Home
 

MISIA UZDRAVOVACEJ SLUŽBY V GHANE 1.časť, BOŽÍ PROROK DR. OWUOR, 17. februára 2016

Zo všetkých uzdravení, ktoré sa diali počas uzdravovacieho mítingu PÁNA a JEHO SLUŽOBNÍKA PROROKA, v Ghane, 17.2.2016, Vám predstavíme niekoľko z nich, na SLÁVU NÁŠHO PÁNA, 

AMA KWEYA bola totálne slepá od jej 8 rokov. Keď BOŽÍ PROROK kráčal ku nej keď bola v stáne, Sláva PÁNA odišla od JEHO PROROKA  a otvorila jej slepé oči. Prorok PÁNA jej povedal:” keď ma vidíš, tak ma nasleduj.” A šokovala všetkých, keď začala kráčať za Prorokom. Keď Muž Boží pred ňou pohyboval mikrofónom z jednej strany na druhú, Ama nasledovala pohybom očí mikrofón. Keď BOŽÍ MUŽ jej povedal, aby zobrala, čo vidí, ona ohromujúco videla, že BOŽÍ muž jej podáva ruku, pozdravuje ju a opätovala mu to naspäť. Jej slepé oči boli tak krásne otvorené, že mohla vidieť a zároveň sa natiahnúť aj pre mikrofón, ktorý ped ňou BOŽÍ Prorok pozdvihol. Keď Muž BOŽÍ pozdvihol káble, Ama to videla a zastavila sa pred tým. Keď išla na Svätý Oltár PÁNA, PROROK BOŽÍ sa jej opýtal, čizvládne sama vyjsť po schodoch, AMA vyšla sa hore po schodoch bez pomoci a bez toho, aby spadla. A keď MUŽ BOŽÍ jej povedal, aby išla a posadila sa na stoličku číslo 3, ona šokujúco išla a sadla si presne na stoličku číslo 3, pred kamerami!, 

SLÁVA BOHU NAJVYŠŠIEMU!

1 AMA AMA 1 AMA2 117177 7771AMA

***

Tento mladý muž bol úplne hluchý 13 rokov. Ale keď MUŽ BOŽÍ sa dotkol jeho hluchých uší, SILA BOŽIA okamžite otvorila jeho hluché uši a jeho hluché uši boli prefektne otvorené, keď mohol za sebou počuť tlieskanie rúk a následne zareagoval – obzrel sa. PÁN otvoril jeho hluché uši perfektne, dával vedieť počet, koľko krát zatlieskali za ním: 

hu1 huu hu4 hu5 hu3 hu2

***

BEATRICE trpela diabetom ( cukrovkou ), čo zapríčinilo, že bola úplne slepá a tiež bola paralyzovaná po porážke. Ale keď MUŽ BOŽÍ prikázal, aby sa slepé oči otvorili, jej oči sa okamžite otvorili a ona bola schopná vidieť ohromného Služobníka  BOŽIEHO, PÁN tiež posilnil a uzdravil jej paralyzované dolné končatiny, takže teraz mohla chodiť bez barlí:

bea1 bea2 bea3

***

IRENE mala veľmi bolestivý nádor veľkosti jablka na podpazuší na pravej strane rebier. Keď BOŽÍ PROROK požiadal, aby si ženy nahmatali nádor s rukami a potom prikázal, aby sa nádory vstrebali, IRENIN nádor poslúchol strašné slová veľkého PROROKA PÁNA a okamžite sa rozpustil. Ona kričala v obrovskom šoku a behala, aby vydala svedectvo, že už viac necíti nádor.:

i1 i2 i3

***

JOSEPHINE bola kompletne pripútaná na lôžko viac ako 6 mesiacov a na míting PÁNA ju priniesli jej mama a sestra. Keď MUŽ BOŽÍ  vydával svedectvá o uzdravovaných prítomných, Josephine zrazu náhle pocítila silu v jej nohách a uvedomila si, že môže chodiť. Zrazu vyskočila, začala utekať ako pomätená a jej mama a sestra za ňou s obrovskou oslavou, jej mama vyskočila a začala kričať od radosti chváliac BOHA, že postavil jej dcéru na nohy…

joz1 joz2 joz3 joz4 joz5 joz6 

***

Táto žena mala zlomený chrbát a bedrá, mala veľké bolesti a nemohla chodiť bez podpory. Ale ˇPÁN uzdravil jej zlomenú chrbticu a bedrá, keď JEHO Mocný služobník Prorok prehlásil uzdravenia, ona sa postavila a začala chodiť. PÁN ju posilnil keď chodila a dokonca jej pomohol zdolať schody, ako sa sama ponáhľala na Oltár. 

sc1 sc2 sc3 sc4 sc5 sc6

***

ALICE trpela chronickou artritídou ( reumou ) od pása smerom dole, bola paralyzovaná s intenzívnymi bolesťami približne 10 rokov. Nebola schopná stáť dlhšie ako 5 minút a nebola schopná chodiť bez opory. PÁN ukázal JEHO služobníkovi Prorokovi deň predtým na konferencii, že príde žena, ktorá bude uzdravená a bude tancovať, keď bude oslavovať PÁNA. A keď sa PÁN dotkol Alice na mítingu, opustila svoju oporu, barlu, ktorú používala pri chôdzi a začala skákať a tancovať, ako PÁN ukázal JEHO Prorokovi a jej manžel ju nasledoval… ona chodila dlhý čas bez toho, aby cítila bolesť, potom išla na Oltár, aby vzdala Slávu a vďaku PÁNOVI? že ju oslobodil od bolesti a uzdravil z chronickej artritídy a nevládnosti. 

AL1 AL6 AL2 AL3 AL4 AL5 AL7 AL8 AL9

 

Off 

23.2.2016 This post was written by Categories: PÁN JEŽIŠ LIEČI Comments are off for this post


Top