Home
 

PROROCTVO O VEĽKOM KONFLIKTE, ZAHŔŇAJÚCOM USA, PROROK BOŽÍ DR. OWUOR, proroctvo zo dňa 5. október 2016

PÁN so mnou hovoril, už tretí deň PÁN so mnou hovorí. Je tu situácia, ktorá sa vyvíja, pripravuje. Vidím jednu z USA vojnových lodí, ktorá je nosičom lietadiel, pretože ja tam vidím štartovaciu dráhu, vidím prezidenta tejto krajiny, USA, mal oblečené vojenské topánky. Ja som tam tiež bol vo sne a PÁN mi hovoril, že je tam aj iná vojnová loď, dokonca s bombardérmi B52. Toto sú nukleárne bombardéry, nukleárne výbušné hlavice. PÁN mi ukázal situáciu, ktorá sa pripravuje a bude zahŕňať USA. 

Toto sú veľmi dôležité dni v ktorých žijeme. Keď vidíme túto prípravu, plán, tento druh proroctva, že zasiahol pôdu Cirkví, keď vidíme, že PÁN hovorí o druhoch hriechov v tejto hodine.. To hovorí veľmi jasne o hodine, v ktorej sa nachádzame, do ktorej sme vstúpili. A kresťania používajú duchovné oči, že keď vidia tieto veci, aby porozumeli, čo to znamená v duchovnom svete. Špeciálne ku Slávnemu príchodu MESIÁŠA. Ja som videl príchod MESIÁŠA a videl som Cirkev, ktorú zoberie MESIÁŠ, videl som, ako berie Cirkev. To je Slávna Cirkev, Svätá Cirkev, spravodlivá Cirkev, Cirkev, ktorá žije v bázni, v strachu pred PÁNOM, absolútnom strachu pred PÁNOM, úplne sa podriadili ceste spravodlivosti, v správnom postavení s PÁNOM. Je potrebné denne prosiť BOHA, aby ste kráčali v slávnej spáse čistoty, ktorú JEŽIŠ predstavil na kríži.  Takže toto je merítko, ktorého sa Cirkev musí držať v tejto hodine, keď PÁN hovoril takéto proroctvo o mega veľkolepej udalosti, konflikte, môžete vidieť vývoj na Strednom Východe, skutočne to poukazuje k bodu, ku vážnemu zrúteniu.  A veľa, veľa Cirkví práve teraz niesú pripravené, veľa Pastorov sa nestará o to, aby pripravovali ovečky v ich Cirkvách aj napriek tomu, že Sláva PÁNA navštívila Cirkvi veľmi, veľmi ohromným spôsobom, navštívila telo Kristovo tu, Cirkvi skrze Cirkev v Keni, to je dôvod, prečo teraz PÁN dožaduje, nalieha a plače k Cirkvám, národom, aby každý činil pokánie a prijal JEŽIŠA a zachovával svätosť, bol svätý, spravodlivý, pretože nikto nevie deň ani hodinu. 

Znova, ja vidím US vojenskú loď, loď nesúcu lietadlá, neviem, prečo je tam prezident US na tej lodi, má obuté vojenské topánky a PÁN mi dáva vedieť, že je tam aj iná vojenská loď, ktorá je blízko, má nukleárne bombardéry, ale tiež má helikoptéry, ktoré môžu reagovať v prípade situácie, atď. Helikoptéry Apache a Black hawks, sú to veľmi rýchle úderné helikoptéry.

MESIÁŠ PRICHÁDZA, PÁN, MÔJ BOH PRICHÁDZA. Nech tí, ktorí majú uši počujú tieto slová a pripravia sa na Slávny príchod MESIÁŠA. SYNA ČLOVEKA. ŽIVÝ KAMEŇ. KRISTUS, KTORÝ SA VRACIA. Základný kameň Sionu, náš večný OTEC, PRINC POKOJA, EMMANUEL, SKUTOČNÝ ŽIVÝ CHLIEB Z NEBA, SLOVO BOŽIE, LEV A BARÁNOK,

Shalom

PRIPRAVTE CESTU

MESIÁŠ PRICHÁDZA!

   * * * * * * * *

*MODLITBA SPÁSY*

Drahí bratia a sestry, pokiaľ nemáte istotu,

či ste znovuzrodení, ( evanj. Jána 3:3 )

pokiaľ máte pocit, že ste ďaleko od Pána

alebo ste nežili v Svätosti,

vyslovte túto modlitbu nahlas, …

Svätý Bože, prichádzam k Tebe v mene

Tvojho Syna – Pána Ježiša Krista.

Verím, že Ježiš Kristus je TVOJ SYN,

verím, že na tretí deň vstal z mŕtvych.

Pán JEŽIŠ vyznávam, že som hriešnik

a činím pokánie zo všetkých mojich hriechov.

Prosím očisti moje hriechy

s TVOJOU drahocennou krvou dnes,

odvraciam sa od mojich hriechov

a prijímam Ťa dnes do môjho srdca,

ako môjho Pána a Spasiteľa.

Prosím, napíš moje meno

do Baránkovej knihy života,

prosím naplň ma Duchom Svätým,

aby mi pomohol žiť

v Svätosti a ustanov Tvoje SLOVO

v mojom srdci, prosím,

pomôž mi prosím sa  pripraviť

na Tvoj slávny príchod, 

V MOCNOM MENE JEŽIŠ JA SOM SA DNES ZNOVUZRODIL, AMEN.

Off 

5.10.2016 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top