA SOM SA DNES ZNOVUZRODIL, AMEN.

Off 

10.10.2016 This post was written by Categories: MOCNÉ VYUČOVANIE Comments are off for this post


Top