Home
 

PROROCTVO O OHROMNEJ UZDRAVUJÚCEJ SLUŽBE PRICHÁDZAJÚCEJ DO NIGÉRII, PROROK BOŽÍ DR. OWUOR, proroctvo zo dňa 5. marca 2016

PÁN hovoril so mnou znova, chcem, aby ste poslucháči na celom svete vedeli, že PÁN JEHOVA, stvoriteľ neba, PÁN, ktorý si vybral Jeruzalem, ON so mnou hovoril znova o ohromnom, ohromnom mega prebudení, ktoré prichádza do Lagosu. Toto je pre mňa tiež absolútne šokujúce, že PÁN vytrvalo, neúnavne, bez konca hovorí o prichádzajúcom slávnom prebudeneckom stretnutí v Lagose, v Nigérii. Bude 2- dňová konferencia Pastorov a starších vedúcich v cirkvách a potom bude ohromná mega uzdravovacia služba, uzdravovací míting, ktorý sa uskutoční v Lagose, v Nigérii. Minulú noc BOH JEHOVA, BOH neba, ma zobral na ten míting v Nigérii a ukázal mi ohromnú návštevu, ktorá sa tam uskutoční. Teraz mi ukázal muža, myslím, že bol v strednom veku, dospelý muž, ktorý bol slepý. Keď sa pozerám teraz, vyzerá to tak, že tam boli spolu 2 slepí ľudia a PÁN obidvom otvoril ich oči, .. potom natiahli svoje ruky oproti mne, ako ma chceli pozdraviť. Takže teraz môžu vidieť. To bol tak krásny moment v Kráľovstve Všemohúceho Boha, Kráľovstve JEHOVA, to bol najväčší dôraz, najväčší profit v Kráľovstve spravodlivosti, na tejto ohromnej ceste Svätosti, ktorú PÁN prináša do cirkvi. Znova, toto je to, čo hovorí PÁN v tejto hodine o tom, čo sa uskutoční v Nigérii, v Lagose. Takže PÁN hovoril so mnou o mega návšteve, ktorá príde na mega uzdravovacie stretnutie, v Lagose v Nigérii a tohto času mi ukázal, .. vyzerá, že sú dvaja, jeden je mladý muž, oni obaja boli slepí a vidím, že ich oči sa otvorili, Muž BOŽÍ kráčal oproti nim, natiahli svoje ruky, aby sa pozdravili,.. to bol úžasný moment sa na to pozerať. Toto je veľmi úžasný čas v histórii v cirkvi, ako som povedal, PÁN kráča s cirkvou, hovorí k cirkvi, ON sa venuje cirkvi v tejto hodine a ON hovorí veľmi jasne k cirkvi. Včera som sa trošku zdieľal o tom, ako PÁN JEHOVA vyviedol JEHO ľudí od Egypta, z krajiny, ktorá je obyčajná,  jednotvárna, nudná, nieje o čom hovoriť,  a ON hovorí, že ich viedol do krajiny vrchov a dolín, ktorí pijú dážď priamo od BOHA VŠEMOHÚCEHO z neba. A ja som povedal včera, že môžete vidieť, že ten iný druh krajiny, zem vrchov a údolí, ktorá pije dážď priamo z neba, .. v žiadnom prípade nemohli praktikovať veci, ktoré robili v Egypte. Krása krajiny, ktorá pije dážď priamo z neba, krajina vrchov a údolí, je tak inšpirujúca pre Ducha a pre dušu, to zapríčinilo, že poslúchali a nasledovali Sväté uctievanie, Svätú službu BOHU JEHOVA. Ako ich PÁN vyslobodil z Egypta, mali veľa výhod, zasľúbenú krajinu vrchov a údolí. Vidíte veľmi jasne, že pili dážď rovno z neba. Keď čitate evanjelium Marka, hovorí..

Marek 4:26 A vravel: S kráľovstvom Božím je to tak, ako keby človek hodil semä na zem 27a spával by a vstával vodne i vnoci, a semä by vzchádzalo a rástlo, že sám nevie ako; 28lebo zem donáša úrodu sama od seba, najprv bylinu, potom klas a potom plné ovocie v klase. 29A keď dozreje plod, hneď pošle srp, lebo sa dostanovila žatva.

V podstate PÁN JEŽIŠ hovorí v tomto podobenstve, že keď PÁN zobral JEHO ľud a viedol ho do krajiny vrchov a údolí,  ktoré pijú primo z neba, .. dokonca aj keď spíte vo vašej posteli v noci, v pohodlí vášho domova, PÁN bude polievať vašu zem v noci a váš klas bude rásť. Dokiaľ budete nasledovať Sväté uctievanie, Službu pre PÁNA. TO je to, čo PÁN hovorí cirkvi po celom svete dnes, v tomto posolstve pre Nigériu, že keď teraz budeme poslúchať spravodlivosť a vedenie BOHA v tomto Oblaku, Oblaku BOŽOM, ktorý centralizuje kríž JEŽIŠA, KRV JEŽIŠA, spravodlivosť JEŽIŠA, navrátenie sa k Svätosti JEŽIŠA, navrátenie sa naspäť ku evanjeliu krvi a kríža,  evanjeliu pokánia a odvrátenia sa od hriechov. Teraz, keď bude cirkev nasledovať ten Oblak, ako Izrael nasledoval, potom budete počuť tie krásne hory, krajinu vrchov a údolí, piť dážď priamo z neba, krajina, ktorá inšpiruje Ducha, Duch je inšpirovaný nasledovať BOHA. Táto krajina je závislá na PÁNOVI. Tu je inšpirácia nasledovať Sväté uctievanie, Svätú službu BOHU JEHOVAH. Uctievanie PÁNA, aby prospievali, aby prežili, aby mohli žiť v tomto živote a prichádzajúcom, vo večnom živote. Nech tí, ktorí majú uši, pripravia cestu prichádzajúcemu MESIÁŠOVI, ja som videl PÁNA prichádzať pre cirkev, prichádzať pre Svätú cirkev. Ja vidím, ako berie Svätú cirkev. Hľa, toto je hodina na  prípravu, pretože posol, ktorý pripravuje cestu, je práve teraz tu. Shalom.

 
 

Off 

5.3.2016 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top