Home
 

PROROCTVO o ohromnom zemetrasení prichádzajúcom do Izraela, proroctvo zo dňa 3. apríla 2016, BOŽÍ PROROK DR. OWUOR

PÁN so mnou hovoril, PÁN BOH, Stvoriteľ celého vesmíru, PÁN, ktorý si vybral Jeruzalem a urobil Jeruzalem centrom na Zemi, BOH ELOHIM, BOH EL OLAM, ON hovoril so mnou minulú noc. PÁN ma zobral na určité miesto a na tom mieste ja vidím pohyb pod dnom mora. Znova, ..ja vidím zemetrasenie, ohromné zemetrasenie pod morom, to miesto vyzerá byť ako more ( nie oceán ) a vyzerá to na Izrael. Takže teraz ma PÁN zobral do Izraela, ja vidím to miesto. Miesto, ktoré sa nachádza pod dnom mora a bude to otriasať vodou v tomto mori. PÁN ma zobral na to miesto a to miesto sa zdá byť Izrael. Toto sú znaky, že PÁN, MESIÁŠ, náš BOH prichádza a ja viem, že veľa, veľa, veľa ľudí čaká na JEHO príchod. Veľa z vás, ktorí verne čakáte, ste požehnaní a tí, ktorí sa pripravujú, máte teraz čas, aby ste boli pripravení v svätosti a v spravodlivosti, aby ste boli spravodliví s PÁNOM. Znova, ja vidím zemetrasenie, ktoré sa udeje pod morom, zatrasie to vodami v tomto mori. PÁN hovoril ku mne hlasom, ako sa budú otriasať vody, vidím JEHO ruku ako trasie morom, dnom mora, bude to ohromné zemetrasenie. Tieto veci sú napísané v Biblii,

v Matúšovi 24:7 Lebo povstane národ proti národu a kráľovstvo proti kráľovstvu, a bude bývať hlad a mor a zemetrasenia budú miestami.

ON hovorí o znakoch času. Znaky, ktoré budú oznamovať a kričiac ohlasovať príchod MESIÁŠA. Ja viem, že je globálne prebudenie, ktoré vidíme, začínajúce v Ghane, celý národ sa práve teraz pripravuje, vláda je tiež zapojená, vedúci vlády sú zapojení do tejto veľkej prípravy Národného dňa pokánia, Nigéria videla veľkú návštevu, historickú návštevu, šokujúcu návštevu, oni tiež mobilizujú, začína pohyb, tiež rovanko aj Angola, teraz prichádzam do Českej Republiky, do Holandska teraz nepôjdem, ale pôjdem do Holandska v PÁNOVOM čase. Južná Afrika sa pripravuje poctivo vo veľkom štýle, a veľa, veľa, veľa iných národov. Mexiko sa pripravuje, dáva veci dohromady, veľký tím senior Pastorov a veľa iných národov. Costa Rica ( Kostarika ) čaká na dátum konferencie, máme stretnutie tohto týždňa ohľadom toho, Fínsko, Švédsko. To je uvážený veľký pohyb, môžete vidieť jasne fyzický pohyb, ktorý bude schopný otriasať duchovnou ríšou a pripravovať národy pre príchod MESIÁŠA. Je ďalší pohyb, ktorý sa začína konať v Kongo Brazaville, toto je veľká práca v tomto čase, v histórii cirkvi. PÁN hovoril ku mne hlasom a ukázal mi, ako JEHO ruka bude triasť dnom mora a vody mora sa budú pohybovať z ľava do prava,  a to bude v Izraeli. Ja som tam s ľuďmi hovoril hebrejsky, hovoril som k tým ľuďom. Tú istú noc v inej časti rozhovoru PÁN ma zobral do Mexika a hovoril som tam k Pastorom, k veľa Pastorom. Toto je veľmi dôležitý čas v histórii cirkvi, nech je PÁN požehnaný, Shalom. 

sumarizácia proroctva

Off 

5.4.2016 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top