Home
 

Proroctvo o príchode Mesiáša zo dňa 20. októbra 2013

Pán hovoril dnes so mnou, Pán Jehova, Jehova Elohim, náš večný stvoriteľ-Genesis 1:1, Jehova Adonai – Zvrchovaný Pán – Genesis 15:2-8, Jehova El Olam, náš večný Boh – Genesis 21:33, Jehova El-Oheka – Hospodin Tvoj Boh – Exodus 20:2,5,7, Jehova Hoseinu – Hospodin náš učiniteľ – Žalm 95:6, Jehova Elyon – silný Boh najvyšší – Genesis 14:18, Jehova Sabbaoth – Hospodin Zástupov – 1. Samuel. 1:6, Boh Izraela hovoril ku mne dnes, o 2 hod. rano, 20. októbra 2013, vo veľmi šokujúcom rozhovore… Pán Ježiš Kristus, Mesiáš, ja som HO videl prichádzať a ON prišiel s JEHO obrovskou slávou a silou, to bola udalosť plná strachu ktorú som zažil, ja som videl drahocenného Pána Ježiša Krista Mesiáša prichádzať, ja som ležal na svojej posteli a spal som a náhle nevysloviteľná sila, sila ktorú neviem opísať prišla od slávy Pánovej a zasiahla ma ako som ležal a moje telo sa transformovalo a stalo sa osláveným s obrovskou silou a dal mi poznať že sa stalo vytrhnutie..že cirkev bola zobratá .. a potom som opustil zem.. a v tomto bode som sa zobudil.
Skontroloval som moje hodiny pri posteli a uvedomil som si, že bolo 2 hod. ráno. Drahocenní ľudia Pán mi tiež dal poznanie o konečnom zobratí cirkvi preč, že tento rozhovor nasleduje po predošlom rozhovore, kedy som bol na stretnutí a vytrhnutie cirkvi sa uskutočnilo…
Biblia hovorí veľmi jasne v knihe 1. Korinť. 15:50 – 56 Ale to hovorím, bratia, že telo a krv nemôžu zdediť kráľovstvo Božie, ani porušenosť nezdedí neporušiteľnosti. 51 Hľa, tajomstvo vám hovorím. Všetci nezosneme, ale všetci budeme premenení, razom, v okamihu, pri zatrúbení poslednej trúby. 52 Lebo zatrúbi, a mŕtvi vstanú neporušiteľní, a my budeme premenení. 53 Lebo toto porušiteľné musí obliecť neporušiteľnosť a toto smrteľné obliecť nesmrteľnosť. 54 A keď toto porušiteľné oblečie neporušiteľnosť, a toto smrteľné oblečie nesmrteľnosť, vtedy sa naplní slovo, ktoré je napísané: Smrť je pohltená vo víťazstvo.
Drahocenní ľudia Pán hovoril so mnou veĺmi silným spôsobom doposiaľ o slávnom príchode Mesiáša. Ja som videl moje telo trsansformované, totálne zmenené na oslávené telo. To znamená že Pán hovorí že veľmi skoro cirkev, ktorá si vybrala posvätenie, ja nemyslím cirkev ktorú vidíš v TV, ja hovorím o inej cirkvi, ja hovorím o svätej a spravodlivej cirkvi. Cirkev, ktorá učí o pokáni, karhá hriechy, nemorálnosť, homosexualitu, karhá všetky zvody a klamstvá, cirkev ktorá karhá evanjelium prosperity, peňazí, hovorím o cirkvi ktorá si pripravuje slávne spravodlivé rúcho Pána a Pán hovorí že veľmi skoro táto separovaná, oddelená cirkev, slávna svätá cirkev, svätí vybratí budú zobratí preč, budú transformovaní a zobratí preč do slávneho Kráľovstva Božieho Boha všemohúceho v nebi. Keď sa tieto všetky veci stanú vtedy budete vedieť že samozrejme náš Pán Boh všemohúci vládne. Nehovoril Hospodin o štyroch koncov sveta ? Počúvajte ma anjeli v nebi !
Počúvajte ma nebeské zástupy! Videl som Mesiáša prichádzať na Zem a vytrhnutie svätej cirkvi ! Cirkev, ktorá nie je nemorálna! Cirkev, ktorej ženy nenosia minisukne, úzke nohavice, úzke trička, nemajú odhalenú hruď. SVÄTÚ Kristovu nevestu. Počúvajte ma nebeské zástupy, počúvajte slová mojho jazyka, štyri konce sveta, národy zeme! Čas je u konca ! Pripravte cestu Pánovi ! Vidím, že Mesiáš prichádza pre svätu Cirkev !
SHALOM !

Off 

26.10.2013 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top