Home
 

Proroctvo o súde prichádzajúcom na Nový Zéland, prorokované dňa 23. decembra 2013

Pán so mnou hovoril o ohromnom súde, ktorý prichádza na toto územie, územie Nového Zélandu, v noci skoro ráno 23. decembra 2013, ukázal mi ako pavúci štípu ľudí, veľa v rodinných domoch, potom mi ukázal veľmi málo zaodené ženy, takmer nahé, skoro bez šiat, a hlas povedal: pozri čo tu prichádza …. potom som videl ruku Pánovu ako písal na biely kúsok papiera a ON napísal – POKÁNIE

Potom som videl veľa mŕtvych tiel, dospelých ľudí aj deti, ked som šiel aby som ich zdvihol som zistil že sú mrtvi, to bolo pre mňa veľmi šokujúce a prekvapujúce, potom som videl veľa záplav ktoré zaplavily domy, videl som ľudí s oblekmi a kravatami ktorí zápasili s týmito záplavami, správa je veľmi jednoduchá, Pán teraz vyzýva národ Nového Zélandu k pokániu, začínajúc predsedom vlády tohoto úzenia, mobilizovať všetkých ľudí pred Pána pretože ako vieme povstavajú Pánom a keď Pán dosadzuje lídrov ON dosadzuje pre určitý zámer, aby mohli ľuďí doniesť k Pánovi.
Povoláva k pokániu začínajúc ministrom vlády k mobilizácii spoločne s cirkvami a celým národom aby sa zhromaždili k spoločným 3 dňovým motlitbám a pôstom,
ustanovili muža aby sledoval zhromaždenie, Sväté zhromaždenie Pánovo a išli pred Pána a čiňili pokánie zo všetkých hriechov tohoto národa.
V tomto rozhovore o pokáni je velmi dôležité pre mňa spomenúť že sa dáva dôraz na cirkev v tejto správe.
Pán volá na cirkev, svetlo nad národom, lídra národa zorganizovať špeciálny deň kedy sa zhromaždia Pastori a cirkvi na štadióne aby činili pokánie pred Pánom a požiadať Pána aby navštívil ľudí a odstránil hriechy a obnovil Boží dom a priniesol prebudenie.
Táto správa je velmi dosledna vzhladom na čas v ktorom sa nachádzame, pretože nieje lepší čas na odvrátenie sa od hriechov ako teraz, prečo? Pretože Mesiáš prichádza. Toto je cesta ako by mala cirkev viesť prípravu na príchod Mesiáša.
Keď vedúci cirkví budú volať pre národné zhromaždenie, mali by zapojiť lídra, lídra Nového Zélandu. Od najvyššieho úradu vlády, potom ministrov..menších ľudí aby sa celý národ obrátil k Pánovi. Keď tieto veci sa udejú a Nový Zéland nebude čiňiť pokánie, potom istotne budete vedieť že Prorok Pánov bol tu..
Ale to je moja modlitba aby sa tieto veci neudiali a aby Nový Zéland si vybral pokánie, svätosť a prebudenie.
SHALOM
DRUHÁ KNIHA KRONÍK 7:14
a keby sa zohnul, a tak sa pokoril môj ľud, nad ktorým je vzývané moje meno, a keby sa modlili a hľadali by moju tvár a odvrátili by sa od svojich zlých ciest, ja vyslyším z nebies, odpustím ich hriech a uzdravím ich zem.

Off 

25.12.2013 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top