Home
 

Ohromná správa od Arcibiskupa z Brazílie pred začatím konferencie s BOŽÍM PROROKOM DR. OWUOROM, začne o pár hodín, príhovor Arcibiskupa Dr. Onjora z Brazílie,

Prosím, čítajte pozorne..- Konferencia začne dnes v sobotu  o 17 hod. USA východ. času ( u nás bude o 6 hodín viac, t.j. 23 hod.)

Konferencia s Božím PROROKOM DR. OWUOROM V BRAZÍLII:

10. – 11. október 2015

– Prorok Boží bol  prijatý so všetkou úctou na letisku v Brazílii staršími pastormi a biskupmi

– Ambasádor z Izraela prinesie  na konferenciu celú ambasádu z Izraela  a prijme ho ako ich vlastného z Izraela, ako štátneho príslušníka Izraela.

– v nedeľu približne o 14 hod. poobede východ. USA času ( 20 hod. nášho času ) bude špeciálna ceremónia z Izraela, aby si poctila, uctila Mocného Proroka Božieho, je to veľmi významná historická udalosť. 

– dokonca aj v hoteli, kde Prorok Boží je ubytovaný, dostáva Kosher stravu ( špeciálna strava pre hebrejov ) z Izraelskej ambasády v Brazílii,  z Izraela, aby jedol Sväté jedlo, pre Proroka Božieho, ktorý prišiel, aby pripravil cestu pred príchodom Mesiáša. 

– stretnutie bolo plánované vládou  Brazílie, pozývací list Prorokovi bol odoslaný z kancelárie Prezidenta Brazílie

– konferencie sa zúčastní množstvo biskupov a pastorov z  celého národa, z 9 ambasád v Brazílii z rozličných národov,  2000 členov pracujúcich pod Gedeón Bibliou, … tí všetci prídu  z celého národa, ktorí sa starajú a zabezpečujú, aby Biblie boli dostupné všade pre ľudí, hotely,deti, pre  nemocnice…atď..

– postavili obrovský stan, ako sme mali v meste Eldoret v Keni.

– potom, ako armádna kapela, vládna kapela  privíta Proroka, hebrejskí Rabíni z národa vstúpia na stretnutie a Starší kňaz z Izraela bude trúbiť na shofar –  trúbu,….aby povedali svetu, oznámili, že istotne  – TOTO JE TEN JEDEN, ktor´ého poslal PÁN BOH VŠEMOHÚCI, ON SÁM, O KTOROM JE PÍSANÉ!, toto je veľmi významné, oficiálne týmto vyhlásia, že toto je Boží Prorok, hlas nášho Boha, prítomní hebrejskí kňazi budú mať oblečené slávnostné, kňažské rúcha, vstúpia na stretnutie, čo je Biblický znak, ako si ľudia Boží, Izrael,  uznali a vážili PROROKA BOŽIEHO, …udalosť vzhľadom na trúbenie na trúbu viete veľmi dobre z Biblie, 

– snažte sa pozerať toto stretnutie, tu je link http://www.arrependimentoesantidade.com.br

Shalom, Pst. Anna

Off 

10.10.2015 This post was written by Categories: MOCNÉ VYUČOVANIE Comments are off for this post


Top