Home
 

Proroctvo o masívnom oblaku Slávy Pánovej prichádza do Angoly, prorokované dňa 1. novembra 2013

Túto noc ma Pán zobral do Angoly a na tomto území bola úžasná návšteva Pána, vidím že Pán ide navštíviť Angolu, na miesto kde vycestujem, vidím ako ľudia kupujú jedlo, vidím návštevu Pánovu v Angole a v tejto návšteve vidim masívny oblak Slávy Božej, je tam hora na tom území a ako tam stojím kde ma doniesol JEHOVA Elgibo, Jehova Elolam, Jehova Hoseenu, ma doniesol na toto územie a ako tu stojím, nebo otvorené, vidím ako obrovský oblak Slávy, masívny oblak Boží prichádza dole z neba, oblak ktorý zvykol zostúpiť za čias Mojžiša, obrovský oblak, s množstvom, tak veľa slávy, a vidím ako prichádza navštíviť jeho služobníka počas jeho mítingu na území Angoly. Potom oblak zostúpil dole z hory a potom som videl oblak Boha Otca, navštívil Jeho služobníka v Angole, v tejto nádhernej návšteve, vidím že oblak prichádza dole akoby ako keď sa sneh roluje dole z hory…bude to obrovská návšteva na tomto území.
Ja stojím pred Mocnou radou Božou, práve teraz a ja predstavujem teraz anjelom v nebi, ja predstavujem nebeským zástupom, ja predstavujem s mojím prorockým jazykom národom na zemi že som videl návštevu Boha Otca. Bôh Otec sám ide navštíviť zem a ide navštíviť jeho služobníka na území Angoly. Toto je historický čas a Pán hovorí aby si pripravil cestu pretože Mesiáš prichádza. Pripravte cestu Mesiášovi, čas je absolútne na konci, na jednej strane hovorí o súde a na druhej strane hovorí o sláve, požehnaní, vyliatí požehnania, otvorení neba.
Dávaj si pozor Keňa, sláva je zobratá kvôli zneucteniu v médiach. Keď ja vidím túto návštevu vidím tu hovoriť súd, vidím zostupovať slávu v Angole. Dávaj si pozor Keňa! Ak nenapravíte svoje chybné skutky teraz, pretože sa udiala zlomyselnosť v médiách, pravdepodobne zablokujete Slávu Božiu (v Keni ). Vidím slávu prichádzať do Angoly. A budeš vedieť že mocné ústa Pánove, hovorca správ Pána Jehova, Boha Izraela, hovoril nebu, nebeským zástupom, a národom na zemi.
Mesiáš prichádza, nie je čas pre ignoráciu, nieje čas aby hocikto z národov vydieral Proroka v týchto hodinách. Nie je čas.
Už sa nikdy nebude opakovať tento čas znovu.
Toto je hodina zodpovednosti pre vedúcich, vodcov zborov kde pôjdu teraz. Vašou úlohou je teraz ostríhat, očistiť a vrátiť sa k Pánovi na tomto území. Pretože ja vidím že sláva Pánova sa presunula na iné územie. Plačte k Pánovi. Aby sláva Pánova tu zostala. A keď ťa budem počuť plakať, potom ja budem plakať k mojmu Otcovi!
Shalom!
Levicitus 9:6-7 A Mojžiš povedal: Toto je vec, ktorú prikázal Hospodin, aby ste ju učinili, a ukáže sa vám sláva Hospodinova. 7A Mojžiš povedal Áronovi: Pristúp k oltáru a obetuj svoju obeť za hriech a svoju zápalnú obeť a pokry hriech za seba a za ľud a obetuj obetný dar ľudu a pokry hriech za nich, tak ako prikázal Hospodin.

Off 

1.11.2013 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top