Home
 

DNI NOEHO – ohromné vyučovanie BOŽIEHO PROROKA DR. OWUORA, 10. júla 2016

BOŽÍ PROROK DR. OWUOR priniesol kľúčové body z čias Noeho počas Bohoslužby na  SVÄTOM OLTÁRI Donholm v Nairobi dňa 10. júla 2016

Lukáš 17:26 A jako bolo vo dňoch Noeho, tak bude aj vo dňoch Syna človeka;

Matúš 24:37A jako bolo za dní Noeho, tak bude aj za príchodu Syna človeka

1 Peter 3:20 ktorí kedysi neposlúchali, keď raz vyčkávala Božia zhovievavosť za dní Noeho, keď sa staväl koráb, v ktorom bolo málo, to jest osem duší zachránených vodou

HA1

MUŽ BOŽÍ, PROROK, poukázal na hriechy, korupciu a násilnosti ako hlavné body v rozpore medzi BOHOM a ľudstvom za čias Noeho. 

HA2

Varuje, že rovnaké ľudské zlo, aké bolo v generácii Noeho sa opakuje v tejto generácii

HA3

Varuje, že dnešné cirkvi tvrdohlavo pokračujú v ich úsilí hriechov, kážu skorumpované evanjelium peňazí, PÁN ich nielen sleduje, ale to aj zaznamenáva ( Žalm 33:13Hospodin hľadí z nebies; vidí všetkých synov človeka. 14Zo stanovišťa svojho obydlia pozerá na všetkých obyvateľov zeme)

HA4

Prorok BOŽÍ poukázal, že napriek tomu, že BOH je trpezlivý, príde čas, kedy JEHO trpezlivosť dôjde ku koncu vzhľadom k ľudskej zlobe, zlu a zlej náklonnosti ľudského srdca. 

HA5

ON varoval, že BOH je Svätý a vždy musí súdiť hriechy a potvrdil, že každý hriech bude súdený

Varoval, že Boh je schopný súdiť hriechy a zničiť celú Zem ako to urobil predtým ( Genesis 6:17 A ja, hľa, uvediem potopu vôd na zem, aby som skazil každé telo, v ktorom je duch života pod nebom; všetko, čo je na zemi, zomrie.)

HA7

Vyhlásil, že napriek Božiemu hnevu, BOH stále bude mať plán na záchranu niekoľkých spravodlivých. ( 2 Peter 2: 9Pán vie vytrhnúť pobožných z pokušenia a nespravedlivých dochovať trestaných ku dňu súdu ) Nezáleží na tom, aký bude stupeň hriechu, ktorý bude súdiť BOH,  stále bude proti hriechom, JEHO originálny, pôvodný plán pre stvorenie bude pokračovať

HA8

Varoval, že ktokoľvek bude vyučovať o pokání a návratu ku spravodlivosti, cirkev musí počúvať toho Kazateľa, nemôžu si dovoliť ho ignorovať 

HA9

Dával inštrukcie, že kedykoľvek BOH dáva proroctvá, Cirkev to musí počúvať veľmi pozorne, počúvať a poslúchnuť, pretože toto zachránilo Noeho a jeho rodinu. ON zdôrazňoval, že kedykoľvek PÁN dáva proroctvo, dôkaz, že cirkev verí, je ten, že začne budovať seriózne archu vyslobodenia, verí a poslúcha.

HA10

Zjavil, že Noemovo proroctvo a jeho naplnenie predstavuje doktrínu o hriechu a KRISTOVI, ( hriech a OSLOBODITEĽ ), pretože všetci, ktorí vstúpili do Archy boli oslobodení, zachránení  Rimanom 10: 13Lebo každý, kto bude vzývať meno Pánovo, bude spasený. Prehlásil, že PÁN stále dával pozvanie k JEHO milosti, pred každou generáciou a odkladal JEHO hnev, aby mal každý možnosť činiť pokánie. Varoval, že ako bolo za dní Noeho, pokiaľ prišla záplava, ľudia boli zaneprázdnení dennými starosťami a zrazu náhle prišlo prekvapenie, záplava, tak bude aj za dní PRÍCHODU MESIÁŠA.  

Matúš 24:37A jako bolo za dní Noeho, tak bude aj za príchodu Syna človeka: 38lebo jako v tých dňoch pred potopou jedli a pili, ženili sa a vydávaly až do toho dňa, ktorého vošiel Noe do korábu, 39a nezvedeli, až prišla potopa a všetkých zachvátila: tak bude aj zapríchodu Syna človeka. 40Vtedy budú dvaja na poli; jeden bude vzatý a druhý zanechaný.

PRIPRAVTE SA

MESIÁŠ PRICHÁDZA 

 

 

 

Off 

16.7.2016 This post was written by Categories: MOCNÉ VYUČOVANIE Comments are off for this post


Top