Home
 

MISIA UZDRAVOVACEJ SLUŽBY V GHANE 2. časť, BOŽÍ PROROK DR. OWUOR, 17. februára 2016

Dankuyu bol chromý, vzhľadom na diagnózu chronickej žilovej nedostatočnosti. Chlopne v žilách v nohách nepracovali efektívne, bolo to obtiažné pre krv sa navracať naspäť do srdca. Dankuyu prišiel na stretnutie s bolestivými, opuchnutými, zabandážovanými dolnými končatinami, s hlbokými ranami, nebol schopný sa pohybovať bez toho, aby zobral silné lieky proti bolesti a barle. Predchádzajúci deň, keď bola konferencia Pastorov, BOŽÍ MUŽ oznámil, že PÁN vylieči muža, ktorý má problém s nohami, chôdzou, má na sebe kratšie nohavice a bude uzdravený a aj chodiť po schodoch. A samozrejme, v tejto Slávnej uzdravujúcej službe PÁNA, ako BOŽÍ MUŽ opísal, Dankuyu prišiel s kratšími nohavicami, ako opísal Boží Prorok. A keď MUŽ BOŽÍ sa ho dotkol, zanechal barle a začal chodiť, .. spadol, pretože nechodil viac ako 2, 5 roka, ale keď MUŽ BOŽÍ mu povedal, aby sa postavil a nasledoval ho, potom sa postavil pred očami celého zhromaždenia a začal chodiť a zrazu náhle dav ľudí začal šalieť, keď uvidel, že začal behať a skákať a oslavovať PÁNA… a vyšiel hore schodmi za MUŽOM BOŽÍM, presne ako to opisoval MUŽ BOŽÍ. 

CHVÁLA BOHU VŠEMOHÚCEMU!  VĎAKA PÁN JEŽIŠ! 

sam1 sam2 sam3 sam5 sam6 sam8 sam9 sam 11sam7

***

ANGELA bola postihnutá ťažkým ochorením dolných končatín, viac ako 7 rokov. Keď mala chodiť, dokonca iba dva kroky, jej dolné končatiny zasiahli akoby elektrické šoky, ona uviazla a bolo to veľmi bolestivé. Angelu priniesli na stretnutie PÁNA jej mama a jej sestra, a keď MUŽ BOŽÍ preklamoval uzdravenia, ona cítila, akoby veľký kameň odpadol z jej nôh a necítila viac bolesť. A keď PROROK BOŽÍ povedal Angele, aby zabehla na koniec oblasti, kde bol míting, ona samozrejme behala, bez toho, aby cítila bolesť, alebo akýkoľvek problém. PÁN ju kompletne oslobodil od bolestí a obtiaží a Angela bola schopná kráčať dlhú vzdialenosť s OHROMNÝM SLUŽOBNÍKOM  BOŽÍM na Oltár. 

ANG1 ANG2 ANG3run1 runn2

Angelina mama: keď videla jej mama, že jej dcéra Angela je schopná chodiť a aj behať, bez bolestí a problémov, bola celá bez seba z radosti a oslavovala PÁNA, že navštívil jej dom. Angelina mama trpela veľkými bolesťami chrbtice a ramien, brala lieky proti bolesti, nemohla sa skloniť, ale PÁN zobral jej bolesť na mítingu a teraz sa môže skláňať:

andM angM angM1

Angelina sestra trpela svetlofóbiou, to je stav, keď jasné svetlo poškodzuje zrak. Jej oči boli extrémne citlivé na svetlo a nosila špeciálne okuliare, aby videla. Ale keď BOŽÍ MUŽ prehlásil uzdravenia, bola šokovaná, že mohla po prvý krát zdvihnúť svoje oči a pozrieť sa do slnka bez jej špeciálnych okuliarov:

as1 as2 as3

***

Tento muž prišiel na míting PÁNA totálne chromý, nebol schopný chodiť, iba za pomoci barlí. ale keď MUŽ BOŽÍ zodvihol Jeho ľavú prorockú ruku k nebu a prikázal, aby chorí začali robiť to, čoho neboli schopní, vtedy pocítil silu v jeho nohách a začal chodiť bez pomoci bariel..

LM1 LM3 LM4

***

Tento muž prišiel na stretnutie PÁNA s bolestivou zlomeninou dolnej končatiny, ktorá bola ohnutá a nemohol chodiť bez pomoci barlí. Ale keď mocný Prorok BOŽÍ prehlásil uzdravenia, PÁN uzdravil jeho zlomenú nohu a zobral preč od neho bolesť a začal chodiť bez pomoci barlí:

lame1 lame3 lame2

***

Táto staršia žena trpela silnými bolesťami po jej celom tele, ale keď Boží Prorok prehlásil uzdravenia, PÁNOVOU milosťou odobral od nej bolesti a uzdravil ju 

BB2 BB3 BB4

***

Tento muž prekonal ťažkú cievnu mozgovú príhodu ( porážku ) a obidve jeho ruky boli ochrnuté, keď prišiel na míting PÁNA nebol schopný zdvihnúť jeho ruky. Ale keď sa BOŽÍ MUŽ začal modliť, zrazu náhle cítil silu prechádzať jeho telom a uvedomil si, že môže zodvihnúť ruky bez bolesti!

p1 p2 p3

SLÁVA BOHU VŠEMOHÚCEMU! VĎAKA PÁN JEŽIŠ!

 

Off 

24.2.2016 This post was written by Categories: PÁN JEŽIŠ LIEČI Comments are off for this post


Top