Home
 

Mimoriadne obrovské stretnutie a historické uzdravenia prichádzajú do mesta Eldoret v Keni, Prorok Dr. Owuor

Mimoriadne obrovské stretnutie a historické uzdravenia prichádzajú do mesta Eldoret v Keni, Prorok Dr. Owuor

Volám z Rio De Janera z Brazílie. Pán so mnou hovoril o mítingu, ktorý sa uskutoční v meste Eldoret ( v Keni.) Pán mal so mnou mocný rozhovor o tomto mega prebudeneckom, uzdravujucom stretnutí vďakyvzdania. V tejto konverzácii Pán mi ukázal sen a v tom sne bolo totálne zaplavené – bol to najviac historický míting ktorý navštívil doposial Zem  – kde celá Keňa sa zhromaždí pred Pánom a na tom mítingu, Pán ma zodvihol a videl som cesty, cesty vedúce k tomuto  mítingu v Eldoret v Keni. Totálne zaplavené ľuďmi, dokonca pohyb ľudí musel byť kontrolovaný. Čo ma ohromilo bolo toto – videl som ľudí, ktorí boli uzdravení na ceste, chromí začali chodiť, slepí začali vidieť, hluchí začali počuť, nemí začali rozprávať, paralytici začali chodiť, nádory sa rozpustili a stratili, ochorenia krvi zmizli, leukémia, cukrovka, vysoký krvný tlak, všetky sa začínajú uzdravovať zahrňajuc HIV pozitívne ochorenia.

Videl som ľudí s rôznymi stavmi, srdcové ochorenia, videl som uzdravovat, schnuť rany, Pán mi hovoril, že na tomto najväčšom historickom mega mítingu bude veľa, veľa, veľa ľudí uzdravených.

Ja teraz volám z Rio De Janera a je tu 2.30 hod.  po obede a Pán hovorí ku Keni na opačnej polovici Zeme, ja som tu priniesol mocnú správu o pokáni, o obrátení sa od hriechov, o očistení cirkvi v Brazílii, aby sa tu zastavila sexuálna nemorálnosť ktorú vidím, aby skončili s evanjeliom ktoré nemá silu, evanjeliom peňazí,  prosperity a vecmi tohoto sveta, aby sa navrátili k evanjeliu krvi a kríža. K evanjeliu spravodlivosti a posvätenia.

Pán tiež hovoril o Keni. Ide navštíviť Keňu spôsobom akým ešte nikdy nenavštívil v histórii Zeme. Videl som obrovské stretnutie ktoré prichádza do mesta Eldoret, videl som záplavu ľudí ktorí prichádzajú na míting. My nevieme koľko veľa miliónov ľudí príde dole do mesta Eldoret, ale Pán hovorí, že to bude najväčší míting v nebi  aj na Zemi. Najväčšie zhromaždenie cirkvi v nebi aj na Zemi. Ľudia budú vyliečení a vyslobodení.

Vidíte lásku Pánovu ku Keni. S tým tiež prichádza obrovská zodpovednosť. Pán oslovuje cirkvi aby sa zjednotili a prišli pred Pána, prichádzajú ľudia z rôznych kutov ( menuje mestá a štáty )   Pán so mnou rozprával o tejto historickej návšteve. Pán mi dal vidieť že uzdravenia sa začnú hneď ako vstúpim bránou štadióna. Pán bude uzdravovať ľudí najmocnejším spôsobom vôbec. Nechcite zmeškať tento míting. Ako Pán mi hovoril, toto bude samozrejme historická návšteva.

Hovorím k vám z Ria de Janera z Brazílie, je tu práve 14.35 po obede a Pán hovorí veľmi jasne, že toto stretnutie bude veľmi masívne uzdravenie a oslobodenie pre Keňu, všetky komunity prídu spoločne, národ Kene, z kontinentu Afriky a celého sveta.

Nech tí ktorí majú uši počujú slová od Boha Jehovah, Shalom.

Jeremjáš 33: 6Hľa, obviažem jeho ranu a vyhojím a uzdravím ich a odhalím im hojnosť pokoja a pravdy.

 

 

Off 

21.3.2014 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top