Home
 

PROROCTVO O VÁŽNOM SÚŽENÍ, CHOROBE, prichádzajúce do INDIE, BOŽÍ PROROK – ELIJÁŠ – Dr. OWUOR, zo dňa 1.12. 2015

Práve teraz Pán so mnou hovoril znovu, ON ma zobral do Indie, Pán ma zobral do nemocnice v Indii, je tam veľa úzkostí, nebezpečenstva, veľa ľudí prichádza do nemocnice, ja vidím nedostatok vybavenia, prostriedkov, vidím ako veľa lekárov uteká hore – dole a veľa ľudí prichádza do nemocnice. Iba pred niekoľkými minútami, ako som hovoril ku vám, požehnaní ľudia, Pán ma zobral do Indie a vidím veľa ľudí sa rútilo do nemocnice, niekto mi povedal, jeden z doktorov, že my nemáme príslušenstvo, takže prichádza čas súženia do Ázie, veľké ochorenie, úzkosť choroby, neviem aké ochorenie to je. Biblia hovorí o súžení v tejto hodine, v knihe Proroka Daniela, 12:1- 3

1V tom čase povstane Michael, veľké knieža, ktorý stojí nad synmi tvojho ľudu, a bude čas súženia, akého nebolo odkedy len je národom až do toho času. A v tom čase bude vyslobodený tvoj ľud, každý, kto bude najdený zapísaný v knihe. 2A mnohí z tých, ktorí spia v zeme prachu, sa zobudia, a to jedni na večný život a druhí na potupu a na večný hnus. 3Ale rozumní sa budú skvieť ako jas oblohy, a tí, ktorí privodia mnohých k spravedlivosti, jako hviezdy na večné veky.

… hovorí o chronológii, čo sa stane na tejto planéte Zem, on hovorí o veľkom súžení,  ktoré bude pohlcovať Zem, čo bude predchádzať pred príchodom MESIÁŠA, hovorí, že to súženie bude ako žiadne iné, hovorí, že bude čas súženia, akého nebolo odkedy len je národom až do toho času. Bude strašné súženie v tejto hodine,  podľa zasľúbenia Biblie, ale tiež hovorí, že tí, ktorých mená budú zapísané v knihe života, budú vyslobodení. Takže tu je obrovská nádej pre tých, ktorí prijali Ježiša, ( modlitba spásy – prijatia Pána Ježiša, nájdete ju v rubrike MIDLITBA SPÁSY ), pre tých, ktorí sú znovuzrodení, ľudia, ktorí prijali Ježiša, žijú v svätosti a spravodlivosti, tí, ktorí prijali toto evanjelium pokánia a činili pokánie zo svojich hriechov a začali žiť život pokánia. Ja nehovorím o iných ľuďoch z iných cirkví, ktorí neakceptovali pokánie, Ja hovorím o ľuďoch, ktorí si vybrali cestu spravodlivosti, cestu svätosti, o ktorej je písané v Izaiášovi 35 : 8-9 

A bude tam hradská a cesta, ktorá sa bude volať svätou cestou; neprejde po nej nečistý, ale bude pre nich pre samých, takže idúc tou cestou ani hlúpi nezablúdia. 9Nebude tam ľva, ani nijaká zver dravá nevyjde na ňu, nenajde sa tam; ale pojdú po nej vykúpení.

Takže keď toto súženie, ktoré mi Pán ukázal, príde do Inde, Pán hovorí, že tí, ktorých mená budú zapísané v knihe života, to je Baránková kniha života, budú vyslobodení. Toto je obrovské povzbudenie pre tých, ktorí nie sú znovuzrodení, pre iné náboženstvá, aby prijali JEŽIŠA teraz, aby ich mená mohli byť zapísané v Baránkovej knihe života. V tejto hodine nezáleží na náboženstve viac, robte všetko možné, aby bol zachránený váš život ( a vaše meno bolo zapísané v knihe života!. A keď pôjdete do Proroka Daniela 12:2, uvidíte vytrhnutie cirkvi.

2A mnohí z tých, ktorí spia v zeme prachu, sa zobudia, a to jedni na večný život a druhí na potupu a na večný hnus.

ON hovorí o tých, ktorí sú múdri, a o tých, ktorí vedú mnohých ku spravodlivosti, oni budú vzkriesení pre slávne dedičstvo Kráľovstva Božieho. Nech tí, ktorí majú uši, sa samozrejme pripravia na príchod PÁNA JEŽIŠA, môjho PÁNA, môjho SPASITEĽA A POŽEHNANÉHO Z IZRAELA. 

PRIPRAVTE CESTU, MESIÁŠ PRICHÁDZA

JE VAŠE MENO ZAPÍSANÉ V KNIHE ŽIVOTA? 

Off 

1.12.2015 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top