Home
 

HODINA KRVI PÁNA JEŽIŠA!, BOŽÍ SLUŽOBNÍK PROROK Dr. OWUOR

BIBLIA hovorí o polnočnej hodine. ( Evanjelium Matúša 25:1-13) 

Čo hovorí Biblia o polnočnej hodine? Deti Izraela, keď boli v Egyptskom otroctve, bolo to veľmi ťažké pre nich. Oni plakali k BOHU JEHOVA. A keď plakali, ich plač zasiahol BOHA. A keď plakali, BOH sa rozhodol, že ide oslobodiť Dom Jákobov. A aby ich oslobodil, ON im poslal Mojžiša. A keď im poslal Mojžiša, ON dal Mojžišovi inštrukcie. Po prvé: ON povedal Mojžišovi, aby povedal Domu Jákobovmu, že ON ich ide vyslobodiť. A keď ON ich príde vyslobodiť, ON príde o polnočnej hodine, keď ON príde, bude to v polnočnej hodine. Po druhé: keď príde vysloboiť Dom Jákobov, o polnoci, tu je návod, ako sa Dom Jákobov musí pripraviť: oni si musia zobrať krv perfektného baránka, bez vady a použiť, aby prekryli dvere ich domov. To znamená obeť perfektného baránka. Perfektný veľkonočný baránok. A zobrať krv a prekryť rám dverí, ON hovorí, že keď udrie polnočná hodina, na ničom inom nebude záležať, .. jediné, na čom bude záležať, je toto: keď sa pozrie dole na Egypt, kde býva  Izrael, ON uvidí krv, ON ich uvidí pokrytých krvou, perfektnou krvou perfektného baránka. Aká je to správa v tomto rozhovore? PÁN hovorí cirkvi, že keď polnočná hodina sa blíži, ON hovorí, že polnočná hodina je hodina krvi. My vieme, v evanj. Jána 1:29  Druhého dňa videl Ján Ježiša, že ide k nemu, a povedal: Hľa Baránok Boží, ktorý sníma hriech sveta!

JEŽIŠ je prefektný Baránok Boží, bez vady. HALLELUJAH! on hovorí, že JEŽIŠ KRISTUS je prefektný Baránok Boží. Perfektný Veľkonočný Baránok Boží s perfektnou krvou bez vady a polnočná hodina je hodina krvi a to znamená, že keď je jedna minúta do polnoci, toto je teraz čas, prekryť sa, pokryť cirkev, pokryť národ, pokryť ľudí, pokryť kresťanov s perfektnou krvou JEŽIŠA. ON hovorí:” choď tam a opýtaj sa cirkvi pre MŃA, opýtaj sa ich, pre Mňa, teraz, keď je 1 minúta pred polnocou, skutočne ste pokrytí krvou JEŽIŠA?  Prečo? Prečo by JEŽIŠ, prečo by OTEC  ma poslali tu, aby som sa opýtal, či ste skutočne pokrytí krvou? To znamená, predtým, ako ma PÁN poslal, ..  PÁN pozoruje cirkvi, ON pozoruje kresťanov, ON pozoruje Svätých, ľudí, Zem a zistil, že tak, ako sa cirkvi správajú, .. oni sa správajú tak, akoby neboli pokryté krvou… woow! Prečo? Prečo to Pán povedal, že cirkev sa správa, akoby nebola pokrytá krvou? Počúvajte prečo… Biblia hovorí, ..krv JEŽIŠA…

v liste Židom 6:4-6 Lebo je nemožné tých, ktorí už raz boli osvietení a ochutnali nebeského daru a stali sa účastnými Svätého Ducha 5a ochutnali dobré slovo Božie a rôzne moci budúceho veku, 6keby odpadli, zase obnoviť ku pokániu, ktorí sebe znova križujú Syna Božieho a vystavujú ho potupne na odiv.

ďalej v liste ŽIdom 10:26 – 31 Lebo keď DOBROVOĽNE hrešíme po prijatí známosti pravdy, nepozostáva už viacej obeti za hriechy, 27ale akési strašné očakávanie súdu a prudká pálivosť ohňa, ktorý má žrať protivníkov. 28Keď niekto pohŕdol zákonom Mojžišovým, bez milosrdenstva zomrie na dvoch alebo na troch svedkov, 29a o koľko, domnievam sa, prísnejšieho trestu bude uznaný za hodného ten, kto zašliapal Syna Božieho a krv smluvy, ktorou bol posvätený, povážil za obecnú a Duchu milosti urobil potupu?! 30Lebo známe toho, ktorý povedal: Mne pomsta; ja odplatím, hovorí Pán. A zase: Pán bude súdiť svoj ľud. 31Strašné je upadnúť do rúk živého Boha.

 ďalej 2. Petrov 2:19-22 ktorí im sľubujú slobodu, oni, ktorí sú sami otrokmi zkazy. lebo kým je ktosi premožený, tomu je i rabom. 20Lebo ak poznaním Pána a Spasiteľa Ježiša Krista boli unikli poškvrnám sveta a boli nimi zase sa zapletúc premožení, tak sú im posledné veci horšie ako prvé. 21Lebo by im bolo lepšie bývalo nepoznať cestu spravedlivosti ako poznavším odvrátiť sa od vydaného im svätého prikázania. 22Prihodilo sa im, čo hovorí pravdivé príslovie: Pes sa navrátil k svojmu vlastnému vývratku a umytá sviňa pováľať sa v blate.

ON hovorí, že perfektná krv JEŽIŠA je konečná, definitívna obeť, nieje žiadna iná. Konečná obeť pre vyslobodenie ľudí. Takže keď prijmete JEŽIŠA a ste umytí krvou, buďte si istí, že nebudete zneužívať milosť! Cirkev zneužíva milosť. Oni hovoria, .. netrápte sa, existuje príliš veľa milosti, je veľa krvi.., tak veľa lásky..,  cirkvi zneužívajú milosť, oni prinášajú falošných prorokov a prorokov bála, oni vyučujú evanjelium tejto Zeme, horizonzálne evanjelium, oni nevyučujú vertikálne evanjelium, oni spájajú cirkev s vecami tohto sveta, ale deti BOŽIE sa pýtajú jednu otázku: ja viem, že ma chceš urobiť veľmi bohatým, ale problém je toto.. kto ma bude viesť do Kráľovstva Božieho? .. Kto ma bude viesť do Kráľovstva Božieho?? Každý Pastor ma chce urobiť bohatým, aby som mal toľko veľa peňazí,  .. toľko veľa peňazí, .. ale kto ma bude viesť do Kráľovstva Božieho? .. večného Kráľovstva? To je to, čo ja chcem. Prepukol hlad, ktorý je opísaný v Amos 8:11-12 Hľa, idú dni, hovorí Pán Hospodin, že pošlem hlad na zem, nie hlad po chlebe ani nie smäd po vode, ale hlad a smäd počuť slová Hospodinove. 12A budú sa túlať od mora k moru a od severa až na východ a budú chodiť sem a ta hľadajúc slovo Hospodinovo, ale nenajdú. 

Hlad prepukol a každá osoba, duša,  má hlad po večnom slove Božom. Nič iné ich neuspokojí. Krv JEŽIŠA má konečnú, definitívnu moc, silu, aby očistila niekoho od dieťaťa tohto sveta pre dieťa BOŽIE, aby očistila niekoho od dieťaťa temnoty pre dieťa svetla. Krv JEŽIŠA má moc, aby vás transformovala od dieťaťa tohto sveta do dieťaťa neba. Takže prosím, nesmieme zneužívať milosť. Učitelia falše vám klamú… a hovoria vám… netrápte sa, JEŽIŠ je láska, .. ALE VY NEMÔŽETE ZNEUŽIŤ TÚTO MILOSŤ! 

Pamätáte sa na Ananiáša a Zafíru? Ananiáš a Zafíra boli v cirkvi v Novom Zákone. Ale keď klamali, oni zomreli. Dokonca aj v cirkvi Nového Zákona. Závažnosť  hriechu je stále smrť. Óoo áno,.. toto je moment prebudenia. Viete, čo to znamená prebudenie? Prebudenie znamená prebudenie sa. PÁN poslal správu, aby vás prebudila… aby ste vedeli a neurobili tú istú chybu znova. PÁN hovorí, že dnes je deň pitia ( alkoholu, pozn. ), deň nemorálnosti, deň temnoty a zajtra prichádza Sláva, to znamená, zajtra je deň svetla. My si potrebujeme obliecť odev svetla, aby sme sa pripravili. Potrebujeme si zmeniť náš odev. Práve teraz, keď si pozeráte odev cirkví, … tam je homosexualita v cirkvi, tam je láska k peniazom, falošní proroci, falošní apoštoli, falošní evanjelisti, šamani v cirkvi ( falošní liečitelia, pozn. ), v cirkvi sú klamári, a PÁN hovorí, že keď toto je rúcho cirkví, potom sa potrebujeme pretransformovať, aby sme si mohli obliecť rúcho pre zajtrajšok  v cirkvi. Počúvajte toto teraz: ČAS KONČÍ!

A keď sa chcete pripraviť na príchod MESIÁŠA, potom to musíte urobiť rýchlo. Veľmi rýchlo. Čas vypršal. 

MODLITBA SPÁSY:

PÁN JEŽIŠ ja som hriešník a činím pokánie zo všetkých mojich hriechov.

Prosím, očisti všetky moje hriechy s Drahocennou Krvou JEŽIŠA dnes. 

Odvraciam sa od mojich hriechov a prijímam ŤA dnes ako môjho PÁNA  a

Spasiteľa. Prosím napíš moje meno do Baránkovej knihy života a prosím, aby si

mi poslal DUCHA SVÄTÉHO, aby mi pomohol žiť v Svätosti. 

Ustanov Tvoje Slovo v mojom srdci a ochraňuj moje srdce. 

V Mocnom Mene JEŽIŠ ja som dnes znovuzrodený/á, Amen.

Isaiáš 40:3… PRIPRAVTE CESTU

MESIÁŠ PRICHÁDZA

Zbor pokánia a Svätosti Slovensko:

http://www.repentslovakia.com/

 

Ministry of Repentance and Holiness Kenya

http://www.jesusislordradio.info/

http://www.repentandpreparetheway.org/

Off 

16.3.2016 This post was written by Categories: MOCNÉ VYUČOVANIE Comments are off for this post


Top