Home
 

Národné pokánie v Nakuru, za ohováranie a hanobenie misie v Nigérii, BOŽÍ PROROK Dr. OWUOR, 9.4.2016

Viac ako 17 000 Pastorov z národa Kene sa zhromaždilo v meste Nakuru za účelom národného pokánia z dôvodu očierňovania a hanobenia misie Proroka PÁNA v Nigérii v médiach v Keni. 

Senior Arcibiskup Dr. Onjoro hovorí: chcem vám vysvetliť, prečo máme toto pokánie: celú noc ľudia volali do rádia, činili pokánie, pretože jedny národné noviny, ktoré písali, že MUŽ BOŽÍ, MOCNÝ PROROK PÁNA a Jeho misia v Nigérii nebola úspešná. ( o uzdraveniach, ktoré PÁN konal v Nigérii, keď tam poslal JEHO služobníka PROROKA ste mohli čítať na stránke pred niekoľkými dňami, nájdete to v rubrike PÁN JEŽIŠ lieči, pozn. )

Akí sme to ľudia, keď MUŽ BOŽÍ, PROROK BOŽÍ prišiel ku nám, .. BOH ho poslal ku nám,  chromí začali chodiť,  slepí začali vidieť, ľudia boli uzdravovaní, nespočítaľné množstvo zázrakov, kedy chromí začali chodiť, .. ako toto Keňa môže osočovať? Ako my ako národ môžeme zneužiť Slávu, ktorú nám PÁN dal? Po tom, čo sme videli masívne prebudenecké stretnutia, pretože som si istý, že nieje dedina v Keni, ktoprá by neoslavovala Boží zázrak. Toto je cesta, ako vzdať vďaku BOHU a JEHO OHROMNÉMU PROROKOVI?,.. očierňovať ho a osočovať? 

Nasledovalo pokánie zúčastnených BOŽÍCH služobníkov.

Off 

10.4.2016 This post was written by Categories: Prebudenecké stretnutia Comments are off for this post


Top