Home
 

PROROCTVO – masívne zemetrasenie prichádza do Kene, BOŽÍ PROROK DR. OWUOR, zo dňa 10.4.2016

PÁN BOH hovoril so mnou o súde, ktorý prichádza. Predošlé tri dni som uvažoval, prečo Keňa tak zneužíva neskoršiu a tak veľmi zjavenú Slávu. Ja viem, že som sa pýtal veľmi serióznu otázku, ako som sa zdieľal s nejakými Pastormi a Senior Arcibiskupom, že návšteva PÁNA v tejto hodine je veľmi vážna návšteva a táto návšteva patrí JEŽIŠOVI KRISTOVI.

Táto návšteva má veľmi vážny zámer a cieľ, aby pripravila národy pre Slávny príchod KRISTA, KRÁĽA, MESIÁŠA.

Takže predošlé dni som mal vážne otázky a uvažoval som, že prečo, keď najväčší počet mrzákov, ktorí začali chodiť v histórii tejto Zeme,  sú v Keni. Najväčší počet slepých očí, ktoré boli otvorené v histórii Biblie na Zemi sú v Keni, najväčší počet hluchých, nemých, najväčší počet HIV pozitívnych vyliečených, otestovaných lekármi sú negatívni, mnoho rokov až dodnes, najväčší počet malomocenstiev bolo uzdravených, keď Sláva PÁNA prišla, nebo bolo zámerne otvorené na príkaz môjho jazyka, tak som sa pýtal prečo?

Prečo Keňa osočovala túto Slávu?

Pamätám sa na stretnutie s niekoľkými Pastormi a Biskupmi, a povedal som im, že staroveký Prorok PÁNA,.. Jeho slová sú veľmi silné, majú váhu, vieme, že kráča s PÁNOM veľmi, veľmi blízko, ale ako tento národ ho stále ešte môže osočovať a predstierať, že ho nevideli? Jedného dňa PÁN môže povolať súd, ktorý Keňa nebude môcť zniesť, 

Jedného dňa PÁN môže povolať súd, ktorý Keňa nebude môcť zniesť, on môže zasiahnuť takou ranou, ktorú neunesie. Môže tak učiniť. A zdieľal som to aj s Biskupmi a Pastormi, že jedného dňa môže PÁN spôsobiť v Keni, že túto krajinu prekríži rovnou deliacou čiarou, ktorú umiestni v tejto krajine a jedna časť sa  prepadne v zemetrasení a druhá zostane stáť. V tejto krajine.

A dnes mi PÁN odpovedal, pretože PÁN mi ukázal službu uzdravenia v tejto krajine. A počas tejto uzdravujúcej služby, malé chromé dieťa začalo chodiť, krásne uzdravenie. Dieťa, ktoré sa narodilo chromé, sa postavilo a začalo chodiť. A pamätám, že som si  pokľakol na koberec pred Oltár PÁNA a volal som k dieťaťu – “poď dieťa – poď…a dieťa začalo chodiť smerom ku mne po koberci, a potom keď prišlo dieťa ku mne a ja som ho objal a povedal som mu aby išlo naspäť. A keď dieťa odišlo, PÁN JEHOVAH spôsobil, že ja Služobník som položil svoju hlavu na koberec a plakal som. On ma priviedol k plaču, spôsobil, že Jeho Služobník začal plakať.  Pretože PÁN prehovoril z Neba a povedal: pozri ako im pomáhaš – chromí chodia. Ale teraz sa pozri ako ťa média osočovali. A ja Služobník som plakal veľmi horko. A v druhej časti sna som stál na inom mieste a obrovská frontová línia sa vytvorila v krajine. A jedna strana sa prepadla dolu, aj celými ulicami, celá strana sa prepadla a druhá zostala, v masívnom zemetrasení. Zobudil som sa vo veľkom šoku a v úzkosti, pretože som vedel, že Sláva BOHA, oblak PÁNA je tu, SÁM BOH OTEC navštívil JEHO SLUŽOBNÍKA.

ON ho ustanovil a odhalil, že akékoľvek osočovania, očierňovanie NAJMOCNEJŠIEHO PROROKA PÁNA, vždy pritiahne hnev BOHA a potom my neustojíme ten hnev BOHA.  Každý v tejto krajine bol stvorený BOHOM. Takže to je to čo som videl prichádzať v sne.

Avšak trvalo to asi 40 minút po tom mi Arcibiskup volal, že národné média opravili svoje vyhlásenie, ospravedlnili sa vo vyjadrení a uverejnili veľmi pekným spôsobom pravdu. A potom som bol zvedavý.  Takže takto na tom sme – videl som zemetrasenie. Ich ľútosť je teraz na papieri, uznali, že zverejnili klamstvo o NAJMOCNEJŠOM HISTORICKOM PROROKOVI PÁNA. Na mítingu kde PROROK prikázal nebu aby sa otvorilo, a nebo ho poslúchlo okamžite, a otvoril a priniesol dážd do Nigérie. Oni znevážili neskoršie prebudenie, nezastaviteľné prebudenie spravodlivosti a svätosti v Nigérii. Najväčšie znaky a zázraky a zásahy VEĽKÉHO PROROKA. To bolo veľké očierňovanie, osočovanie. Ale potom ako som sa zobudil, oni sa opravili. Teraz ale neviem, lebo to zemetrasenie som videl. Jedna stredová čiara – jedna strana prepadnutá, druhá strana zostala.

Takže Cirkev pokračuje v pokání,  počas budúceho víkendu, kde Pastori budú viesť ľudí k pokániu. A viem že včera sme zaregistrovali takmer 17000 Pastorov našich Zboroch po celej zemi, zhromaždených v Nakuru, aby konali pokáne za toto osočovanie, v Keňských médiách, o mne za osočovanie, ohováranie, zlé informácie. Takže pokračujme v pokání, a som si istý, že z Milosti Baránkovej, sme zaregistrovali včera, cez 17 000 pastorov, je asi 200 Pastorov ktorí zlyhali a neprišli, nie je ich tak veľa, kvôli povinnostiam a pod,... nieje ich nejak veľa. Avšak zo zhromaždenia včera,  aby povolali V Nakuru, k pokániu nad osočovaním v Kenským médiách. A ja som rád, že teraz celý svet môže vidieť obrovské nasledovanie tohto Zboru / tejto Cirkvi. Pretože ak máte 17 000 pastorov a povedzme, že každý pastor má 1000 “ovečiek” to je viac ako 17 mil. ľudí. Takže tu je mocné nasledovanie tohto Zboru, ktoré nesmie byť osočované a Cirkev má dnes v Nakuru 16 000. členov, v meste Kericho 5000 členov, v Nairobi 49 000, my vieme že tieto čísla sú vyššie. Akokoľvek pokračujme v týchto veľkých číslach v pokání, aj nasledujúcu nedeľu v pokání v Cirkvi. Pretože odkedy som sa zobudil z toho sna, už prebieha pokánie.

Došlo ku korekcii v tom článku v Nairobských správach, oni sa ospravedlnili, a povedali že to čo uverejnili bolo klamstvo, že to bolo zlé, bolo to  ohováranie a dezinformácia. A opravili obsah, a nahrali správu o nádhernom navštívení, Historickom navštívení ktoré prišlo do Nigérie. Vzplanutie obrovského prebudenia, ktoré pripravilo Nigériu na príchod Mesiáša. S Arcibiskupom, váženým Reveredom Israelom ( Israel je jeho meno, pozn. ), ktorý prevzal medzinárodné vedenie v Nigérii, takže pokračujme v pokání v tomto procese.

Pretože som videl ten aspekt, to zemetrasenie a mám veľa čo povedať o tomto sne, ako naučiť túto krajinu nikdy viac sa nedotknút PÁNOVHO PROROKA.

Pretože ja som videl  priamu čiaru na zemi, kde jedna časť sa prepadla, to som videl, takže čiňme pokánie s prosbou o nápravu. Pretože samotné prebudenie je samo o sebe príliš Veľké. Ja chcem veriť, že to pokánie ohľadom toho článku dnes môže určitým spôsobom zmierniť súd, čo som povedal mojim prorockým jazykom, nechem, aby sa naplnili slová môjho jazyka, tak, ako sa splnilo na mnohých iných miestach predtým v Čile, Haiti a Nepále. A viem, že keď k tomu pristúpite nedbalo, bude to naplnené. Ja nechcem aby sa tie slová v tomto prípade naplnili, nebudete môcť zniesť to, čo som, videl, takže moja prosba je, aby mnoho mnoho desiatky a stovky Pastorov s ktorými som hovoril včera budú viesť ich ovce, zahŕňajúc Pastorov chválospevov, …Všetci Pastori teraz, veďte svoje Zbory, to je jedno kde ste….či vediete Zbor pre vdovy, pre siroty, pre mladých,.. , severe…veďte teraz svoje kongregácie k pokániu počas budúceho víkendu. Nech PÁN je žehnaný, pretože toto sú dni, v ktorom sa národy pripravujú na príchod MESIÁŠA. V tomto čase, sa pripravujú. Oni sa pripravujú. Pripravujú sa na príchod Mesiáša.

Ale ja sa stále obávam, že toto osočovanie, ktoré sa udialo v Keni nad jeho HISTORICKÝM PROROKOM PÁNA, tak HISTORICKÝM STARÝM PROROKOM. Vy nemôžete osočovať, vy ho môžete osočovať v tomto národe a zachrániť sa potom od hnevu Božieho.

Ale teraz som videl ospravedlnenie, nevidel som ho ale Arcibiskup mi ho zdelil, a dúfam, že to bude uznané ako dostatočná náprava. Pretože to čo som videl prichádza na túto krajinu, tam nechcete byť, tento národ by nevydržal úder Boží, môžu byť zasiahnutí tak ako v Haiti, môžu byť zasiahnutí tak ako v Čile ako aj inde vo svete na základe Slova môjho jazyka: Nepál, Rusko, Iran, Pakistan, krajiny Arabského sveta, krviprelievania,….

Ale tu prebudenie je príliš veľké, Takže chcem veriť, že náprava bola v článku vykonaná a pokánie sme konali včera  ktoré učiníme cez víkend a cez týždeň, a ľudia sa zhromaždia aby činili pokánie k PÁNOVI, že PÁN udrží toto historické prebudenie v našej krajine. Vy nemôžete vziať PÁNOVI toto prebudenie v tejto poslednej hodine, poslednej minúte. Národ  by padol do pekla.

A preto poďme činiť pokánie, a poďme činiť pokánie hromadne v obrovskom počte, v úcte a strachu. Znova, je to moja modlitba,…obávam sa, aby sa slová ktoré som povedal nesplnili.

Videl som zemetrasenie…a pýtal som sa PÁNA prečo prinášaš zemetrasenie? Kde umiestnil rovnú frontovú čiaru, ktorá predelila zem a jedna strana sa prepadla… Preto aby vedeli že sa nemôžu dotknúť JEHO HISTORICKÉHO PROROKA, ktorý bol poslaný s ohromnou silou pripraviť národy, ktorý priniesol iba požehnanie tomuto národu.

Koľko chromých bolo vyliečených v tejto krajine vstali z prachu. ON ma poslal, iba aby otvoril oči detí, synov, dcér, matiek, otcov…aby som im otvoril oči aby oni spoznali, že JEŽIŠ sa vracia naspäť!

Boli počuli, vedeli a boli schopní to vidieť. Boli paralyzovaní, ranení, s leprou, HIV, leukémiou, toto všetko boli požehnania. Toto bola jediná príčina prečo PÁN poslal svojho HISTORICKÉHO PROROKA – aby požehnal túto krajinu. Ako ma môžete osočovať? Aký  škandál pred PÁNOM a očierňovanie tohto, keď v každej jednej dedine v tejto krajine nájdeme niekoho v každej dedine, v každom dome, sú dediny kde v každom dome.. kde chromé dieťa, ktoré sa narodilo chromé a postavilo sa, je tu slepé dieťa ktoré vidí, chodí..hluché dieťa …tu je radosť, hluché dievča ktoré teraz počuje. Je tam radosť. A Sláva PÁNOVA tam padá a pohybuje sa v tejto dedine. Ako môže niekto toto osočovať!

A preto je to môj plač, aby sme pokračovali v pokání, v súvislosti s tým čo som dnes povedal, aby toto zemetrasenie bolo oddialené. Aby bol tento súd oddialený. Nad touto krajinou, aby sa poučila z tejto lekcie, aby sa toto nesplnilo. Je to môj plač, aby sa toto nesplnilo. Pretože táto krajina, by nebola  schopná ustáť ten úder, ktorý by PÁN zaslal. Nevedeli by ste to ustáť, nevedeli. To by bola devastácia Egyptská. PÁN bol tak nahnevaný… povedal som mu PANE, viac ako rok, trvalo by to viac ako rok kopania aby sa našli telá.  Ale teraz je tu môj plač a výkrik aby sme pokračovali v pokání, aby Pán nesplnil, to čo môj jazyk povedal. Pretože v sne som počul PÁNA ako povedal ako povedal odpoveď – “Teraz som to dopustil” Ale ako som sa prebudil, prišlo k ospravedlneniu za ten článok. Dúfam, že to je teda dostatočné opravné učinenie, v pokání budeme pokračovať, aby PÁN podržal svoj ľud.

Národy plačú za prebudenie, Fínsko plače, vo Fínsku plačú, každý deň posielajú e-maily – Prosím prídite, prídite k nám potrebujeme konferenciu Pastorov, potrebujeme tu službu uzdravenia, posledne som uzdravil ľudí,  to bolo aj zaznamenané v televízii aby tiež bol udržaný oheň aj vo Fínsku.  Švédsko plače! Pastor Viktoria, ostatní Pastori aby dostali termín, aby im PÁN dal termín aby som priniesol tento odkaz, aby udržali horiacu lampu Pána vo Švédsku.  

Ľudia sú unavení z homosexuality, sú unavení zo skazeného evanjelia, sú uvanení z evanjelizácie – ktoré skazené, snažia sa nájsť evanjelium nádeje, ktoré vedie do  Kráľovstve Božieho.

A oni vedia, že ON MA POSLAL!

Nový Zéland plače, Južná Kórea plače, Austrália plače, Kanada plače, USA každý deň. Mnoho mnoho krajín sem píše listy. Celý svet!

Tak ako môže sa niekto postaviť osočovať to! Ako môže niekto, kto je stvorený JEHOVOM, stvorený BOHOM JEHOVAH….postav sa pred PÁNA a plač o zľutovanie za toto osočovanieJEHO HISTORICKÉHO PROROKA ktorého PÁN ustanovil. Ako môže?? Toto je ???A preto dúfam, že článok , ktorý priniesol opravu a ospravedlnenie včera, že pokánie bude pokračovať, a moje slová, ktoré som povedal svojim jazykom, nebudú vyplnené v tejto krajine.

MESIÁŠ PRICHÁDZA!

Shalom

Sumarizácia Proroctva PÁNA 

 

 

Off 

26.8.2016 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top