Home
 

PROROCTVO O HISTORICKOM MÍTINGU PRICHÁDZAJÚCOM DO NAKURU, BOŽÍ PROROK DR. OWUOR, 15. august 2016

PÁN hovoril so mnou, PÁN JEHOVAH hovoril so mnou dnes ráno o historickom mítingu, ktorý prichádza do Nakuru, Super Mega prebudeneckom stretnutí PÁNA. Vidím obrovské zhromaždenie ľudí, historické zhromaždenie ľudí. Chcem poslucháči, aby ste vedeli, že PÁN pokračuje v rozhovore o uzdraveniach, o ohromných uzdraveniach, ktoré sa tam udejú. Vidím malé dieťa, zdá sa mi, že je to dievča, ktoré PÁN uzdravil a začína chodiť. Začína to byť búrlivé na mítingu, ľudia začínajú behať hore dole, prepuknú oslavy. Vidím matku, ktorá nesie dieťa a potom sa pokúšala nechať dieťa chodiť a dieťa kráčalo oproti mne, na tráve a toto chromé dieťa začalo chodiť. Vidím veľa, veľa iných uzdravení, po celom území stretnutia, masívne, ohromné uzdravenia PÁNA. PÁN posilní nohy tohto dieťaťa, ktoré mi PÁN ukazuje, je to dievčatko, ktoré matka nesie a následne dieťa chodí po tráve,  Všetko toto sa stane na tom mítingu, slepé oči sa otvoria na tom mítingu, veľa hluchých, veľa nemých, ktorým sa PÁN dotkne ich jazyka a budú schopní hovoriť po prvý krát. Tiež paralytici, tí, ktorí sú paralizovaní, PÁN im ide pomôcť, posilní ich, uzdraví ich, vidím veľa barlí a invalid. vozíkov opustených, biele paličky slepých, ide uzdraviť rany, uzdraviť zlomené bedrá, zlomené kolená, zlomené členky, oslabené a zlomené krky, zlomené rebrá, zlomené kosti budú uzdravené a tiež zastaví ochorenia krvi,  uzdraví rakovinové nádory a nádory a oslobodí tých ľudí, aby HO mohli uctievať a pripraviť pre príchod MESIÁŠA. Tiež vidím uzdravenia vnútorných orgánov, ľudia chorí s obličkami, ktorí neboli schopní udržiavať svoj život, PÁN ich ide uzdraviť, nádory sa rozpustia a stratia, ľudia, ktorí sú mentálne chorí, PÁN ich uzdraví. 

V tomto ohromnom rozhovore tejto noci som videl historické uzdravenia PÁNA, veľa, veľa chromých ľudí začalo chodiť. PÁN mi ukázal míting, kde chromí začali chodiť, míting sa dostáva spod kontroly, v tomto sne, ľudia začínajú chodiť, utekajú hore dole, zdvíhajú invalid. vozíky, zdvíhajú barle, oceľové podpory pri zlomeninách bedier, chrbtice, takže toto bude míting ako žiaden iný. Ešte sme nevideli takýto míting, preto je veľmi dôležité, aby všetci ľudia, všetké národy, všetky jazyky sa uvážlivo pripravili a začali svoju cestu do Nakuru. Nakuru teraz bude veľkým miestom topenia, nervové centrum nervovej činnosti, centrum aktivity PÁNA na Zemi tohto času.  Bude zhromaždenie ľudí, ktorého číslo neviem povedať. Nevieme, či bude 7 miliónov, 10 miliónov, iba PÁN to môže povedať. Tí, ktorí budú fyzicky prítomní na stretnutí. 

A vidím na tomto rovnakom stretnutí obrovskú radosť ľudí, veľké požehnanie radosti, obrovská radosť ľudí, ľudia budú tak šťastní, keď PÁN otvorí nebo na tomto mítingu. Všetky tieto veci sa udejú tohto času, pretože toto je hodina, toto je moment kedy PÁN hovorí, že prinesie plné obnovenie do Cirkví, obnovenie pre národy, pretože MESIÁŠ sa chystá prísť a zobrať Svätú cirkev. Toto hovorí o navrátení sa ku spravodlivosti, navrátení sa k absolútnej svätosti, potrebe pokánia v srdciach kresťanov, aby ľudia činili pokánie a odvrátili sa od hriechov, chopili sa spravodlivosti, že keď PÁN príde pre JEHO Svätú cirkev, aby mohli vstúpiť do večného nekonečného Slávneho Kráľovstva Božieho, kde nebude bolesť, nebudú choroby, nebudú rozvody, nebudú úzkosti, nezamestnanosti, všetky problémy tohto života budú porazené toho dňa, keď čas sa naplní a MESIÁŠ príde pre Jeho cirkev. 

Takže toto je rozhovor, ktorý som mal túto noc. Vidím konkrétne dieťa, dievčatko, matka niesla to dieťa, bolo totálne chromé a dieťa začalo chodiť na tom mítingu. Prepukne obrovské uzdravujúce pomazanie a veľmi veľa chromých začne chodiť na tom stretnutí. Toto bude čas, ako žiaden iný v histórii Cirkví, nech ľudia činia pokánie, ja som upovedomený, že prepukli historické krsty v národe, ľudia sú krstení každý deň, tisíce, na rôznych miestach, v Nairobi bolo minulý víkend krstených 1 800 ľudí, všetko je teraz o prebudení, prebudení, prebudení a navrátení sa ku spravodlivosti. 

Viem, že ľudia z USA počúvajú, ľudia z Mexika majú naladené rádio, ľudia počúvajú z Auklandu z Nového Zélandu, z Gisbornu z Nového Zélandu, z Virgínie, z Fínska, z Helsínk, z Gotenburgu ( Švédsko ), z Malma vo Švédsku, zo Štokholmu, z Číny, z veľa miest v Číne, veľa, veľa iných miest z veľkého národa Číny, tiež z Indie, celá Afrika, od Nigérie v Lagose, dole do Namíbie – Windhoek, Botswany – Gaborone, mestá Južnej Afriky, celý svet skutočne, Južná Amerika, Santiago v Čile, Brazílie do Campo Grande, veľa iných miest, Saul Paulo, Rio. Pre všetky národy, ktoré sú naladené na rádio, správa je veľmi jednoduchá, toto sú dni, kedy PÁN navštevuje Cirkvi, navštevuje národy. Požehnaní sú tí, ktorí počujú posolstvo o spravodlivosti, správu o nemorálnosti, nemorálnom oblečení žien, ktoré vidíte dnes, táto nedbalosť, nedostatok bázne pred HOSPODINOM.

Biblia hovorí v Job 28:28 A človekovi riekol: Hľa, bázeň Pánova je múdrosť, a odstúpiť od zlého je rozumnosť.

Job 28: 20 – 28 PÁN hovorí o obrovskom poklade, ktorý nadobúdame v bázni Hospodinovej. A ON to volá múdrosť. Hľa, bázeň pred Hospodinom je múdrosť.  

Toto je v podstate oznámenie národom, že ak je nejaká hodina, v ktorej ľudia tejto Zeme by mali žiť v bázni pred Hospodinom, tak toto je tá hodina. Bázeň, strach pred HOSPODINOM sa inerpretuje, prekladá ako múdrosť. Pamätám sa dobre, ako PÁN povedal, že iba múdra Cirkev vstúpi do Slávneho Kráľovstva Božieho. Toto nám môže napovedať, že iba Cirkev, ktorá žije v strachu / v bázni pred Hospodinom uvidí večné Kráľovstvo BOŽIE. Videl som príchod Mesiáša, videl som, ako zoberie Svätú a Slávnu Cirkev, takže toto je ďalšie preukázanie lásky BOHA, aby sme boli Svätí, aby sme chodili v múdrosti, rade Božej, že keď bez upozornenia, mihnutím oka .. teraz prináša toto upozornenie skôr, aby všetci ľudia, dokonca aj tí, ktorí niesú pripravení, aby im bola daná príležitosť byť ochotní činiť pokánie, aby sa mohli pripraviť pre Slávny príchod PÁNA. Všetky veci, ktoré vidíte na Zemi, prídu ku koncu. MESIÁŠ prichádza pre Svätú Cirkev, to je dôvod, prečo mi ukazuje tieto ohromné historické uzdravenia chromých, chromých detí, slepých deti, uzdravenia slepých, paralytikov, rakovín, nádorov na tomto stretnutí, ktoré sa uskutočnia v Nakuru. Tieto zázraky, táto návšteva trúbi na.., evanjelizuje.., ohlasuje Slávny príchod MESIÁŠA. Nech všetci, tí, ktorí majú uši počujú slová PÁNA, toto môže byť hmotný zisk pre ich spásu, aby mali skutočne z toho zisk v ich kresťanskom živote, že keď príde MESIÁŠ, aby boli nájdení Svätí.

Pamätáte sa, že Biblia hovorí, že bez Svätosti nikto neuvidí PÁNA. Nech Vás PÁN žehná, nech PÁN žehná národy, ktoré prichádzajú, nech PÁN žehná veľa veľa národov, vidím, ako nesú ich vlajky, práve teraz hovoríme o veľkom počte národov, ktoré prichádzajú z celej Zeme, ja vás už vidím, PÁN mi ukázal stretnutie, nech PÁN žehná tiež Keňu. Je veľa, veľa ľudí, ktorí činia pokánie práve teraz, pripravujú svoje rodiny, pripravujú Cikrvi, pripravujú deti, pripravujú ich manželov, ich manželky, pripravujú domácnosti pre Slávnu návštevu Pána. Toto je čas, kedy je skutočne prekrásne byť kresťanom. Pretože veľa, veľa kresťanov žili a zomreli, bez toho, aby počuli toto oznámenie, že MESIÁŠ prichádza. Príchod MESIÁŠA bude neopakovateľný, nezvratný deň. Požehnaní budú ľudia a národy, ktoré počujú tieto slová a poctivo sa pripravia. A táto príprava nie je iná, než ako sa navrátiť k čistote, Svätosti, navrátiť sa ku spravodlivosti a odmietnúť hriech. 

Shalom, Shalom haverim, PÁN vás žehnaj. Erev tov ( hebrejsky dobrý večer )

 

Off 

15.8.2016 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top