Home
 

ČAS NA PRÍPRAVU NA VYTRHNUTIE CIRKVI JE TERAZ, BOŽÍ PROROK DR. OWUOR

Počúvajte ma drahí ľudia,

nebudete schopní čakať na deň vytrhnutia. Pretože toho dňa v podstate ON zatvorí dvere. Keď PÁN vedie cirkev vo všetkých týchto rozhovoroch, tu je jedna veľmi dôležitá vec, veľmi obyčajná, vo všetkých týchto rozhovoroch. A to je,… v každej návšteve, v každej jednej vízii, v ktorej mi PÁN hovoril o tejto udalosti, začalo to tým, že sa nebo otvorilo. Obloha sa otvorila do neba, predtým, než prstene boli prinesené dole k oblohe, nebo sa otvorilo ( vo vízii, kt. mu PÁN ukázal, pozn. ),  predtým, než mu PÁN ukázal a priniesol vo vízii hodiny, nebo bolo otvorené, predtým, než prišla Sláva, nebo sa otvorilo,.. toto PÁN používa, aby hovoril ku cirkvi. ON hovorí cirkvi: ako je to možné, že nevidíte, že som otvoril dvere? JA som otvoril dvere, dvere sú otvorené a keď dvere sú otvorené, to znamená, že hovorí cirkvi, aby sa pripravila a vstúpila. Nemôžete čakať, nebudete schopní čakať na deň vytrhnutia. Pretože toho dňa ON v podstate zatvorí dvere. Dvere budú zatvorené. Toto je najdôležitejšia vec, ktorú potrebujete porozumieť. Keď čakáte na vytrhnutie, tak zmeškáte vytrhnutie. Nečakajte na vytrhnutie. Buďte si istí, že sa pripravíte a vstúpite. Pozrite sa na 5 múdrych panien / cirkví ( evanj. Matúša 25: 1 – 13 ) Múdre si ozdobili – zažli svoje lampy a keď sa otvorili dvere, oni vstúpili dnu s lampami. Takže BOH hovorí cirkvám o potrebe, aby si ozdobili svoje lampy, pripravili sa a vstúpili do tých dverí. 

V Matúšovi 24:A Ježiš odpovedal a riekol im: Hľaďte, aby vás niekto nezviedol! 5Lebo mnohí prijdú pod mojím menom a budú hovoriť: Ja som Kristus, a zvedú mnohých. 6A budete slýchať o vojnách a chýry o vojnách. Hľaďte, aby ste sa nestrachovali, lebo to všetko sa musí stať, ale ešte nie je koniec. 7Lebo povstane národ proti národu a kráľovstvo proti kráľovstvu, a bude bývať hlad a mor, a zemetrasenia budú miestami. 8A to všetko je počiatkom preporodných bolestí sveta.

Ako ON hovorí o začiatku predpôrodných bolestí, ..vojne prichádzajúcej do Iránu, .. ON hovorí, že toto sú začiatky predpôrodných bolestí. Pretože JEHO učeníci sa HO opýtali: Pane, kedy príde koniec, ako budeme vedieť, že koniec prichádza?  Matúš 24:3 A keď sedel Ježiš na Olivovom vrchu, pristúpili k nemu učeníci osobitne a riekli: Povedz nám, kedy to bude, a čo bude znamením tvojho príchodu a skonania sveta?  

… Ako budeme vedieť, že TVOJ príchod je blízko? A ON spomenul tieto veci, toto sú začiatky predpôrodných bolestí. Pamätajte, že tam je začiatok tej bolesti a potom ďalej hovorí, vo verši 9, že budete prenasledovaní ( Matúš 24:9  Vtedy vás vydajú v súženie a budú vás zabíjať, a budete nenávidení od všetkých národov pre moje meno. ) Ako prejdeme od predpôrodných bolestí,..  a potom vidíme, ako ON hovorí, že vás budú zabíjať a budete nenávidení… 

TO znamená, že evanj. Matúša 24 kap, medzi veršom 8. a 9. je ukryté vytrhnutie cirkvi. Matúš 24: 8-9 A to všetko je počiatkom preporodných bolestí sveta.9Vtedy vás vydajú v súženie a budú vás zabíjať, a budete nenávidení od všetkých národov pre moje meno.

Toto je tam skryté. Vo verši 8 sa hovorí o predpôrodných bolestiach  / v inom preklade sa hovorí o počiatočnej bolesti a v inom zas o súžení alebo veľkej bolesti, pozn. / Veľká bolesť je súženie. Keď sa pozriete na Zjavenie Jána 16:15 Hľa, prijdem ako zlodej! Blahoslavený, kto bdeje a ostríha svoje rúcho, aby nechodil nahý, a aby nevideli jeho hanby.

Tu je niečo tajomné v JEHO príchode počas vytrhnutia cirkvi. A toto sú dvere k vytrhnutiu cirkvi. ON tu tiež hovorí, že mnohí prídu a budú prehlasovať, že sú Kristus. Budú mnohí zvedení a potom hovorí, aby si boli istí, že nebudú zvedení. To znamená, že klamstvá, podvody, to  bude najväčší duchovný orientačný bod tohto času. Bude veľa klamstiev, zvodov, …kde?? …V CIRKVI! … Zvody, klamstvá vstupia do cirkví. Toto tu je posolstvo. Toto sa tu pokúša PÁN zdôrazňovať. ON hovorí, že bude veľa klamstiev v cirkvi, hovorí, aby ste si boli istí, že nieste zvedení. ON pozdvihol červenú zástavu ( varovnú, pozn. ) Jeden z najväčších orientačných bodov sú obrovské zvody, klamstvá, ktoré vstúpia do cirkví. Inými slovami, PÁN tu hovorí o odpadnutí. Odpadnutie od skutočnej viery. To znamená, že bude veľká vlna falošných prorokov, ktorí vstúpia do cirkví. Ako budeme vedieť, že sú falošní proroci? Povedali sme veľmi otvorene, že nieje spôsob, keď niekto o sebe hovorí, že je Prorokom Boha a bol povolaný PÁNOM BOHOM a pamätajte sa, že to je iba ON, ktorý povoláva svojich Prorokov, ( nieje možné, keď niekto povie, že prišiel napr. to školy Sv. Samuela, že tam študoval 5 rokov a teraz že je prorok … !) NIE JE TOTO RÚHANIE SA?? … ja som prišiel z Ameriky, zo školy Elijáša  a oni mi povedali, aby som hovoril určité slová, že toto hovoril PÁN,.. nieje toto veľký zvod?, ktorý vstúpil do cirkvi, najprv vstúpil medzi kňažstvo. Iba PÁN, sám BOH povoláva svojich Prorokov, povoláva ich, aby slúžili KRISTOVI. Nieje žiaden spôsob, ako niekto príde a povie, že ON je prorok, okrem toho, že keď prichádza a karhá hriechy. Nieje spôsob, ako sa môže cítiť pohodlne s hriechmi. Zakaždým PÁN posiela svoje slová, posiela niečo, čo potrebuje opraviť. Nieje spôsob, kedy BOH posiela svojho služobníka, ktorý si buduje jeho vlastné kráľovstvo, aby viedol ľudí k jemu samému ( a nie ku Kristovi, pozn. ) Každý deň poukazuje na príchod Mesiáša. PÁN hovorí, aby ste si boli istí, že nieste zvedení. Nieje spôsob, kedy by PÁN poslal svojich služobníkov, aby neobhajovali svätosť v cirkvách. PRETOŽE PROROK BOŽÍ JE POSLOM SPRÁV OD BOHA. A BOH je svätý. ON je oddelený od hriechu. Prišli “proroci”… spali so ženami v hotelovej izbe… oni vyučovali, aké drahé sú ich topánky,.. viete, dokiaľ mám tento oblek?,.. v Amerike,.. pozrite sa na moju manželku.. viete, koľko ma to stojí mesačne, aby si udržala účes?,.. PRAVDA musí oslobodiť cirkev práve teraz. Dovoľte mi povedať, toto je moment pravdy. Iba slová PÁNA JEŽIŠA vás budú ochraňovať, v mojej Biblii sú písané JEHO slová červeným, počúvajte slová KRISTA, MAJSTRA. KRISTA KRÁĽA. CTIHODNÝ, ČESTNÝ PÁN. Buďte si istí, že nieste zvedení. 

Ale medzi veršom 8. a 9. je skryté vytrhnutie cirkvi. To znamená, že tie veľké bolesti, ktoré vidíte, záplavy, ktoré vidíte, zemetrasenia, ktoré vidíte, hlad, globálny hlad, ktorý vidíte, toto sú tie začiatky veľkých, počiatočných bolestí. Pozrite sa, ako sa to zvyšuje, potom, ako je vyslovené proroctvo, stane sa to rýchlo, a potom zajtra príde PÁN a hovorí… povedz im ďalšie, povedz im… povedz im ďalšie.. Tu  pozorujeme urgenciu, pocit naliehavosti. Začínate rozumieť, že PÁN sa teraz pohybuje rýchlejšie. Ale ja som tak prekvapený, že národy to nevnímajú. Počúvajte ma drahí ľudia, dovoľte mi povedať, že mihnutím oka, v záblesku, udeje sa vytrhnute cirkvi.  .. A potom vo verši 9. hovorí, že budete zabíjaní,.. usmrcovaní. To je súženie. Nemôžete čakať, nebudete schopní čakať na deň vytrhnutia cirkvi, pretože toho dňa ON v podstate zatvorí dvere. Keď čakáte na vytrhnutie, zmeškáte vytrhnutie. Nečakajte na vytrhnutie. Buďte si istí, že sa pripravíte teraz a vstúpite. 

PRIPRAVTE CESTU 

MESIÁŠ PRICHÁDZA!

 

 

Off 

14.4.2016 This post was written by Categories: MOCNÉ VYUČOVANIE Comments are off for this post


Top