Home
 

Z konferencie v Taliansku v Reggio Emilia, 28. februára 2015, Boží Prorok Dr. Owuor

1 Samuel. 1:

Anna prosí za syna. Éli jej nerozumie.

9A Anna vstala, keď boli jedli v Síle a keď boli pili. A Éli, kňaz, sedel na stolici pri podvojach chrámu Hospodinovho. 10A ona bola rozžialenej duše a modlila sa Hospodinovi a plakala veľmi. 11A sľúbila sľub a riekla: Hospodine Zástupov, ak pohliadnuť pohliadneš na trápenie svojej dievky a rozpomenieš sa na mňa a nezabudneš na svoju dievku, ale dáš svojej dievke plod mužského pohlavia, dám ho Hospodinovi, aby bol jeho po všetky dni svojho života, a britva nevstúpi na jeho hlavu. 12A stalo sa, keď sa len dlho modlila pred Hospodinom, že Éli pozoroval na jej ústa. 13Ale Anna hovorila vo svojom srdci; iba jej rty sa pohybovaly, a jej hlasu nebolo počuť. Preto myslel o nej Éli, že je opilá. 14A Éli jej povedal: Dokedyže budeš opilá? Vytriezvej zo svojho vína! 15Ale Anna odpovedala a riekla: Nie som ja opilá, môj pane; som žena utrápeného ducha a vína ani nijakého opojného nápoja som nepila, ale vylievam svoju dušu pred Hospodinom. 16Nepovažuj svojej dievky za dcéru beliála, lebo z mnohého svojho úpenia a z veľkého svojho zármutku som hovorila až doteraz. 17Na to odpovedal Éli a riekol: Idi v pokoji, a Bôh Izraelov nech ti dá to, čo si prosila od neho. 18A riekla: Nech najde tvoja dievka milosť v tvojich očiach. A žena išla svojou cestou a najedla sa, a jej tvár nebola viacej smutná.

…… Anna, prečo si toľko pila?… ( 1. Samuel. 1:13 ), … ako môže Pastor, keď niekto sa modlí v slzách, ako môže Pastor prísť a opýtať sa, ako môžeš piť tak veľa červeného vína?, …to znamená, že to bolo bežné pre ľudí piť a byť opitý v Cirkvi. Pretože inak by sa ani nemohol opýtať, ani by mu to ani nemohlo prísť na um.

A keď sa Anna modlila a žiadala: „ Pane, ak sa Ti zapáčila Tvoja služobníčka a dáš mi syna, britva nevstúpi na jeho hlavu, po všetky dni jeho života.” Tieto dni keď ste chceli ponúknuť syna, to bolo na dobu 55 rokov, potom bol uvoľnený zo služby.

Anna požiadala Pána o syna a povedala, že ona ho nebude mať. Znamená, že v podstate Anna plakala pre Dom Boží. Počúvajte ma ženy v cirkvi v Taliansku, keď som prišiel do Kene, moja správa bola horká ( nie sladká ), karhal som hriechy, prví ľudia, ktorí prišli boli ženy. Neviem ako ženy v Taliansku, v Keni je veľké prebudenie, pretože ženy prišli.

Ale ženy v Taliansku, ako môžete prísť v nohaviciach??  Ako vás môže Pán použiť v krátkych sukniach? Vy máte úlohu. Ženy môžu plakať, volať  k Pánovi. Ženy vždy milovali Pána. Ako môžete prísť v tomto oblečení? Keď sa muži na vás pozrú a zatúžia po vás. Počúvajte ma moje dcéry. Odo dnes, keď chcete vstúpiť do Božieho kráľovstva, počúvajte tieto ústa… neviem aký prorok hovoril ku vám, že tu prichádzate takto oblečení,… BOH je svätý!!!

Nemôže, nemôže, nemôže byť v islamskom náboženstve lepšie oblečenie ako dcéry Boha Jehova, nemôže! NIE! Kto je skutočný BOH? Skutočný je BOH JEHOVA, BOH IZRAELA!

 
Nezáleží na tom, či žijete v určitom meste v Taliansku, či ste starší, to neznamená, že Vás Boh nemôže použiť. Kto pomiatol ženy v Taliansku? Je čas pre ženy, aby plakali k Pánovi. Ďalšia vec je, že keď muži prichádzajú do cirkvi sa pozerať po ženách, to je tiež sexuálny hriech, .. poďme do Domu Božieho uctievať Boha Jehova!

Poďme a uctievajme Pána! Ale vy prichádzate s iným primárnym cieľom. Počúvajte ma, tu sú určité požiadavky. ON hovorí, že čas falošných prorokov, falošných apoštolov, … NIE!… teraz musíme nasledovať sväté uctievanie. Je čas prestať pozývať prorokov z Afriky, oni prichádzajú a majú finančné očakávania a hovoria pastorom, … keď pozbieram peniaze, potom sa podelím….

Ja som prišiel vyčistiť Cirkvi.
Ja nechcem, aby ma niekto mal rád. Pán oznamuje, že teraz potrebujeme nasledovať sväté uctievanie v Cirkvi v Taliansku. Teraz chcem ísť trochu ďalej, aby ste porozumeli, čo oblak Boží, oblak Božej slávy hovorí Cirkvi v Taliansku?

V knihe Jozua vidíme inú návštevu Božiu … predtým, ako pôjdeme ďalej… ja som tiež prišiel odstrániť cigarety z cirkvi … chváliči uctievajú, potom majú krátku prestávku a idú von z cirkvi a fajčia… ja som toto prišiel vyčistiť, … pitie vína, .. prišiel som to vyčistiť z cirkvi. Toto sa volá sandále, … toto pošliapáva sväté miesto. 
V knihe Jozua 5 kap., návšteva Božia, čo toto hovorí cirkvi? Hallelujah! Ubližujem niekomu? Keď ja vám neubližujem, to znamená, že nič nerobím…

Jozua 5: 13-15
Knieža vojska Hospodinovho.
13 A stalo sa, keď bol Jozua pri Jerichu, že pozdvihol svoje oči a videl, že hľa, stojí naproti nemu nejakí muž, a jeho vytasený meč v jeho ruke. A Jozua išiel k nemu a povedal mu: Či si ty za nás a či za našich protivníkov? 14 A muž odpovedal: Nie, lebo ja som knieža vojska Hospodinovho; teraz som prišiel. Vtedy padol Jozua na svoju tvár na zem a klaňal sa a povedal mu: Čo hovorí môj Pán svojmu služobníkovi? 15 A knieža vojska Hospodinovho riekol Jozuovi: Sozuj svoju obuv so svojich nôh, lebo miesto, na ktorom stojíš, je sväté. A Jozua urobil tak.
Môžem to vysvetliť?

Čo tu Pán hovorí? Tu vidíte ďalšiu návštevu Božiu. A keď ich stretol Jozua, ako Abrahám, … toto je obrovské mega navštívenie…. Jozua padol dole… Božia prítomnosť… a knieža vojska Hospodinovho mu povedal:“ vyzuj si svoju obuv, lebo miesto na ktorom stojíš je sväté.

A keď čítate ďalej kapitolu 6., ako bol poslaný Jozua do Jericha,  aby bol Izrael vyslobodený. Aká je tu správa? Keď návšteva Božia stretla Mojžiša, Pán hovoril Mojžišovi:“ choď do Egypta a bojuj boj pre Pána, bojuj pre Pána, aby si oslobodil ľudí pre Boha. Aby si im mohol slúžiť, aby oni prísť a uctievať Pána.

ON dal Mojžišovi úlohu.
1. – Keď BOH navštívil Mojžiša, bola mu daná úloha. Aby išiel a bojoval boj pre Boha Jehova, aby išiel a oslobodil ľudí od faraóna pre Boha.
2. – Keď BOH navštívil Jozuu, Pán mu dal za úlohu, aby bojoval boj pre Pána, aby išiel a vyslobodil ľudí Pána v Jerichu. Aby boli oslobodení a uctievali Pána.
3. – keď Cirkev Pána v Taliansku sa stretne s oblakom Božej slávy, Pán hovorí:“ Cirkev Kristova, v Taliansku, Pastori, kresťania, ON vás posiela, aby ste išli a bojovali boj pre Pána, choďte tam vonku a bojujte s odpadnutím v Cirkvi, aby ste mohli slúžiť ľuďom Pána, aby oni uctievali Pána.

Rozumiete správe? Takže skutočne nieje tu miesto pre mladých mužov, aby prišli do cirkvi sa pozerať po dievčatách, homosexuálnych partnerov, čokolvek…. nohavice pre ženy v cirkvi Kristovej, …

Pán hovorí… tu je práca, práca… ON hovorí, že keď Cirkev nebude slúžiť svetu, kto bude slúžiť svetu? … hinduisti nebudú slúžiť, muslimovia nebudú slúžiť, to je Cirkev, ktorá musí bojovať a vyhrať boj pre Pána a bojovať pre duše, zobrať ich zo sveta, aby mohli vstúpiť do Domu Božieho a aby mohli vidieť večnosť.
Rozumiete??

Off 

21.9.2015 This post was written by Categories: MOCNÉ VYUČOVANIE Comments are off for this post


Top