Home
 

ELDORET, Keňa, prebudenecké stretnutie, 19. – 20. apríl 2014

V meste Eldoret v Keni sa konalo ďalšie mohutné prebudenecké stretnutie spojené s VĎAKYVZDANÍM pred PÁNOVOU prítomnosťou.

Osobné svedectvo z prebudeneckého stretnutia v meste Eldoret v Keni, 19. – 20. apríl 2014.
Dovoľte mi prosím sa s Vami spoločne zdielať z požehnaného prekrásneho stretnutia plného Božej prítomnosti a Božích zázrakov, liečení, ktoré Pán vopred zasľúbil v Jeho proroctvách skrze niekoľkých proroctiev ktoré zvestoval svojmu služobníkovi Prorokovi Dr. Owuori, niektoré z nich si môžete pozrieť na tejto stránke
http://www.repentslovakia.com/?cat=5
Tu je jedno z proroctiev zo dňa 5. apríla 2014
Masívna rieka uzdravení prichádza zaplaviť historické mesto Eldoret, stretnutie v Keni.

Pán hovoril so mnou o veľmi dôležitej udalosti, o stretnutí, ktoré sa bude konať v meste Eldoret. Pán sa chystá priniesť obrovskú záplavu, historickú záplavu liečenia. Vidím rieku požehnania Pánovho, liečenia príchádzajú a pretekajú na tomto stretnutí Pánovom. Rieka uzdravení Pána bude prúdiť z trónu Boha všemohúceho; spoza trónu k cirkvi Kristovej. A v tomto prípade, mocné, veľké Mega Historické prebudenecké stretnutie ktoré sa bude konať v ELDORETe. Ja vidím ženu, ktorej dieťa je zmrzačené, už sa narodilo zmrzačené, a dieťa má na sebe, myslím, že to je sveter, to je belavý vrchný sveter. A to malé dieťa, keď Pán prináša svojho služobníka do Eldoretu k bráne na športové ihrisko potom masívne požehnané liečenie zasiahne stretnutie a mnoho zmrzačených sú uzdravení; vstávajú a chodia. Veľa slepých očí vidia, mnoho nepočujúcich uši sú otvorené, mnoho nemých prehovorí, mnohí paralytici, ktorí boli na vozíčkoch, na nosidlách, matracoch, vstávajú a chodia, zlomené bedrá, zranenia miechy, zlomené krky, oslabené krky u detí, ktorých krk nedrží dobre hlavu, budú posilnené, vidím ako vysychajú rany, natiahnutie mnohých končatín, takže končatiny ktoré boli scvrknuté a nohy, že Pán ich natiahne, posilni niektorým dodá energiu, posilní kosti, aby boli funkčné. Pán bude tiež liečiť krvné ochorenia, ako je leukémia, rakovina, cukrovka,krvácania,  vysoký krvný tlak. Všetky formy krvných ochorení, hepatitídy, HIV / AIDS, budú uzdravené pri tejto masívnej rieke uzdravovania Boha Jehova. V rovnaký čas tumory budú absorbované, Pán mi ukázal malé dieťa, ktoré sa narodilo úplne zmrzačené. A toto malé dieťa má na sebe sveter. Myslím, že sveter na vrchu má belavú farbu, vidím toto malé dieťa. A potom, keď muž Boží príde na štadión, pri bráne, keď vstúpi, historická moc zasiahne stretnutie a malé dieťa začína chodiť. A vidím ako matka beží a je v šoku , nasleduje dieťa. Takže to znamená, že veľa chromých bude chodiť, a bez poplatkov. Nebudú spoplatňované liečenia ani zdaňované. Tam bude bezplatná ponuka k uzdraveniu. Toto sú uzdravenia tohto času. Jedná sa o liečenia Pána. Oni sú samozrejme slobodné od poplatkov, pretože Ježiš Kristus, náš Pán, zaplatil kompletnú cenu na Kalvárii. Takže ja ohlasujem masívnu návštevu Boha Izraela, Jehova, Boha Abrahama, Boha Izáka a Jakoba, Boha Eliáša a Mojžiša, Boha Jána Krstiteľa, a Daniela. On príde navštíviť Jeho ľudí na Veľké Mega historické stretnutie v ELDORET masívnym spôsobom ktorý sa ešte nebol videl od kedy je Biblia napísaná. Toto sú znamenia príchodu Mesiáša. Príznaky rannej rosy, ktoré Izaiáš videl pred vytrhnutím. Znaky, ktoré samozrejme sú ako Izaiáš povedal, že keď príde ranná rosa, neskorá sláva, táto návšteva príde, toto požehnanie, potom to bude tiež čas pre zatvorenie dverí, kedy vybraní vstúpia do slávy Božieho kráľovstva, to znamená, že je to tiež varovanie, že pozrite sa, MESIÁŠ prichádza. Tí, ktorí chcete vstúpiť, vstúpte teraz. Tí, ktorí majú uši, nech počujú čo Duch Pána hovorí, SHALOM.

Ako zvyčajne, aj tento krát sa tam zhromaždili kresťania z rôznych kútov a národov našej planéty, bolo nás tam vyše 200 kresťanov dokonca aj z tak odľahlých krajín prišli kresťania ako je Austrália a Nový Zéland.
Každého osobne na letisku vyzdvihli Pastori, ktorí patira priamo pod Zbor Pokánia a Posvätenia Proroka Dr. Owuora.
Osobne na prebudeneckom ďakovnom stretnutí v meste Eldoret v Keni sa nás tam všetkých zhromaždilo zhruba 5 miliónov kresťanov a online pozeralo skrze TV a internet prenos približne ďalších asi 15 miliónov kresťanov túžiacich byť v Božej prítomnosti a vzdať nášmu BOHU VĎAKU A CHVÁLU.
Nielen, že náš Pán naplnil svoje prorokované slová, okrem mnohých uzdravení slepoty, chromí ktorí nikdy nechodili začali chodiť, minimálne 7 ľudia čo som ja videla  prišli na stretnutie, ktorí boli predtým HIV pozitívni, ktorí  boli vyliečení na predošlom prebudeneckom stretnutí, prišli aj s kompletným chorobopisom a ich osobní lekári prišli svedčiť o ich liečbe od prvopočiatku ich diagnózy s následnými vyliečením a rôznymi testami o ich uzdravení, a vieme že HIV pozitívne nie je v ľudskej moci dodoposiaľ vyliečiť, vyliečené nádory, ktoré sa vstrebali, krvácania, ktoré po mnohých rokoch prestali, sestra v Pánovi prišla na stretnutie z UK,pävodom zo Zambie, pracujúca ako inštrumentárka na operačnom sále v Oxforde, UK, nevedel jej nik pomôcť, hľadala pomoc v UK aj v Nemecku, taktiež kde kade na internete, krvácala 32 rokov nepretržite a po príchode do Kene sa jej krvácanie zastavilo po 32 rokoch, na prebudeneckom stretnutí služobníka Pánovho Proroka Dr. Owuora ju náš Pán kompletne vyliečil, jej svedectvo je zaznamenané tiež na videu. Pripútaní na lôžko sa postavili a chodili, a mnohé iné uzdravenia, ľudia chodili vyliečení na pódium v hojnom počte…. , všetci prítomní sme boli šokovaní ako Pán stvoril pritomnému dievčatku asi 10 ročnému, ktoré došlo na stretnutie zo slepeckej skoly, tam kde mali byt očné bulby bola len prekrytá koža a Pán na stretnutí vytvoril tomuto dievčatku nové očné bulby a koža na očiach sa otvorila,o čom svedčila prítomná staršia žena blízka dievčatku, že toto je skutočne pravda čo Pán učinil v ten deň, v ktorý my všetci prítomní sme boli svedkami…Nech je tým všetkým PÁN OSLÁVENÝ. VĎAKA NÁŠMU BOHU! HALLELUJAH!
Aj teraz, po príchode domov, ľudia volajú do rádia v Keni, ktoré pomáha k príprave kresťanov z celého sveta na bezprostredný príchod Mesiáša, ktorý si prichádza zobrať Jeho cirkev, http://www.jesusislordradio.info/ a hlásia ďalšie uzdravenia, ktoré sa udiali počas prebudeneckého stretnutia.
Evanjelium Jána 9:33 Keby on nebol od Boha, nemohol by nič robiť.

Keď som išla prvý krát na takéto prebudenecké stretnutie do Kene v roku 2012, zobrala som si so sebou fotoaparát s tým, že si urobím veľa dokumentácie a svedectiev.
Moje prvé prebudenecké stretnutie bolo v meste Kisumu, takmer celý deň cesty z Nairobi. Počas cesty kedy Prorok Pánov šiel v čele kolóny a my všetci medzinárodní kresťania za ním, ľudia zastavovali v dedinách po ceste Božieho služobníka Proroka a zatarasili cestu aby sa Prorok Boží za nich modlil a požehnal im, bolo to tak úžasné sledovať, ako aj drobné deti chytro bežali aby aj za nich sa modlil a požehnal im. Veľmi intenzívne to bolo v mieste prebudeneckeho stretnutia kde na mieste už nepretržite celý týždeň deň a noc ( sa striedali chváliči) prebiehali chvály Bohu a obrovské množstvo národa čakalo na Pána a Jeho služobníka Proroka a proroctvami dané zasľúbenia prebudeneckého zhromaždenia a prebudenia, uzdravení, mnoho, mnoho ľudí spalo celé tie dni na zemi pred štadiónom na veľkom priestranstve aj na štadióne a nevedelo sa dočkať Pánovej prítomnosti a služobníka Proroka Pánovho Dr.Owuora. Na prebudeckom stretnutí v meste Nakuru v roku 2013 zostúpil oblak Božej slávy na stretnutie ako to bolo za čias Mojžiša, Božieho služobníka Proroka, zdokumentované nájdete tu
http://www.repentslovakia.com/?page_id=378
To všetko, čo som na vlastné oči videla zapríčnilo, že som nebola schopná fotiť ako som pôvodne plánovala, pretože som mala oči plné sĺz nadšenia a dojatia ako Boží ľud očakáva Pána a Jeho služobníka Proroka. Za môj život som precestovala skutočne mnoho štátov a národov, ale nikdy som nikde takú obrovskú radosť a nadšenie pre Pána Ježiša Krista nevidela. Modlím sa, aby takéto obrovské prebudenie zasiahlo aj náš Slovenský národ a aby sme sa seriózne v pokáni a svätosti pripravili na bezprostredne blízky deň Pánov.
Pán si povolal Jeho služobníka Proroka Dr.Owuora, posiela ho k národom aby ľudia činili pokánie pred príchodom Pána Ježiša Krista, Mesíáša, pretože veľký deň Pánov je bezprostredne blízko a aby Boží ľud sa pripravoval v pokání a svätosti, pretože bez svätosti nik neuvidí Pána. Je potrebné aby Boží ľud bol duchovne znovuzrodený, z Ducha a z vody, bez ktorého nik nemôže vojsť do nebeského kráľovstva.
Evanj. Jána 3 kap. – 5 Ježiš mu odpovedal: Ameň, ameň ti hovorím, že ak sa niekto nenarodí z vody a z Ducha, nemôže vojsť do kráľovstva Božieho.
Boží Prorok Dr. Owuor prijal pozvanie na Slovensko v októbri 2014.
Jeho osobné interview ako si ho Pán povolal do služby nájdete na stránke
www.repentslovakia.com , kde nájdete aj videá o tom, ako bude vyzerať vytrhnutie cirkvi Pána Ježiša Krista.

Akékoľvek otázky týkajúce sa znovuzrodenia, znovuzrodenia z Ducha a z vody, príprav na vytrhnutie cirkvi a iné otázky prosím píšte na email – repentslovakia@gmail.com
Registrovať sa na konferenciu s Prorokom Božím Dr. Owuorom sa môžete čoskoro na web. stránke www.repentslovakia.com a tak si zabezpečiť miesto na sedenie,kde nájdete čoskoro aj presnejšie informácie o konferencii.
Buďte požehnaní a pripravení na Slávny príchod nášho Pána a Spasiteľa, Amen.
Tu si môžete pozrieť videá z prebudeneckého stretnutia v meste Eldoret, v Keni.

ELDORET REVIVAL MEETING APRIL 19, 2014 – PART 1 – Prophet Dr. Owuor

ELDORET REVIVAL MEETING APRIL 19, 2014 – PART 2 – Prophet Dr. Owuor
 

Off 

27.4.2014 This post was written by Categories: Prebudenecké stretnutia Comments are off for this post


Top