Home
 

Silné zemetrasenie zasiahlo Nový Zéland, proroctvo dané 23.decembra 2013, naplnené 20. januára 2014

Silná minúta dlhého zemetrasenia zasiahla Nový Zéland v súde Božom, ktoré zničilo budovy, cesty a pozemky.

Mocný Prorok Boží varoval  Nový Zéland o prichádzajúcom súde Božom. V proroctve z  23. decembra 2013 hovorí Prorok Dr. Owuor že vidí veľa hnedých a čiernych pavúkov  na území a v dome kde sa nachadzal,  kde ho Pán dal vo videní ho pavúci začali kusať do nôh. Tí pavúci boli jedovatí. Oni boli všade.  Hovorím o pavúkoch, ktorých mi Pán ukázal, ktorí kusali ľudí v ich domoch, potom mi Pán ukázal polonahé ženy ktoré takmer na sebe nemali oblečenie, a potom hlas povedal – pozri čo tu prichádza. Potom som videl ruku Pánovu ako písala na biely kus papiera a ON napísal : ČINTE POKÁNIE,  ďalej  hovorí o zemetrasení no neviem presnejšie detaily.

Pán požaduje pokánie  začínajúc predsedom vlády Nového Zélandu, mobilizovať cirkev a celý národ aby sa zhromaždil a aby mali 3 dni modlitieb a pôstu, a potom aby sa zhromaždili akoby jeden muž,  ako Sväté zhromaždenie Pánovo a  šli pred Pána a činili pokánie za Nový Zéland.Takže správa je veľmi jednoduchá, že Pán teraž žiada národ a ľudí Nového Zélandu aby činili pokánie. Začínajúc predsedom vlády tohto národa aby sa mobilizoval špeciálny deň ktorý prinesie všetkých ľudí pred Pána. PREČO? Pretože Mesiáš prichádza. Keď tieto veci sa udejú a Nový Zéland nebude čiňiť pokánie, potom istotne budete vedieť že Prorok Pánov bol tu.. Ale to je moja modlitba aby sa tieto veci neudiali a aby Nový Zéland si vybral pokánie, svätosť a prebudenie. SHALOM.

Prišiel 20. január 2014 a strašné proroctvo sa začína naplňať, zemetrasenie o sile 6.3 Richt. stupnice zatriaslo Novým Zélandom so silným následkom že aj preslávenú dvoj – tonovu štruktúru orla zložilo dole.

Matúš 24:7 Lebo povstane národ proti národu a kráľovstvo proti kráľovstvu, a bude bývať hlad a mor, a zemetrasenia budú miestami.

http://www.stuff.co.nz/manawatu-standard/news/9612005/White-tail-scare-in-neonatal-unit
http://www.stuff.co.nz/auckland/local-news/rodney-times/9612848/Unwanted-guests-move-in

Off 

22.1.2014 This post was written by Categories: Naplnené Proroctvá Comments are off for this post


Top