Home
 

Historické a šokujúce uzdravujúce požehnania prichádzajú navštíviť Zem, prorokované dňa 10. novembra 2013

Pán rozprával so mnou znovu minulú noc, Pán Jehovah, Jehovah Sabbaoth, Pán zástupov, rozprával so mnou úžasným spôsobom a v tomto rozhovore mi Pán hovoril o obrovskej návšteve, historickej a šokujúcej návšteve, ktorá sa udeje v tomto zbore, to je budíček pre všetky národy a pre všetky cirkvi aby si mohli byť istí že nastúpia na palubu.. pretože Pán Jehovah SABBAOTH, Pán zástupov, hovoril so mnou o obrovskom historickom, šokujúcom uzdravujúcom požehnaní, ktoré ide uvoľniť v tomto zbore teraz, v túto hodinu, nech sa pripraví cesta pre prichádzajúceho Mesiáša. Preto hovorím, že to je ohromná chvíľa volania na každý národ, žiadna debata o tom, žiadne premýšlanie, teraz je hodina aby si si bol istý, že si na palube.
V tomto ohromnom rozhovore o uzdravujúcom požehnaní je ďalšia úroveň ako ide navštíviť tento zbor, Pán ma zobral k miestu trónu v nebi a ukázal mi za trónom mocný strom života. Pán mi ukázal strom života, ktorého lístie prináša uzdravenie, uzdravenie Božiemu ľudu, ľudí Pánových.
Potom ma zobral na Zem a ukázal mi ohromné uzdravenie ktoré padne na tento národ v Kakamega, a potom mi ukázal historické uzdravenie ktoré sa udeje v Angole a ja vidím zmrzačené dievčatko 7 alebo 5 ročné, ako sa postaví a začína kráčať, a tiež vidím veľa iných ľudí zoradených, vidím, neviem či je to dievča 7 alebo 9 alebo 8 alebo 12 ročné, neviem vek ale slepé oči má otvorené na tomto mieste, takže to bude ohromné požehnané uzdravenie ktoré navštívi Zem, toto je hodina pre každý národ, pre každého, ktorý sa volá Pastor, Biskup, vedúci v cirkvách v týchto hodinách, VY TERAZ MUSÍTE PRÍSŤ NA PALUBU – VY SA MUSÍTE PRIPOJIŤ K TOMUTO VLAKU POKÁNIA, pretože Pán teraz otvára stavidlá nebies ( brány záplav ) a teraz mi ukázal strom života, ktorého lístie prináša uzdravenie na ľud Boží a teraz každý národ musí byť na palube. Ktokoľvek nepríde na palubu, príde teraz na nich beda.
Hovoril som s Pánom a predstavujem národom na zemi, hovorím aj nebeským zástupom že teraz nebeské stavidlá / brány, najviac historické uzdravujúce požehnania sa idú teraz uvoľniť v tomto vlaku ( pokánia )… v tomto zbore..nech sú si všetci istí, že sú na palube…pretože Pán mi ukázal strom života, lístie ktorého prinesie ohromné uzdravenie národom na zemi, a proces prípravy cesty na príchod Mesiáša. Vidím masívne uzdravenia v Angole, mrzáci chodia, slepé oči sú otvorené, rôzne stavy, aj v Kakamege ( Keňa ) a na tvári Zeme kde ma ( Pán ) vedie k uzdravujúcej službe. Ako ústa Pánove hovoria ku mne v týchto hodinách počúvajte ma národy na zemi, Mesiáš prichádza, pripravte cestu, SHALOM.

Off 

10.11.2013 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top