Home
 

IDENTIFIKÁCIA CIRKVI KRISTOVEJ, 4. Medzinárodná konferencia Pastorov a služobníkov evanjelia, 2. časť, Kisumu, Keňa, 2. januára 2016, BOŽÍ PROROK DR. D. OWUOR

.. pokračovanie..

… po prestávke na konferencii Pastorov BOŽÍ PROROK Dr. OWUOR pokračoval a začínal s modlitbou: Otče, v mocnom mene JEŽIŠ, PANE, my znova zasväcujeme túto Bohoslužbu Tebe a my Ťa prosíme, aby si riadil naše kroky, TY si bol k nám veľmi dobrý BOH, TY si spôsobil, aby sa ľudia zdvihli zo zeme a začali chodiť, a slepým, .. dal si im nádej, aby videli svetlo, Pane, TY si prekonal ľudské situácie a teraz oni môžu vidieť, Otče dotýkaj sa srdci ľudí po celej Zemi, od tohto územia, požehnaj túto zem, aby pokračovala byť učebňou pre iné národy, aby sa mohli učiť cesty Pána v týchto posledných dňoch, v mocnom mene Ježiš, Amen. Hallelujah!

Aký požehnaný deň máme dnes, že môžeme počuť od PÁNA, hľadať JEHO radu a JEHO vedenie v tejto hodine. V prvej časti sme videli veľmi jasne, čo PÁN hovorí k cirkvi v tejto kritickej hodine v histórii cirkvi. A v tomto rozhovore ja som sa zdieľal s ohromnou víziou príchodu Mesiáša, potom sme počuli z Daniela 12, veľmi dôležité veci vyšli na povrch, ktoré PÁN odovzdáva do srdca cirkvi, medzi kľúčové patrí skutočnosť, že PÁN povzbudzuje cirkev, PÁN ťahá cirkev ku NEMU SAMÉMU a žiada cirkev,  aby založila kľúčový základný princíp. Hovorili sme veľmi jasne o nebeskom registri BOHA, v tejto registrácii PÁN udržiava záznam. Záznam mien spravodlivých ľudí. Ľudí, ktorí kráčajú pred Hospodinom v strachu, v bázni. A tento záznam nie je rozprávková kniha, ev. román, to je skutočný záznam v Kráľovstve Božom. Prichádza deň, kedy skutočne bude záležať na tom, či vaše meno je v tejto knihe. A nadpis posolstva dnes je DEFINÍCIA NEVESTY KRISTOVEJ, IDENTIFIKÁCIA NEVESTY KRISTOVEJ. Povedal som, že v rozhovore, ktorý mal PÁN so mnou, čo je najviac dôležité je to, že PÁN vyzdvihuje  charaktestiriky, čo by cirkev Kristova mala vlastniť, aby bola v správnom postavení s PÁNOM. Medzi inými ON hovorí, že prichádza deň, kedy to bude kľúčové … , kedy vaše meno musí byť nájdené napísané v tejto knihe života. Táto cirkev oslavuje, toto je cirkev, ktorej PÁN hovorí: ” toto sú moji ľudia”. ON hovorí: oni budú moji ľudia a JA budem ich BOH. Takže ON sa s nimi stotožňuje veľmi blízko. Chem tu pozdvihnúť nejaké významné body, aby ste sa mohli sami seba opýtať nejaké seriózne otázky. Pretože ako som povedal, na niekoľkých miestach Písma je napísané, .. Biblia definuje ” ĽUDIA MOJEJ CIRKVI”. Jedno z nich je..,  kľúčové pre týchto JEHO ľudí bude, že JEHO CIRKEV bude separovaná, oddelená cirkev, separovaná z morálneho rozpadu tohto sveta. 

2 Korinťanom 6 : 14-18 14Neťahajte cudzieho jarma s neveriacimi. Lebo čo má spoločného spravedlivosť s neprávosťou? Alebo aké je obecenstvo svetla s temnotou? 15A aký súhlas Krista s Beliálom? Alebo aký má podiel verný s neverným? 16A aká je zhoda medzi chrámom Božím a medzi modlami? Lebo veď vy ste chrámom živého Boha, jako povedal Bôh: Budem bývať v nich a prechádzať sa a budem ich Bohom, a oni mi budú ľudom. 17Preto vyjdite spomedzi nich a oddeľte sa, hovorí Pán: a nedotýkajte sa nečistého, a ja vás prijmem 18a budem vám za Otca, a vy mi budete za synov a za dcéry, hovorí Pán, všemohúci.

 

ON hovorí, že keď idete na večeru a zoberiete si hovädzie mäso v omáčke barbecue, jete to mäso a potom si poviete, že máte ešte extra zvyšné mäso, čo vám ostalo, potom si poviete, že si zoberiete toto posvätené mäso a zabalíte si ho do odevu, .. a zoberiete si domov, .. bude to stále posvätené?..  ďakujem, .. ja vidím.., ako veľa ľudí kýve hlavou, .. nie, nemôže byť.. Ďalej,.. nemôžete mixovať svetlo s temnotou. ON hovorí, že zakaždým, keď pridáte temnotu do svetla, ktoré ste prijali, stále sa to rovná temnote. Dokonca aj spasenie, ktoré ste prijali od JEŽIŠA, to je separovná spása. Chem ísť krok za krokom, otvoriť pre vás ohromnú víziu, ktorú PÁN používa, aby hovoril ku cirkvi a dôležité otázky prichádzajú.. pretože ON hovorí, že množstvo, ktoré spí v prachu zeme, oni sa zobudia, a ON hovorí, že po tomto zmŕtvychvstaní , jedna skupina bola vzatá do večného Kráľovstva BOŽIEHO a druhé skupina išla do pekla.  ON hovorí, že medzi tými, ktorí boli vzkriesení pre Kráľovstvo Božie, ON hovorí, že tam boli dve skupiny. Jedna podskupina predstavuje tých,  ktorí boli múdri, múdri ľudia, a druhá podskupina ľudí, môžeme povedať, že ide o učiteľoch spravodlivosti, to sú tí, ktorí vedú ľudí k spravodlivosti PÁNA. A potom otázka znie: cirkev Kristova, odkedy ste sa znovuzrodili, skutočne ste viedli ľudí ku spravodlivosti PÁNA? Taktiež, odkedy ste sa znovuzrodili, viedli ste ľudí k múdrosti BOŽEJ? Keď my prichádzame ku spáse, po centralizácii kresťanského uctievania, je to evanjelizácia, ktorú robíme. Znamená, že to, čo robíme, stáva sa evanjelizáciou, aby svet mohol vidieť… Seriózna otázka, ktorá by mala trápiť  terajšiu cirkev, …. dnes pôjdem veľmi do hĺbky, pretože Muž Boží sa zdieľa s určitou víziou spred trónu BOŽIEHO. Ako som povedal, niekedy, keď sa pozeráte na prítomné dni, čo praktizujú veriaci, ľudia sa odvrátili od spravodlivosti PÁNA. To je bod pre nutnosť reformácie v cirkvi. Obnovenie, prebudenie, pokánie, Hallelujah! Chcem ísť teraz trošku ďalej, .. prečo hovorí o tých, ktorí spia v prachu zeme? Pôjdem krok za krokom,  aby sme mohli čítať o príchode Mesiáša.  A potom budem schopný vás viesť na miesto, kde ON používa lesk, slávu svetla na prečisťovanie tejto cirkvi.

1 Tesaloničanom 4 : 16-17 .. drahocenní ľudia… 16Lebo sám Pán s veliteľským povelom, s hlasom archanjela a s trúbou Božou sostúpi s neba, a mŕtvi v Kristu vstanú najprv; 17potom my živí ponechaní budeme razom s nimi vychvátení v oblakoch v ústrety Pánovi do povetria. A takto budeme vždycky s Pánom. 

Tu vidíte, že PÁN dáva chronológiu, postupnosť toho dňa. A je dôležité porozumieť, že keď ON hovoril o vzkriesení mŕtvych, ktorí spia v prachu zeme, toto je iba časť udalosti toho dňa. Pretože Biblia hovorí, že tí, ktorí spia v prachu zeme budú prví vzkriesení, budú oslávení a potom budú stúpať k NEMU.  To je zmŕtvychvstanie. A potom hovorí, keď čitame ďalej, že tí, ktorí sú živí, kresťania, ( Svätí kresťania, pozn. ) ON hovorí, že tí budú premenení a budú vychvátení spolu s nimi, aby sa stretli v oblakoch s Pánom. A takto budú s PÁNOM naveky. To je veľmi mocné. Pretože ON hovorí, že tí, ktorí spia v prachu, tí budú vzkriesení najprv, budú transformovaní v slávne telo a rúcho a stretnú sa s PÁNOM v oblakoch a potom my živí budeme razom s nimi vychvátení .. Sám PÁN príde dole toho dňa. A vieme veľmi dobre, že v knihe 

Skutky apoštolov 1:11  11ktorí aj povedali: Galilejskí mužovia, čo tu stojíte a hľadíte do neba? Tento Ježiš, ktorí bol vzatý od vás hore do neba, prijde tak, ako ste ho videli ísť do neba.

ON hovorí, že sám PÁN príde dole.  V podstate vidíte, že tu hovorí, že príde naspäť znova, so slávnym telom, ON príde naspäť s oblakom. Hallelujah! Potom, keď čitate

Ján 11:11  11To povedal a potom im riekol: Lazar, náš priateľ, usnul; ale idem, aby som ho zobudil zo sna. 

.. ON hovoril k učeníkom, ON im hovoril, že priateľ Lazarus zaspal. ..Idem, aby som ho zobudil zo sna… To je dôvod, prečo mi ukázal, že spia v prachu zeme. ON ukázal tu prebudenie. Vidíte? V tomto rozhovore mi povedal, že väčšina z nich ostala v prachu zeme. Mimochodom, ja viem veľa detailov, s nejakými z nich sa nezdieľam, s niektorými sa nezdieľam tiež kvôli času,..  napríklad, ja tiež viem, že toho dňa, keď sa to stane, rovnako, ako som prorokoval že prichádza zemetrasenie na Mounth Everest, že sa bude otriasať najťažšia hora, ľudia, ktorí sú tam, zvyknú tam chodiť, posadia sa tam, meditujú, uctievajú,.. ja som prorokoval a povedal som, že sa bude otriasať tá hora a potom sa to stalo. Vidíte to? Rovnako, ako som hovoril o Katrine v  New Orleans, potom sa to stalo. Rovnako, ako hovorím o dni, ktorý som videl. Rovnako tiež to bude naplnené. To je to, čo PÁN hovorí. Tak, ako povedal, že keď prídem do Kisumu, starodávna sláva .. príde starodávna sláva.. ja som dal proroctvo o tomto stretnutí v Kisumu, povedal som, že staroveká sláva príde dole, pozrite, je práve tam,.. ( ukazuje foto ), takže PÁN hovorí veľmi hlbokým spôsobom cirkvi, ON hovorí: pozrite sa, veci, o ktorých som hovoril že sa stanú a sa stali, sú rovnaké ako deň, ktorý teraz  oznamujem, sa stane. PÁN hovorí k súčasnej cirkvi, a ON hovorí skrze túto víziu, že toto je hodina múdrosti v cirkvi. Môžem to zopakovať? Keď čakáte na hodinu, keď múdrosť skutočne bude zohrávať ulohu v cirkvi, ON hovorí: nečakajte viac. Pretože táto hodina prišla. Pretože PÁN príde pre cirkev a na tejto múdrosti teraz bude záležať. A potom hovorí znova o inej veci. Hovorí, že vy ste generácia múdrosti, inými slovami, vy ste cirkev. Vy ste cirkev, ktorá bude kráčať v tejto múdrosti, zmluvná cirkev. Vy ste generácia múdrosti v cirkvi. Kde múdrosť znamená strach, bázeň pred Bohom. Tu sú určité veci, keď sa pozeráte na prítomné cirkvi, vidíte, že istotne toto nezobrazuje strach pred Bohom. Napríklad uctievanie v cirkvi, ženy chodia obnažené v cirkvi, v úzkych krátkych sukniach, aby videli ich telo, anatómiu chváličov, to je nemorálne, úzke nohavice, alebo sukne.. aby ľudia videli ich anatómiu, je definitívne zlé a hriešne. Otázka znie, keď on alebo ona má strach pred Bohom, keď oni majú strach pred Bohom, oni by sa opýtali sami seba, .. pretože každý človek má kapacitu sa opýtať sám seba, čo je zlé a čo je správne… To je dôvod prečo hovorím, že pomazanie v tejto hodine slúži na to, aby zjavilo hriechy, aby ľudia mohli činiť pokánie. Ďalšia vec je, že toto je hodina spravodlivosti. Hallelujah! Ja sa chcem zamerať na múdrych predtým, než prídem ku spravodlivým. Pretože moja misia dnes je, aby som vám identifikoval perfektnú nevestu Kristovu. ON hovorí v tejto ohromnej vízii, že tí, ktorí sú múdri, budú žiariť ako jas oblohy a tí, ktorí vedú mnohých ku spravodlivosti, budú žiariť ako hviezdy na večné veky. Pre mňa je to úžasné, že PÁN používa jas svetla. Žiaru svetla, aby definoval nevestu. Hovorí, že tí, ktorí sú múdri, oni budú svietiť ako jas oblohy, a tí, ktorí vedú mnohých k spravodlivosti, oni budú svietiť ako hviezdy. Takže PÁN hovorí, že pre vás, aby ste identifikovali, kto je nevesta Kristova, perfektná nevesta, potom môžete použiť toto merítko svetla. Hallelujah! Svetlo. V tej vízii, keď mi to ON ukázal, tam ste mohli vidieť, že tam bola temnota. A keď oni vyšli vonku, ( z prachu zeme, pozn. ) to je dôvod, prečo som videl prach zeme zmiešaný s ich slávou.., videl som ich slávne rúcha. My sme to zverejnili na webovú stránku pred viacerými rokmi. Ako som povedal, tam bola temnota a keď došlo k tejto udalosti, tam bola sláva v tej temnote. Poďme do knihy Ján, chcem vám vysvetliť, čo sa stalo v cirkvách dnes. 

Ján 8: 12 Potom im zase hovoril Ježiš a riekol: Ja som svetlo sveta. Ten, kto mňa nasleduje, nebude chodiť vo tme, ale bude mať svetlo života.

Vidíte to? ON používa merítko, keď hovorí JA som svetlo sveta a kto mňa nasleduje, nebude nikdy kráčať v temnote. Takže ON pre vás už zostavil kritérium, aby ste to vedeli.

Ján  9 5Keď som na svete, som svetlom sveta. 

Takže ON hovorí veľmi jasne, že ON je svetlo. ON je svetlom tohto sveta. Potom sa pozrite na cirkvi. V Matúšovi 5 kapitole teraz sa pokúšajte vidieť cirkev, nevestu Baránkovu. 

Matúš 5:13-16  13Vy ste soľou zeme; keby soľ ztratila svoju slaň, čím sa osolí? Na nič viacej sa nehodí, len aby bola von vyhodená a pošliapaná od ľudí.14Vy ste svetlom sveta. Mesto, ležiace hore na vrchu, nemôže sa ukryť. 15Ani nezapaľujú sviece nato, aby ju postavili pod nádobu, ale na svietnik, a svieti všetkým, ktorí sú v dome. 16Nech tak svieti vaše svetlo pred ľuďmi, aby videli vaše dobré skutky a oslavovali vášho Otca, ktorý je v nebesiach.

ON používa svetlo, aby definoval seba a nevestu Kristovu ( cirkev ). Takže to je svetlo, ktoré cirkvi by mali mať. Hallelujah! ON používa svetlo na definíciu perfektnej nevesty. Takže to je svetlo, ktoré súčasná cirkev by mala mať. Ja som videl v tejto vízii, ako temnota pohlcovala Zem a sláva ktorá prichádzala,.. to bola sláva, ktorá zasiahla zem a hroby boli otvorené, to nebolo zemetrasenie. To je dôvod, prečo som videl veľa prachu a kúskov zeme, povrch zeme,.. ako sa hýbali. To bola sláva, ktorá zasiahla zem a hroby boli otvorené. Keby bol hrob niekde tu a tu by bol svätý pochovaný, otvoril by sa priamo tu.. Pre mňa je úžasné, že keď oni vyšli von, Pán mi zjavil ďalšie detaily. Oni vyšli vonku spolu so živými svätými a boli ťahaní do jedného kúta ( rohu ) Zeme. A ja poznám presne ten bod. Ja som to zjavil zopár biskupom, ale teraz to hovorím verejne publiku…

Skutky apoštolov 1:  11ktorí aj povedali: Galilejskí mužovia, čo tu stojíte a hľadíte do neba? Tento Ježiš, ktorý bol vzatý od vás hore do neba, príde tak, ako ste ho videli ísť do neba.

Dnes PÁN tu zjavuje nejaké tajomstvá neba. Takže oni všetci budú ťahaní do jedného bodu. V tej vízii tam bola temnota v pozadí, keď oni vyšli von v oslávených telách. Keď si pozriete obrázok, ktorý opisuje tú víziu a dali sme ho na web, …  ako keby slnko vychádzalo. Tak, ako nebo, keď je tma v noci a potom keď slnko vyjde a nebo sa osvieti a začína pohlcovať temnú oblohu, … Hallelujah!!! Ako po tmavej noci, keď slnko vystupuje a osvetluje nebo, … tak bude múdra cirkev. Dokonca predtým, než povedal, že vy ste svetlo sveta, ON už povedal, že ste soľ Zeme. Znamená, keď definujeme perfektnú nevestu Kristovu, ona musí byť nájdená, transformovaná, osvetlená na tejto tmavej Zemi. Jak som povedal, my ju ideme nájsť. Teraz vidíme súčasné cirkvi… potrebujem ísť ďalej a priniesť víziu spred trónu, ktorá tiež definuje tú cirkev. Ja musím ísť tam. Pretože keď vy tu prídete z vašich krajín, z takej diaľky do Kene, je to dôležité, aby som vám dal túto správu. Aby som vás zobral pred trón Boží a odovzdal vám víziu spred trónu. ON hovorí, že zakaždým, keď nebo je osvetlené východom slnka, to dáva nádej predošlému tmavému svetu. Múdra cirkev, ona je nádej tomuto svetu v temnote. Vidíte toto vo vás? Vidíte to? Chcem sa venovať najprv múdrej cirkvi, než pôjdem ku spravodlivej. Pretože spravodlivosť je tiež veľmi ohromná, mocná. Ja vám poviem, ako PÁN používa konštaláciu hviezd. Oni robia nebo krásnym, .. ON hovorí, že tu je cirkev, ktorá by mala robiť nebo krásnym. Poďme krok za krokom, teraz najprv hovoríme o múdrej cirkvi, potom o spravodlivej a potom pôjdeme ku trónu. Vidíte, ako ON používa slávu, svetlo, žiaru.. pretože JEŽIŠ KRISTUS JE SVETLO TOHTO SVETA, to znamená, že keď ON hovorí, že ste svetlom sveta, ON hovorí, že prefektná nevesta, ktorá je ako JA ( nasleduje ma ), je cirkev, ktorá má MOJE svetlo. 

Daniel 12:10 10Mnohí budú čistení a bielení a zkúšaní ako v ohni. A bezbožní budú páchať bezbožnosť, a nebudú rozumieť niktorí bezbožní, ale rozumní budú rozumieť.

ON tu znovu hovorí o rozumných. ON tu hovorí, že budú bezbožní a múdri. ON hovorí, že múdri budú mať určité porozumenie, porozumenie času, porozumenie tajomstva Božieho v tejto hodine, ON hovorí, že múdri budú žiariť ako svetlo / jas oblohy, .. to znamená, že budú ovplyvňovať svet v temnote. ON hovorí, že múdri budú rozumieť. To je dar. Múdra cirkev, ktorú sa vám teraz snažím identifikovať, bude používať dar porozumenia. Ona pomôže tejto generácii, ktorá je v temnote a dá im vedieť, kde majú smerovať.  Ako žiť v tejto náročnej hodine v bázni, v strachu  pred BOHOM. Toto je bod, kedy bude žiariť svetlo neba pre túto temnotu na Zemi. Inými slovami ON hovorí, že múdra cirkev bude hlboko vo vnútri poznať, prenikať vo  veciach PÁNA v týchto hodinách  a kvôli tomu, že bude používať a pracovať v tejto múdrosti a porozumení, potom bude ovplyvňovať cirkev v temnote. Hallelujah! Múdra cirkev Kristova, múdra cirkev, je múdra na základe, na slovách JEŽIŠA. Múdri v učeniach JEŽIŠA. Znamená, že si uvedomuje, že evanjelium JEŽIŠA ja náuka o kríži, náuka o krvi, náuka o pokání, náuka o svätosti, náuka o spravodlivosti. Táto cirkev si to uvedomuje a keď toto bude robiť, ona bude ovplyvňovať iných. Ako žiara neba ovplyvňuje temnotu na Zemi vo vízii, ktorú som videl….. ona bude múdra na spásu. Hallelujah! ON hovorí, že bude čistená a bielená, takže otázka znie: cirkev Kristova, snažíte sa nasledovať očisťovanie? 

Zjavenie Jána 3: 5Ten, kto víťazí,  bude odiaty bielym rúchom, a nevytriem jeho mena z knihy života a vyznám jeho meno pred svojím Otcom i pred jeho anjelmi.

.. ja mám rád preklad, kde sa píše … – premohol, ( namiesto víťazí, pozn. )  PÁN hovorí, JA som premohol svet. Ja hovorím o knihe, o tých, ktorých mená sú v knihe. ON hovorí, že tí, ktorí zvíťazia, budú oblečení do  bieleho rúcha. Potom ON hovorí, že : JA nikdy nevymažem meno toho človeka z knihy života, ale vyznám jeho meno pred svojim OTCOM a JEHO anjelmi. Perfektná cirkev Kristova, ktorá je múdra cirkev, musí premôcť, zvíťaziť, nieje žiadna iná cesta.  Je iba jediná cesta. Keď premôže morálny rozpad tohto sveta, musí to byť cirkev, ktorá má JEHO svetlo a komunikovať s temným svetom. Takže otázka znie pre prezentovanú cirkev tu, ja vidím, že všetka cirkev je tu: premohli ste, zvíťazili ste? Pretože keď sa pozerám na cirkvi, ako oni vyzerajú, zdá sa, že hriechy ju premohli. To je dôvod prečo tu nás PÁN varuje,  tých, ktorí prijali Ježiša, svetlo Krista, JEHO spásu a potom sa odvrátia a si povedia.. ooh, ja som porazený.. 

v liste Židom 6:4-6 Lebo je nemožné tých, ktorí už raz boli osvietení a ochutnali nebeského daru a stali sa účastnými Svätého Ducha 5a ochutnali dobré slovo Božie a rôzne moci budúceho veku, 6keby odpadli, zase obnoviť ku pokániu, ktorí sebe znova križujú Syna Božieho a vystavujú ho potupne na odiv. 

Keby som bol vami, tak by som podčiarkol slovo nemožné, to znamená, že to nieje možné. Pre tých, ktorí prijali JEŽIŠA, znovuzrodili sa, prijali Ducha Svätého, boli na prebudeneckom stretnutí včera, oni videli uzdravených chromých, slepých, hluchých… oni videli silu prichádzajúceho veku..  keď lekár povedal, že ona nemá ušný bubienok, takže to nieje možné, aby ona počula, .. PÁN to premohol, zrušil  a dal nové ušné bubienky!.. keď lekár hovorí, že nemá optické vlákna, ktoré sú v spojení s mozgom, takže nieje možné, aby ona videla, nie, to nieje možné, …. potom PÁN prišiel, premohol to a dal nové vlákna teraz! ON hovorí, že to je ukážka sily prichádzajúceho veku. Ja hovorím tu ku vám ľudia, ktorí ste boli na tom stretnutí. ON, ktorý vysielal paprsky žiary slávy, oblak slávy na JEHO služobníka Proroka otvorene a keď pozeráte na tú vyžarujúcu žiaru, sláva sa tiež posúvala s JEHO služobníkom. Vy ste svedkovia sily, moci prichádzajúceho veku. Sila, ktorá premáha zákony prírody. A vy ste znovuzrodení, .. ako potom sa môžete odvrátiť a hrešiť? .. si hovoríte..  nie, nie, ja musím zastaviť, ..ja si zoberiem prestávku teraz zo zboru.. ja si chcem troška oddýchnuť, zoberiem si trošku prestávky..    Pán hovorí, že názory sa nepočítajú,..  aj keby všetci odišli z cirkvi, neprestávajte!, nezastavujte, pokračujte karhať hriechy s mocou, mocne!  … a PÁN hovorí, že keď toto budete robiť, ostanete s PÁNOM a PÁN bude žať. Pozrite na Keňu, pozrite na tie milióny včera, nevieme presné číslo ľudí, ale vieme, že rozloha na mítingu bola 92 hektárov.  Ako oni prichádzajú ku vám, …  ste zaneprázdnení karhaním hriechov s plamenným ohňom, to znamená, že tam musí byť PÁN žatvy…  Hallelujah! Nemôžete sa vzdať Zboru a povedať si, že neviete, ako máte zaobchádzať s tou cirkvou, pretože oni neposlúchajú, vzbúrili sa, oni sa stretávajú v jednom dome, debatujú, rozprávajú o vás…  A veci, ktoré hovoria o vás sú zlé, oni sa uisťujú, že sa to dostane do vašich uší. Zakaždým, keď staviate v cirkvi, sa to stane znovu. Staviate znovu po dobu jedného roka .. to sa rozdelí znova, a polovica členov cirkvi ide preč. ON hovorí, že perfektná nevesta KRISTOVA, múdra cirkev to premôže. Jej meno je napísané v knihe života. Keď učíte spravodlivosti a keď niekto odíde preč, to je ich zlyhanie, ich chyba…. stretávajú sa v dome a rúhajú sa proti vám ( Pastorom od PÁNA, pozn. ), osočujú vás a ohovárajú, očierňujú, ..  vaše srdce je zlomené, … vaša manželka vás chce zabiť v nedeľu v cirkvi a pýta sa, že prečo ničíte krásnu cirkev? .. potom by ste mali odpovedať, že miláčik prosím nepleť sa do toho…

Aj keby ostal jeden človek v cirkvi, ja stále budem karhať hriechy. To je to, čo PÁN hovorí.

ON hovorí, že tí, ktorí premôžu.. musíte, .. ale vzdať sa služby v Zbore a začať vyučovať romány ( sladké evanjelium, pozn. ) a priniesť tam iné veci, diskusnú reláciu, čo už nebude viac o kresťanstve, .. môžete ísť do Holywoodu a natáčať film, .. to je to, čo oni robia.. ale cirkev KRISTOVA premáha tieto veci. To je to, čo tu PÁN hovorí, takže si buďte istí, že ste to pochopili správne, aby ste vstúpili do Kráľovstva Božieho. Je lepšie vstúpiť do kráľovstva Božieho bez tejto skupiny ľudí, rodiny, ktorí dokonca ani nepodporujú vašu cirkev, ako vstúpiť do pekla s 10 000 ľudí… ktorí by išli do pekla s vami.. tam dole je peklo,.. oni nechcú spravodlivosť, ..

Predtým, než prišla globálna ekonomická kríza, PÁN znova hovoril so mnou o príchode MESIÁŠA. A v tom rozhovore ON mi znovu hovoril o identite perfektnej nevesty. V tej vízii ma PÁN vyzdvihol hore 19. augusta 2008, presne o 3. hodine ráno, ON ma pozdvihol hore v noci a ja som sa ocitol, ako stojím pred trónom Božím. Iba neskôr som pochopil, čo to znamenalo. Pretože veľa krát sa ponáhľam, aby som priniesol posolstvo. A potom, hora Slávy obklopovala trón. Ohromné. Ohromná hora slávy sa pohybovala a ON mi dal vedieť, že ten, ktorý sedí na tróne, sedel na tróne. Teraz vám zjavujem tajomstvá neba. Pozrite sa teraz, ON mi tiež dal vedieť, že Baránok tiež sedel na tróne. Počul som zvuk, ako znie svätosť JEHO slávy. Pretože keď sa sláva pohybovala, vydávala zvuk… ( znázorňuje jemný šum akoby vo vlnách ) Neskôr ON otvoril moje oči a videl som, ako zo Slávy vyšla jedna živá bytosť. Časť tejto vízie mi nieje dovolené opísať, nikdy som nepovedal žiadnej ľudskej bytosti, ale túto časť, s ktorou sa stále zdielam, .. keď vyšla tá bytosť, mala tvár ako človek. Potom ste ma počuli, ako som vysvetloval, že JEHO tvár bola veľmi vážna.  To bol jeden z najhroznejších momentov v mojom živote, PÁN ho uvolnil, aby prišiel ku mne. Ja som na tej bytosti videl ľudskú tvár, jeho tvár žiarila slávou a svätosťou. Keď prišiel, iba neskôr som pochopil, čo PÁN chcel robiť. On prišiel, bol vzdialený takmer meter odomňa, on sa otočil, bolo ticho, otočil sa a išiel naspäť do slávy na tróne. A keď on tam vstúpil, vtedy som uvidel, že vypustil čierneho koňa. Nasledujte ma teraz, teraz je to tuhá potrava pre cirkvi. Keď vypustil čierneho koňa, ( Zjavenie Jána 5:5-6), OTEC ma zámerne postavil pred čiernym koňom, pretože mi chcel niečo ukázať. Takže čierny kôň s jazdcom vyšiel naproti mne. Čierny kôň neba má krídla a tieto krídla sú slávne krídla. Ako to viem? On prišiel a keď zastavil, on urobil toto… Južná Kórea to vie, pretože som povedal toto proroctvo, keď som bol v Južnej Kórei, .. keď sa pozriete na video, ktoré som dával v provinciaách (menuje ich )  …… on sa postavil na zadné nohy a jeho sláva so mnou zamietla. Sláva zo slávnych bielých krídel čierneho koňa. Ideme identifikovať perfektnú nevestu? Toto je spôsob, ako ju identifikovať. On natiahol krídla vedľa mňa, čierny kôň, ktorý prišiel pred trón Môjho OTCA a on urobil toto ( znázorňuje )… a sláva z jeho krídel vyšla.. ( znázorňuje) .. tu sú nejaké veľké veci o BOHU.. a je čas pre cirkev, aby ich poznala. A potom mi ukázal, ako čierny kôň cválal cez celú Zem. Pamätám sa, že keď som sa zobudil, otvoril som si Bibliu.  Zakaždým, keď PÁN hovorí, iba v Biblii nájdeme odkaz správy. Keď som išiel do Zjavenia Jána 6. kap, prečo on mi posiela živú bytosť aby som identifikoval jeho tvár, aby on mohol ísť naspäť a vypustiť čierneho koňa. Aby som vedel jeho číslo a jeho úlohu. Keď ste cestovali zďaleka a prichádzate do Kene, ja vám chcem dať to, čo nenájdete nikde inde.. takže keď som sa zobudil, skontroloval som Bibliu, ja som si uvedomil, keď som čítal, že PÁN práve zjavil veľmi dôležité znaky perfektnej nevesty. 

Zjavenie Jána 6:5-6 A keď otvoril tretiu pečať, počul som tretiu živú bytosť, ktorá vravela: Poď a vidz! A videl som a hľa, čierny kôň, a ten, ktorý sedel na ňom, mal váhu vo svojej ruke. 6A počul som hlas prostred štyroch živých bytostí, ktorý hovoril: Choinix pšenice za denár a tri choinixy jačmeňa za denár, a oleju a vínu neškoď!

Toto je miesto kde je definícia prefektnej nevesty Kristovej. Samozrejme, keď som sa zobudil, ja som začal oznamovať globálnu ekonomickú krízu. Prečo? Kvôli rovnováhe. Jazdec čierneho koňa je svätý a rovnováha je v jeho ruke, rovnováha reprezentuje predaj a nákup. Znamená, že globálna kríza prichádza na predaj a nákup. Prečo? Pretože som ho videl ísť k národom v tej vízii.. trvalo to iba 3 týždne a potom… pretože som povedal v proroctve, že to bude globálna ekonomická kríza, … šokujúce bolo pre mňa, ..že ako môžem povedať celoglobálne, do celého sveta toto proroctvo, keď to je tak veliké, .. tak veľké proroctvo, trvalo to iba 3 týždne a nastal krach finančnej burzy v Európe a Ázii. Aj ja som bol šokovaný. Proroctvo bolo povedané a potom naplnené. Aké je to posolstvo pre cirkvi, ako to použijeme, aby sme identifikovali perfektnú nevestu? Ako nám toto pomôže vidieť dovnútra  a rozpoznať, že toto je prefektná nevesta a toto nieje.. počúvajte ma teraz… vo vnútri tohto proroctva je tajomstvo BOŽIE. Tu je fyzická stránka tohto proroctva. A duchovné následky tohto proroctva. Tu je dvojité proroctvo. Pozrite sa, keď sa pozriete na život v Izraeli, hovorím o starobylom Izraeli, mimochodom dokonca aj teraz. V Izraeli, bohatí ľudia zvyčajne žili na kopcoch, pretože odhadzovali smetie dole. Chudobní ľudia zvyčajne žili v údoliach.  To je dôvod, prečo povedal PÁN Jeremiášovi: choď k hrnčiarovi a potom tI dám posolstvo pre DOM PÁNA, pretože tam je miesto kde boli chudobní ľudia, kde hrnčiar pracoval, a poukazujúc na to, čo mu PÁN ukázal, že nádobu, ktorú robil hrnčiar z hliny sa zničila v jeho ruke a urobil novú nádobu. Ale my vieme, že v údoliach bolo tak veľa smetia, že tam bol smrad, ale Jeremiášovi PÁN jednoducho povedal, že uctievanie vyjde von z tohto domu. Bohatí ľudia zvykli žiť na kopcoch hore a chudobní dole. Keď sa pozeráte na jedálenský stôl chudobných ľudí, uvidí toto: horký, trpký chlieb,.. dodnes v Izraeli je horký chlieb dotovaný vládou, aby si ho každý mohol dovoliť. 

Choinix pšenice za denár a tri choinixy jačmeňa za denár , ..ale keď nájdeš jedálenský stôl, kde bude víno a olej, prosím, ochráň ich.

Olej reprezentuje pomazanie Ducha Svätého. Inými slovami PÁN povedal: JA vypúšťam jazdca s čiernym koňom, ale keď pôjdeš tam dole, nájdeš 2 druhy zhromaždení / cirkvi. Nájdeš cirkev, kde evanjelium sa stalo komerčné, pravda BOHA bola nahradená paganskou vierou  liberalizmu, homosexualitou, evanjeliom prosperity, .. atď.. atď.. liberálna teológia.. oni učia iné evanjelium.. PRAVDA BOHA BOLA NAHRADENÁ A VYTLAČENÁ. A tam je hlad v tej cirkvi. Všetko, čo im dáte, oni budú jesť. Keď nájdete tú cirkev, zničte tú cirkev. Toto nieje nevesta. Ale sa stretneš s inou cirkvou, ktorá je v prebudení Ducha Svätého. CIRKEV VÍNA A OLEJA.  Pamätáte sa na víno, keď JEŽIŠ zobral pohár a povedal: toto je moja krv, cirkev, ktorá je v krvi JEŽIŠA. Cirkev, kde Duch Svätý prúdi ako včera, ako včera tu, keď chromí chodili, slepé oči videli, prebudenie v cirkvi, ktorá učí o svätosti, ženy tam nie sú obnažené. ON hovorí: keď stretneš túto cirkev, ochráň ju, toto je nevesta. A JEŽIŠ povedal v Matúšovi 25. kapitole, že múdre panny mali naplnené lampy olejom.

Takže PÁN hovorí, že cirkvi vo vašich krajinách sa potrebujú zobudiť teraz!

a opýtajte sa sami seba: sme cirkev, kde sa evanjelium stalo komerčné? ( urobili si z toho biznis), je tam doktrína odchýlky a rozpadu?  Sme cirkev, ktorá zahŕňa pokánie a svätosť ? Pomazanie prichádza keď sa vyučuje o krvi JEŽIŠA.  HALLELUJAH! PÁN hovorí, že sú dve cirkvi dnes, jedna z nich predala krv JEŽIŠA, ale ON hovorí, že tam je iná cirkev, kde je Svätosť, zakaždým Pastor otvorí ústa, je tam svätosť, tam ženy neprichádzajú s krátkymi úzkymi sukňami.. nikdy, nikdy neuvidíte ich nohy.. nikdy, .. pozrite sa na Keňu, tam musí byť svätosť. Ako sa pripravujeme, že už skončí priamy prenos, chcem ešte povedať toto: počúvajte ma, PÁN identifikoval nevestu, ON hovorí, že cirkev je pokrytá s krvou PÁNA JEŽIŠA. Pretože Pastori vyučujú krv a ON hovorí, že tá cirkev má prebudenie Ducha Svätého. Videli ste, že veľa – veľa hluchých uší bolo otvorených, veľa chromých sa postavilo a začalo chodiť, toto nieje predaj falošných zázrakov ako v Nigérii, v Amerike… atď.. Oni si uvedomili, že toto je zasľúbenie neskoršej slávy.. Oni neučia triky múdrosti o finančných podmienkách na finančnej burze, .. NIE, NIE!

ONI UČIA O KRVI JEŽIŠOVEJ A PRÍCHODE MESIÁŠA! 

 

 

 

Off 

18.1.2016 This post was written by Categories: MOCNÉ VYUČOVANIE Comments are off for this post


Top