Home
 

FAKTY O PEKLE, BOŽÍ PROROK DR. OWUOR

FAKTY o pekle. Ľudia na Zemi neradi počujú slová ČIŇTE POKÁNIE. V pekle by si priali, aby to mohli počuť ešte raz!

Od BOŽIEHO MUŽA, PROROKA BOŽIEHO Dr. Owuora

Chcete spať, ale nie je tam žiadny spôsob, ako vám môže byť dovolené, aby ste spali, máte hlad a chcete jedlo, ale nie je tam žiadne jedlo, máte smäd a chcete vodu, ale tam nie je žiadna voda, žiadna nádej, žiadne milosrdenstvo, žiadny pokoj, alebo útecha, absolútna osamelosť. Ľudia tu vedia, že sú navždy, naveky stratení. 

Izaiáš 38:18 Lebo hrob ťa nebude oslavovať, smrť ťa nebude chváliť; nebudú očakávať na tvoju pravdu tí, ktorí zostupujú do jamy.

2. Tesalonič. 1:9  ktorí ponesú pomstu, večné zahynutie, preč od tvári Pánovej a od slávy jeho mocnosti

Tam absolútne neexistuje žiadne zmilovanie sa, milosrdenstvo je len s BOHOM, démoni tam sú nemilosrdní, poznajú iba jeden jazyk a to je mučenie. Ľuďom v pekle sa ich hriešne túžby, hriešne zvyky zvýšia milión krát,  ale nebude im poskytnuté naplnenie ich hriešných túžob. Tí, ktorí túžia po veciach tohto sveta, ako peniaze, sex, alkohol, násilie,  drogy, cigarety, hnev, klamstvá, ohovárania, ..to bude krutý tlak a frustrácia ako súčasť utrpenia v pekle, aby sa ich túžba a potreby naplnili, ale bezvýsledne. Každý, kto trpí nejakou vadou, alebo postihnutím, znetvorením, skončí rovnakým spôsobom v pekle, neposkytne sa im žiadna náprava, ani pohodlie, útecha. Ľudia, ktorí pôjdu do neba budú mať všetky časti tela obnovené. Hluk, krik od bolestí trápenia, múk, štipľavý zápach zo spáleného mäsa a diabolskí duchovia, osamelosť a beznádej, totálna tma je horšia, ako neutíchajúci oheň, ktorý je v pekle. 

Ľudia s týmto životným štýlom sú zaiste kandidátmi pekla:

1. Galaťanom 5:19A zjavné sú skutky tela, ktoré sú: cudzoložstvo, smilstvo, nečistota a nestudatosť, 20modloslužba, čarodejstvo, nepriateľstvá, zvady, žiarlenia, hnevy, dráždenia, rôznice, sekty, 21závisť, vraždy, opilstvá, hodovania a tomu podobné, čo vám predpovedám, ako som už aj prv povedal, že tí ktorí robia také veci, nebudú dediť Božieho kráľovstva.

2.  Zjavenie Jána 21:8 Ale bojazlivým a neverným a ohavným a vrahom a smilníkom a čarodejníkom a modlárom a všetkým lhárom bude ich diel v jazere, ktoré horí ohňom a sírou, čo je druhá smrť.

3. Zjavenie Jána 22:15 A vonku budú psi a čarodejníci a smilníci a vrahovia a modlári a každý, kto má rád a činí lož.

4. 1 Korinť. 6:9 Alebo či neviete, že nespravodliví nezdedia kráľovstva Božieho? Nemýľte sa, ani smilníci ani modlári ani cudzoložníci ani mäkci ani samcoložníci 10ani zlodeji ani lakomci ani opilci ani nadávači ani dráči nezdedia kráľovstva Božieho. 11A to ste boli niektorí, ale ste sa umyli, ale ste posvätení, ale ste ospravedlnení v mene Pána Ježiša Krista a v Duchu nášho Boha.

5. Kološanom 3:5 Teda mŕtvite svoje údy, ktoré na zemi, smilstvo, nečistotu, vášeň, zlú žiadosť a lakomstvo, ktoré je modlárstvom, 6pre ktoré veci prichádza hnev Boží na synov neposlušnosti, 7medzi ktorými ste aj vy kedysi chodili, keď ste v nich žili.

6. Izaiáš 66:24 A vyjdú a uvidia mŕtve telá ľudí, ktorí sa spreneverili proti mne, lebo ich červ nezomrie, a ich oheň nevyhasne, a budú ošklivosťou každému telu.

7. 2 Tesaloničanom 1:7-9 a vám súženým odpočinutím s nami, keď sa zjaví Pán Ježiš s neba s anjelmi svojej moci, 8v plamennom ohni dávajúc pomstu tým, ktorí neznajú Boha, a tým, ktorí NEPOSLÚCHAJÚ EVANJELIA nášho PÁNA JEŽIŠA KRISTA, 9ktorí ponesú pomstu, večné zahynutie, preč od tvári Pánovej a od slávy jeho mocnosti

8. Lukáš 16:19 – 31 1A bol nejaký bohatý človek, ktorý sa obliekal v purpur a kment a žil každý deň v radosti a v prepychu. 20A bol nejaký chudobnýčlovek, menom Lazar, ktorý ležal pri jeho bráne vredovitý 21a žiadal si nasýtiť sa omrvín, ktoré padaly so stola boháča. Ale ešte aj psi prichádzali a lízali jeho vredy. 22A stalo sa, že chudobný človek zomrel a bol zanesený od anjelov do lona Abrahámovho. A zomrel aj boháč, a pochovali ho. 23Potom v pekle, v mukách, pozdvihnul svoje oči a videl Abraháma zďaleka a Lazara v jeho lone. 24Vtedyzavolal boháč a povedal: Otče Abraháme, zmiluj sa nado mnou a pošli Lazara, aby omočil koniec svojho prsta vo vode a ovlažil môj jazyk, lebo sa mučím v tomto plameni. 25A Abrahám povedal: Dieťa, rozpamätaj sa, že si ty vzal svoje dobré vo svojom živote a Lazar podobne zlé; a tak teraz on sa tu teší, a ty sa mučíš. 26A nad to nado všetko medzi nami a vami je upevnená veliká priepasť, aby tí, ktorí chcú prejsť odtiaľto k vám, nemohli, ani aby sa tí tamztade k nám nedostali. 27A povedal im: Prosím ťa tedy, otče, žeby si ho poslal do domu môjho otca, 28lebo mám päť bratov, nech im dôrazne svedčí, aby neprišli aj oni do tohoto miesta múk. 29A Abrahám mu povedal: Majú Mojžiša a prorokov, nech tých počúvajú! 30A on povedal: Nie, otče Abraháme, ale keby niekto z mŕtvych išiel k nim, budú činiť pokánie. 31Na to mu povedal Abrahám: Ak nepočúvajú Mojžiša a prorokov, neuverili by, ani keby niekto vstal z mŕtvych.

Rozumný človek by mal žiť v tomto svete s vedomím, že stretnutie so smrťou môže byť veľmi náhle v týchto dňoch, ale najmúdrejšia otázka, ktorú si musíme položiť každú sekundu svojho života je, že kde budeme tráviť večnosť, čo je realitou každým dňom. Ak ste človek, zvážte, či je nutné skončiť na takom mieste, kde nie je žiadna ľudská dôstojnosť a to najmä, ak máte možnosť si vybrať, čo je správne! 

Niektorí ľudia si môžu predstaviť vo svojej mysli, že Boh je veľmi milujúci a nemôže poslať nikoho na takéto miesto, ale chcem vám povedať, že Boh sa hnevá na hriešnikov a kým neuzavriete mier s NÍM, nebude to nikdy dobré s vami v tomto svete a v živote, ktorý príde. 

BOH NIEJE ĽUDSKÁ BYTOSŤ, KTORÁ VÁM MÔŽE KLAMAŤ. 

Žalm 7: 12 Boh je spravedlivý sudca a silný Bôh sa hnevá na bezbožného každý deň.

Numeri ( 4 Mojžiš. ) 23: 19 Silný Bôh nie je človek, aby klamal, ani syn človeka, aby ľutoval. Či azda on povie a nevykoná? A keď hovoril, či neučiní tak, aby to stálo?

Či už veríte tejto správe, alebo nie, to nezmení BOHA. Viem, že väčšina ľudí, čo je v pekle, nikdy nepočuli túto správu, ktorú práve čítate, keď boli na Zemi, ale vďaka BOHU, že máte tú správu a môžete konať predtým, než bude príliš neskoro. Amen. 

POMODLITE SA TÚTO MODLITBU SPÁSY, VERTE BOHU A BUĎTE SPASENÍ!:

PÁN JEŽIŠ, ja som hriešník a činím pokánie zo všetkých mojich hriechov. Ja ŤA prijímam dnes do môjho srdca ako môjho PÁNA a SPASITEĽA, prosím očisti dnes moje hriechy s drahocennou Svätou krvou JEŽIŠA, prosím napíš moje meno do Baránkovej knihy života, prosím pošli mi Ducha SVÄTÉHO, aby mi pomohol žiť v Svätosti a ustanov TVOJE SLOVO v mojom srdci a ochraňuj moje srdce. V Mocnom Mene JEŽIŠ ja som sa dnes znovuzrodil. Amen. 

Potom, ako ste prijali PÁNA JEŽIŠA ako vášho osobného PÁNA A SPASITEĽA v modlitbe spásy, povzbudzujem Vás, aby ste verne vykonávali nasledujúce: 

  1. Nájdite si kresťanskú Cirkev, ( nie katolícku, pozn. )  ktorá vyučuje PRAVDIVÉ evanjelium svetla v  JEŽIŠOVI KRISTOVI – O POKÁNÍ, SPRAVODLIVOSTI, SVÄTOSTI, ČISTOTE A NEVINE.

  2. Trávte svoj čas čítaním SLOVA BOŽIEHO  ( SVÄTEJ BIBLIE ), ktoré vyživuje vašu dušu, srdce a myseľ.  ( Žalm 119:105 Tvoje slovo je sviecou mojej nohe a svetlom môjmu chodníku.)

  3. Uistite sa, že dávate desiatky a obete pre PÁNA, do DOMU PÁNA ( Cirkvi ), pretože je to príkaz daný samotným VŠEMOHÚCIM BOHOM!  ( Malachiáš 3:7-12 Odo dní svojich otcov ste sa odchyľovali od mojich ustanovení a neostríhali ste. Navráťte sa ku mne, a navrátim sa k vám, hovorí Hospodin Zástupov. Ale hovoríte: V čom sa máme navrátiť? 8Či azda má človek okrádať Boha? Lebo vy okrádate mňa a hovoríte: V čom ťa okrádame? V desiatku a v obeti pozdvihnutia! 9Zlorečení ste zlorečením a mňa jednako okrádate, celý národ, čo vás je. 10Doneste celý desiatok do domu pokladu, aby bola potrava v mojom dome, a nože ma potom zkúste v tom, hovorí Hospodin Zástupov, či vám nepootváram nebeských prieduchov a nevylejem vám požehnania až prehojne. 11A pokarhám vám to, čo požiera, a nebude vám kaziť plodu zeme ani vám pred časom nepomece vinič na poli, hovorí Hospodin Zástupov. 12A budú vás blahoslaviť všetky národy, lebo vy budete rozkošnou zemou ľúbou, hovorí Hospodin Zástupov.)

  4. Evanjelizujte denne ľuďom o KRISTOVI JEŽIŠOVI A KRÁĽOVSTVE BOŽOM.

    Matúš 28:18-20 A Ježiš pristúpiac hovoril s nimi a povedal: Daná mi je každá moc na nebi aj na zemi. 19A tak iďte, čiňte učeníkmi všetky národy krstiac ich vo meno Otca i Syna i Svätého Ducha 20učiac ich zachovávať všetko, čokoľvek som vám prikázal. A hľa, ja som s vami po všetky dni až do skonania sveta. Amen.

  5. Trávte väčšinu vášho času na modlitbách ( Matúš 26:41 Bdejte a modlite sa, aby ste nevošli do pokušenia! Duch síce je hotový, ale telo je krehké. / Marek 13:33 Hľaďte, bdejte a modlite sa, lebo neviete, kedy bude ten čas, / 1. Tesalonič. 5:17 Neprestajne sa modlite. )

  6. Osvojte si modlitby, pôsty a duchovnú samotu v JEŽIŠOVI KRISTOVI. ( Izaiáš 58. kapitola )

  7. Spievajte SVÄTÉ chválospevy a uctievania VŠEMOHÚCEMU BOHU, denne, každú hodinu, minútu a sekundu, to veľmi teší JEHO srdce! 

  8. Trávte nejaký čas službou v cirkvi akýmkoľvek spôsobom. 

Všetky tieto body sú dobré skutky vykonané v poslušnosti pred BOHOM. 

Off 

1.10.2016 This post was written by Categories: MOCNÉ VYUČOVANIE Comments are off for this post


Top