Home
 

ZJAVENIE A VÍZIA VYTRHNUTIA CIRKVI, proroctvo zo dňa 9. júna 2014

Pán hovoril so mnou, Pán mal so mnou veľmi, veľmi kritický rozhovor, s ktorým by som sa chcel zdieľať s našimi poslucháčmi po celom svete, ja idem popísať túto ohromnú víziu od Pána, a potom prečítam stránku, ktorú som dopísal. V tejto vízii Pán Boh Izraela, Otec nášho Pána Ježiša Krista, ma vyzdvihol a zobral ma na nejaké miesto na Zemi a keď som sa dostal na to miesto, ON mi povedal, aby som sa pozrel hore do neba. A ja sa pamätám veľmi dobre že keď som sa pozrel hore na nebo, videl som ohromnú slávu ako slnko. Znova, slávu, ktorú som videl, že tá sláva bola tak ohromujúca ako slnko, v takom rozsahu, že som sa na to nemohol pozerať. Nemohol som sa pozerať prostým okom na tú slávu, ktorá svietila ako slnko.
Pamätám sa veľmi dobre, že v tejto ohromujúcej vízii, ktorú ja dnes vydávam, pre cirkvi na celom svete, že keď som sa pozeral na tú slávu ktorá bola tak ožarujúca ako slnko, že som to nemohol vydržať. Videl som veľmi veľa paprskov, ktoré vyžarovali z tej slávy k Zemi a tieto paprsky zo Slávy Božej pokryli kompletný povrch Zeme, až do končín Zeme, celú dráhu až po horizont Zeme, to znamená, že obklopil celú zem. Vtedy mi Pán znova povedal, hlas z neba mi povedal: Pozri, MESIÁŠ PRICHÁDZA!

A pamätám sa veľmi dobre, že keď som sa pozeral na ľavú stranu neba, videl som záblesk slávy, veľkú slávu ako slnko smerom k východu, zažiarila ako blesk, dvakrát. Zažiarila veľmi rýchlo, ako blesk. Znova, keď som sa pozrel na ľavú stranu, počul som hlas, ktorý povedal: pozri sa, MESIÁŠ PRICHÁDZA! A keď som sa pozrel na oblohu smerom k východu, sláva, ohromná sláva ako slnko zažiarila ako blesk dva krát. Pamätám sa veľmi dobre, že všetko sa skončilo práve tam. Všetko skončilo práve tam a potom Boh Otec mi dal vedieť, že cirkev sa nepripravila, že cirkev nie je pripravená, dokonca aj keď sa toto stalo.

Potom smútok zarmútil moje srdce, Pán mi dal pocítiť  melanchóliu smútku, ktorá bola v Jeho srdci. Bolo to pre mňa priveľa aby som to uniesol, takže som začal plakať veľmi trpko a hodil som sa na zem. Prečo to cirkev nezvládla? Toto som si napísal o tejto veľkej vízii. Videl som ohromnú nezvyčajnú Božiu víziu, týkajúcu sa udalosti, ktorá sa stane na Zemi.

Pán ma náhle zobral na miesto, kde mi povedal, aby som sa pozrel na oblohu, a keď som sa pozrel na oblohu, ja som bol veľmi šokovaný čoho som bol svedkom z tejto slávy Božej takej intenzívnej ako slnko, vo veľmi žiarivom  jasnom letnom dni. Ako som sa pozeral na oblohu, rýchlo som si všimol, že sláva Božia ktorá prichádzala, vyžarovala obrovskou  intenzitou a mocou z neba smerom k Zemi. Slávu, ktorú som videl, vyžarovala z neba paprsky slávy od Pána z neba a pohltila celú Zem. Ako som napísal, paprsky slávy boli také žiarivé, že som tomu nemohol čeliť s mojimi otvorenými očami. Sláva Pánova, ktorá prišla z neba, bola tak mocná, že sa rozprestrela na celej oblohe. Dážď Pánovej slávy šlahal s takou intenzitou, že pokryl celý povrch zeme. Ako sláva Božia vyžarovala z neba, bola taká ožarujúca ako slnko, ktorej žiadny človek nemôže čeliť. Táto sláva Božia, ktorá zažiarila na  Zemi, bola ako ohromné zoskúpenie paprskov, ktoré akoby vytvorili kupolu , ktorá prikryla celé nebo a pohltilo celú Zem. Keď som videl, ako sláva Pánova sa dotkla celého horizontu na Zemi a všetkého okolo, uvedomil som si, že žiadne živé stvorenie na tejto Zemi neunikne tejto ohromnej historickej udalosti.

Toto je bod, kedy mi Pán povedal z neba, pozri, Mesiáš prichádza. V tomto momente, keď som sa pozrel po mojej ľavej strane, videl som prichádzať masívnu Pánovu slávu, blýskajúcu sa ako blesk z neba smerom na východ. Žiara mocnej slávy Božej, ktorú som videl, sa udiala ako záblesk, ako mihnutie oka, ako sláva zažiarila 2 krát ako blesk, vo východnom smere.

Ja si jasne pamätám, že mi Pán dal vedieť, že cirkev tam v skutočnosti nebola pripravená, dokonca ani keď Mesiáš prišiel. V tejto ohromujúcej Božej vízii Pán mnou otriasol, keď nariekal, že cirkev, ktorá nebola pripravená, práve zmeškala vytrhnutie. Pán mi dal vedieť, aký smutný bol Jeho pocit, ako ho to ranilo, že cirkev nebola pripravená pri príchode Mesiáša. Pán Jehova transformoval Jeho smútok do môjho srdca a ja som cítil melanchóliu Jeho srdca, že ja som to nemohol viac uniesť. To zapríčinilo, že ma to zlomilo a horko som plakal, keď som padol na zem. Ja sa pamätám veľmi dobre, že som plakal a plakal nekontrolovateľne dlhý čas na zemi, opakovane som padol na zem. V tejto vízii Boha Jehova Pán mi dal okamžite vedieť, že príčina prečo cirkev nebola pripravená je  pretože sa neoddala Svätosti Pánovej a neosvojila si Jeho bezchybnú spravodlivosť. Čistý obraz tejto vízie je skutočnosť, že som počul hlas archanjela, ktorý hlasno oznámil príchod Mesiáša. Nikdy by sme nemali strácať zo zreteľa skutočnosť, že Pán hovorí, že skoro príde významná udalosť, ktorá predstaví ohromný znak a div, ktorý sa ešte neudial, odkedy je Zem stvorená. Táto udalosť sa udeje skoro na nebi nad Zemou a postaví celú Zem  v  spôsobe ako nikdy predtým. Skaly, stromy, hory, rieky, oceány , jazerá. Je treba povedať, že Pán je zarmútený nad stavom cirkvi. Inými slovami povedané, Mesiáš prichádza, a cirkev stále nie je dospelá, stále nie je perfektná, stále nie je bez flekov, škvŕn, stále nie je zbavená vrások, aby vstúpila do Jeho slávneho dokonalého večného nebeského kráľovstva. Keď som sa zobudil z tejto významnej vízie Pánovej, spanikáril som a cítil sa veľmi smutný pre cirkev, pretože som už videl, že väčšina z nich zmeškala vytrhnutie. Pamätám sa, že keď som sa zobudil, ďalej som plakal a ronil som slzy a plakal. Nech tí, ktorí majú uši, počujú hlas Pánov: Mesiáš prichádza, a o ňom toto je ON o kom Biblia bola napísaná, ktorá hovorí že JA Vám pošlem svojho posla  pred Ním, pripravte cestu. Pokračovanie … v tomto rozhovore,  vo veľmi kritickom rozhovore, najviac kritickej vízie Boha Jehova je  veľké varovanie o ktorom Pán dnes hovoril. Vrhol som sa na zem, nariekal som , škrípal som zubami, zvíjal  som sa na zemi, nariekal a plakal, že cirkev nebola pripravená. Vrhol som sa dole a cítil som smútok a bolesť a melanchóliu, cítil som zármutok, že cirkev nebola pripravená, že  nebola schopná. Chcem upozorniť poslucháčov, že keď Pán v tejto mocnej vízii spôsobil, že som sa vrhol na zem, vrhol sa na zem znova, nariekal som a plakal, škrípal zubami, znova plakal, povstal a znova sa vrhol na zem, Pán povedal, že takto dopadnú v tej chvíli tí, ktorí zmeškajú vytrhnutie.

Potom ako nastane vytrhnutie, keď bude dokončený príchod Mesiáša, že väčšina cirkvi ktorú som videl, ktorá ostane, že sa vrhnú na zem, budú sa zvíjať  po zemi, škrípať zubami, plakať nekontrolovateľne.  Tí, ktorí zlyhaju a nevstúpia sa vrhnú na zem, budú sa zvíjať po zemi,  budú škrípať zubami, nekontrolovateľne plakať, vrhnú sa na zem znova.

Príchod Mesiáša a vytrhnutie cirkvi bude totálne nezvratný, nenávratný, nebude sa opakovať, bude preč. Tí, ktorí máte uši, počujte hlas Pánov. Znova, toto je hlas, ktorý plače na púšti, PRIPRAVTE CESTU PÁNOVU, VRÁŤTE SA K SPRAVODLIVOSTI A SVATOSTI.  ČINTE POKÁNIE ZO VŠETKÝCH HRIECHOV. ODDELTE SA OD NEMORÁLNOSTI, A OD VECÍ TOHTO SVETA. Nech tí, ktorí majú uši počujú hlas Pánov MESIÁŠ PRICHÁDZA A TOTO JE ON, O KTOROM BIBLIA BOLA NAPÍSANÁ, A ON hovorí: “Hľa, ja posielam svojho posla pred tvojou tvárou, ktorý pripraví tvoju cestu pred tebou.

SHALOM.                                                                                                  

  Židom 12:14  Stíhajte pokoj so všetkými a posvätenie, bez ktorého nikto neuvidí Pána.

Off 

9.6.2014 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top