Home
 

PROROCTVO O MASÍVNEJ UZDRAVUJÚCEJ NÁVŠTEVE PÁNA, prichádzajúcej do Kisumu, proroctvo zo dňa 21.12. 2015, PROROK BOŽÍ Dr. OWUOR

Pán so mnou hovoril o mítingu, prichádzajúcom do mesta Kisumu znova. V tomto rozhovore ja vidím dvoch chlapcov, mrzákov, oni sa postavili a začali chodiť. Ja vidím dvoch chlapcov, ktorí boli chromí, PÁN ich priniesol blízko ku mne, vo veku približne 8 – 12 rokov, boli úplne chromí, oni sa postavili a začali chodiť. Bude masívna návšteva Pána v Kisumu, Pán pokračuje v službe a hovorí o uzdraveniach a veľkej návšteve milosti, bude sa vylievať Božia sláva, keď PÁN prinesie JEHO služobníka Proroka. Toto bude jeden historický míting na tvári Zeme. Veľa, veľa, veľa chromých bude chodiť, veľa slepých očí bude vidieť, veľa hluchých bude počuť, veľa nemých bude hovoriť, veľa končatín bude uzdravených a posilnených, veľa ľudí zaneché svoje barle a invalidné vozíky, .. krvné ochorenia budú uzdravené, rany uzdravené a vysušené, nádory sa vstrebajú, rakoviny sa uzdravia, krvné ochorenia ako leukémia, diabetus ( cukrovka ), vysoký krvný tlak, ľudia, ktorí chodia na dialízu s obličkami, … veľa, veľa druhov ochorení, zahŕňajúce HIV budú uzdravené na tomto zhromaždení, ktoré prichádza. To zaplaví každého, to bude veľký šok pre národy na tejto Zemi, keď PÁN príde dole uzdravovať ľudí na tomto území, .. ja vidím dievča, malé dievča, neviem odkiaľ prišla, .. niekde zo Stredného východu? ..  to dievča tiež bolo uzdravené, myslím, že prišla ako návštevníčka, neviem odkiaľ prišla, prišla zo zahraničia, ale tiež je uzdravená. Takže to bude veľmi ohromná návšteva.

Jedna vec, ktorú treba urobiť, je pripraviť sa v pokání, v spravodlivosti, pokračujte sa zameriavať na príchod Mesiáša, pokračujte pripravovať svoje životy, pretože moment milosti lásky je teraz. Nech tí, ktorí majú uši počujú slová Pána, toto je hodina prípravy na návštevu PÁNA. Táto príprava na stretnutie v Kisumu je vlastne príprava pre nás, aby sme išli do neba, pre  cirkev, aby bola zobratá… toto je príprava, cez ktorú teraz prechádza cirkev, toto je obdobie prípravy na príchod Mesiáša. Ako sa ľudia pripravujú v pokání, odvrátia sa od hriechov, prebieha obrovská explózia krstov po celom území, toto je posvätenie, skrze ktoré musí ísť cirkev, pripraviť sa na vstup do Kráľovstva Božieho, konečný vstup. To je pre príchod MESIÁŠA, môjho PÁNA, Môjho SPASITEĽA A môjho MAJSTRA. PÁN ťa žehnaj Kisumu, Shalom.

Off 

21.12.2015 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top