Home
 

Strašný súd prichádza do Brazílie, Prorok Dr. Owuor, 21. marca 2014

Strašný súd prichádza do Brazílie, Prorok Dr. Owuor, proroctvo dané 21. marca 2014

Pán ma zobral do domovov Brazílčanov, a videl som veľa hmyzu, bilióny hmyzu, trilióny, veľmi veľa hmyzu, veľmi, veľmi, veľmi veľa, všade, na svetle, všade, hrýzali.

Ja vidím veľa hmyzu vo vašich domovov, ktoré vás hryzú. Ja som veľmi bojoval v tom sne. Niektorí z nich kráčali po stene v kolónii v miliónoch ako toto.. ( ukazuje ), ja som veľmi zápasil.

Pán žiada národ Brazílie usporiadať národný deň pokánia, kde všetky cirkvi Brazílie sa spoja ako jeden človek. A cirkev bude viesť národ k pokániu. Aby národ mohol činiť pokánie zo sexuálnych hriechov, zo samby, nemorálnosti, pornografie, homosexuality, aby cirkev prišla pred národ a pred Pána a činila pokánie zo zavádzania národa.

A činila pokánie z vyučovania iného evanjelia, bez moci, evanjelium – …. zasaď tvoje ” semená ” a tak potom  k Tebe príde zázrak….   aby cirkev mohla činiť pokánie z falošných prorokov, ktorí zavádzajú cirkev, oni dávajú pre cirkev iné posolstvo, nie posolstvo od Pána. Inú správu. Posolstvo / správa od Pána je svätá. Odcudzuje, karhá  hriech  a pripravuje svätých ľudí, svätú cirkev pre Pána. Aby cirkev mohla činiť pokánie z falošných apoštolov, z falošných evanjelistov,  pokánie z učenia o peniazoch. Keď cirkev bude činiť pokánie takou istou cestou ako činili pokánie v Keni, potom Pán bude mať nádobu aby tam dal novú slávu a aby začal  transformovať národ a žať úrodu duší. Vidím ako súd prichádza do tohoto národa.          Ja vidím veľa hmyzu ako ma hryzie v týchto domoch, ja som zápasil s nimi, a hmyz ma vážne hrýzol až do kedy som sa zobudil. A potom som plakal pre vás.

Cirkev má kľúč aby pomohla národu. Pretože iba cirkev vie, kedy Pán hovorí. Pán hovorí že tu musí byť národné pokánie.

DANIEL 12 : 1 V tom čase povstane Michael, veľké knieža, ktorý stojí nad synmi tvojho ľudu, a bude čas súženia, akého nebolo odkedy len je národom až do toho času. A v tom čase bude vyslobodený tvoj ľud, každý, kto bude najdený zapísaný v knihe.

 

 

 

 

 

Off 

22.3.2014 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top