Home
 

Návrat cirkvi naspäť ku krvi Pána Ježiša, Prorok Boží Dr. Owuor

z národnej konferencie pastorov a biskupov v Luande, Angole, 26. júna 2016

Chcem sa pozrieť na polnočnú hodinu, pretože vieme, že je to v polnočnej hodine, kedy cirkev bude zobratá preč. To je dôvod prečo som tu. Pretože polnočná hodina už ide udrieť. Tak nech sa pripravíme.

Matúš 25 kap., čo Biblia hovorí o polnočnej hodine?

Zistíte, že Pán BOH prichádza potvrdiť slová Pána Ježiša.

Matúš 25 kap. : 1Vtedy bude podobné nebeské kráľovstvo desiatim pannám, ktoré vzaly svoje lampy a vyšly vústrety ženíchovi. 2Ale päť z nich bolo rozumných a päť bláznivých. 3Bláznivé vezmúc svoje lampy nevzaly so sebou oleja; 4ale rozumné vzaly oleja vo svojich nádobách so svojimi lampami. 5A keď neprichádzal ženích, podriemaly všetky a pospaly. 6Ale o polnoci povstal krik: Hľa, ženích ide! Vyjdite mu vústrety! 7Vtedy vstaly všetky tie panny a ozdobily svoje lampy. 8A bláznivé povedaly rozumným: Dajte nám zo svojho oleja, lebo naše lampy hasnú. 9Ale rozumné odpovedaly a riekly: Aby snáď nebolo pre nás i pre vás málo, iďte radšej k predavačom a kúpte si! 10A keď odišly kúpiť, prišiel ženích, a tie, ktoré boly hotové, vošly s ním na svadbu, a zavrely sa dvere. 11Potom na koniec prišly aj tie ostatné panny a hovorily: Pane, Pane, otvor nám! 12Ale on odpovedal a riekol: Ameň vám hovorím, neznám vás! 13Bdejte tedy, lebo neviete dňa, ani hodiny, kedy prijde Syn človeka.

Toto je podobenstvo, ktoré dal Pán o príchode Mesiáša.

Aký oznam tu hovorí Pán k Domu Pánovmu?

Aké inštrukcie dáva telu Kristovmu? Pre pastorov, pre kazateľnice, pre zbory.

Toto je ohromné, tu je veľa informácií a inštrukcií, ktoré sláva v Dome Božom dáva cirkvi. A keď cirkev nie je opatrná, kvôli post modernému času, cirkev to môže minúť. Pretože cirkev dnes je tak moderná, že ona dokonca ani nemôže počuť Boha. Toto je dôvod prečo ja hovorím, že Pán ma poslal tu, odovzdať cirkvi Božiu vôľu, aby cirkev bola v súlade s Božou vôľou. Keď som videl odchádzať Božiu slávu, to znamená, že sláva odchádza o polnočnej hodine. Pán hovorí o príprave na polnočnú hodinu. Ježiš Kristus, Pán, môj Pán, ON už dokončil dobrú prácu. ON to už dokončil na Kalvárii.

Teraz potrebuje cirkev Kristova kráčať s pomazaním Božím a pripraviť sa na polnoc.

Dôvod, prečo Biblia bola napísaná, je ten, aby jedného dňa cirkev Kristova vstúpila do večnosti. Dôvod, prečo Duch Svätý prišiel, aby jedného dňa cirkev Kristova vykúpená na kríži s tak obrovskou cenou, ohromnou cenou, aby jedného dňa vstúpila do večnosti. Dôvod prečo ste sa stali pastormi, je ten, aby ste pripravili cirkev, aby dospela a aby rástla ku podobe Krista. Aby jedného dňa vaša cirkev vstúpila do večnosti. Takže toto je najdôležitejšia správa.

Počúvajte čo OTEC hovorí. ON hovorí, že prišiel potvrdiť, prehlásiť inštrukcie k polnočnej hodine. Prípravu pre polnočnú hodinu. A pomôcť vám. Aby Ježiš nebol znova zahanbený. Počúvajte ma. V tomto podobenstve ktoré sme čítali ( Matúš 25: 1 – 13 ), vidíte niečo veľmi zvláštne o polnočnej hodine. Keď príde polnočná hodina, BOH, ktorý stvoril ľudí, a miluje ľudí, a toto sú slová Ježiša, ktoré Pán prišiel potvrdiť a ON hovorí, že tieto slová sú platné. ON hovorí, že keď príde polnočná hodina, v cirkvi v týchto dňoch budú 2 zhromaždenia. Ja som sa prišiel opýtať vážne otázky na toto územie. Pretože som vás prišiel opýtať v akom zhromaždení vy ste?

V ktorom zhromaždení je cirkev v Angole?

Pretože vidíte jedno zhromaždenie je spravodlivá cirkev a iné zhromaždenie je cirkev, ktorá nie je spravodlivá. Ale čo ma privádza do úžasu je, že ako tieto dve zhromaždenia vystúpia vonku, oni vystúpia vonku čakať ženícha ( Mesiáša).

Vidíte, že Ježiš hovorí, že keď príde polnočná hodina, že Pán zoberie niektorých ľudí a zároveň zanechá von nejakých ľudí. Toto je strašné. Pán hovorí, že keď príde polnočná hodina, že ON zoberie nejakých ľudí, zavrie dvere a za dverami zanechá nejakých ľudí.

Je Angola informovaná, uvedomuje si to? Ja hovorím o cirkvi, vo vnútri cirkvi.

Ja hovorím o zhromaždení Domu Pána. ON si zoberie nejakých ľudí a nejakých odmietne a zanechá von, to je prvá vec, čo tu vidíte.

A keď sa pozriete na to, čo sa udeje o polnočnej hodine, to vám dá veľa informácií, čo Boh OTEC hovorí cirkvi dnes. ON hovorí, že Ježiš, ktorý vyučoval tak veľa o láske, .. milujte svojich blížnych, ako milujete sami seba, rovnaký Ježiš, ktorý povedal, že si pýtajte a bude vám dané, ktorý povedal, že klopte a bude vám otvorené, ktorý hovorí, že hľadajte a nájdete, ON hovorí, že keď príde polnočná hodina, vidíte, oni sa opýtajú, aby im otvoril a ON im neotvorí.

Ja som prišiel, aby cirkev čelila pravde. Aby vyšla von z klamnej predstavy.

Aby vyšla zo sna, a čelila pravde. Aby mohla vstúpiť.

Pretože ON hovorí, že rovnaký Ježiš, ktorý povedal aby sme žiadali a bude nám dané,

rovnaký Ježiš hovorí, že keď príde polnočná hodina, toto uvidíte…vidíte cirkev, ktorá je bohatá, má hojnosť, bohatá, s množstvom, cirkev, ktorá má olej, dostačujúci olej, a potom vidíte chudobnú cirkev, cirkev, ktorá profituje, prichádza ku cirkvi, ktorá má hojnosť a prosí, žobre… a pýta. Bohatá cirkev, ktorá má hojnosť, odmietne im dať olej. Tu je správa. Pretože tento plač sa udeje v najzúfalejšom čase. V zúfalom. A je to v poriadku s nebom, ako sa k tomu postavila múdra cirkev. Vidíte, že keď bláznivé panny ( cirkvi ) sa vrátia naspäť, rovnaký Ježiš, ktorý povedal aby sme klopali a bude vám otvorené, oni sa vrátili naspäť a klopali. A ON odmietol im otvoriť. V skutočnosti, namiesto otvorenia ON ich pokarhal. ON im povedal: „ JA vám hovorím pravdu, nepoznám Vás.“ A môžete čítať, že ako oni klopali, tam bola zúfalosť… Pane, Pane.. zúfalosť a potom zatvoril dvere pred nimi.

Aká je tu správa pre pastorov a kazateľnice v Angole? Ktorú Pán odovzdáva pre cirkvi? Aby sa cirkev pripravila pre túto kritickú polnočnú hodinu.

Počúvajte ma drahocenní ľudia. Rovnaké zhromaždenie, cirkev, dve zhromaždenia…

zoberie nejakých a iných zanechá. Pán hovorí, že príprava na polnočnú hodinu, príchod Mesiáša v polnočnej hodine prinesie niečo veľmi vážne, kritické, že toto cirkvi potrebujú vedieť. SEPARÁCIU.

ON hovorí, že príchod Mesiáša prichádza s ohromnou separáciou. Chcem začať so separáciou, ktorú sláva Božia priniesla do Domu Božieho. My vieme veľmi dobre, že keď ON presťahoval z Egyptu, keď Sláva prišla a zostúpila, oni sa usadili. Keď sa Sláva zdvihla, oni sa zbalili a odišli za NÍM, nasledovali HO. Pán systematicky a postupne separoval, oddeľoval Izrael od Egypta. A kvôli tejto separácii oni sa stali národom, ktorého BOH je JEHOVA do dnes. Toto je separácia, o ktorej chcem hovoriť dnes. Pretože keď príde polnočná hodina, ON bude separovať. V Egypte. ON to oznámil, že keď príde polnočná hodina a tesne pred polnočnou hodinou, musíte sa pripraviť na polnočnú hodinu, predtým, než udrie polnočná hodina. A v tejto príprave na polnočnú hodinu, keď pôjdete do knihy Exodus kapitoly 11:4-7, budete počuť, ako Pán hovorí, že ON prichádza súdiť každého do Egypta. ON hovorí, že smrť musí nastať v Egypte o polnočnej hodine. Od kráľa až po sluhu. A my vieme, ktorí tam boli sluhovia. Sluhovia bol Dom Jakoba. Exodus 11: 4 – 7, 4A Mojžiš riekol: Takto hovorí Hospodin: Okolo polnoci vyjdem a prejdem stredom Egypta. 5A zomrie všetko prvorodené v Egyptskej zemi, od prvorodeného faraonovho, ktorý mal sedieť na jeho tróne, až do prvorodeného dievky, ktorá sedí za žernovom, i všetko prvorodené z hoviad. 6A bude veľký krik po celej zemi Egyptskej, akého ešte nebolo, a jakého ani viacej nebude. 7Ale nikomu zo synov Izraelových ani len pes nevrkne, a tak bude všetkému od človeka až do hoväda, aby ste vedeli, že Hospodin učinil rozdiel medzi Egypťanmi a medzi Izraelom.

Prečo Pán prichádzal súdiť všetkých? Uvidíte nasledujúce, uvidíte prirodzenosť, charakter Boha, vidíte, že hriech bol v Egypte, vidíte Svätý charakter Boha. Vidíte, že mzdou za hriech je smrť. V najvyššom súde v nebi sa vydalo rozhodnutie, že mzda za hriech je smrť. On hovorí, pre vás, Dom Jakobov, krv, krv baránka, …teraz národ bude vedieť, že BOH Jehova urobil rozdiel medzi Izraelom a Egyptom. Nie vynikajúcou morálkou Izraela, nie, pretože oni zhrešili, a keď sa pozriete na život Izraela, oni sa zmiešali so životom Egypťanov. Vidíte, že toto odlíšenie, ktoré Boh oslavuje v Exodus 11:7, nieje založené na spravodlivosti Izraela, svätosti Izraela, vynikajúcou morálkou Izraela, ale ON hovorí, že bolo striktne založené na krvi baránka.

Tu je kľúčová správa pre cirkvi. Počúvajte drahí ľudia, táto krv baránkova, bola predzvesť, symbol príchodu Krista….

ON hovorí o perfektnom baránkovi bez vady. Tu sú pravidlá. Ako sa má Izrael pripraviť na polnočnú hodinu. A táto príprava zahŕňa nový kalendár – Exodus 12:2. ON hovorí, že desiateho dňa, každá domácnosť pôjde a vyberie si baránka – Exodus 12:3.

 

Takže oni si zabezpečili baránka desiateho dňa a baránok mal byť skúmaný, mali ho pozerať a sledovať 4 dni, či baránok je bez vady, až do 14. ho dňa toho mesiaca – Exodus 12: 6. Mali na to 4 dni ho skúmať, analyzovať, sondovať či je baránok bez vady. A 14ho dňa tohto mesiaca zabijete baránka. A pred polnočnou hodinou zoberiete perfektnú krv perfektného baránka bez vady a nanesiete krv na prah svojich dverí a na bočné strany dverí. A ON hovorí, že tej noci bude ľud Izraela vyvedený

Exodus 12: 42Bola to noc ochrany Hospodinovej nato, aby ich vyviedol z Egyptskej zeme. Tým bude táto noc Hospodinovi, ochranou Božou všetkým synom Izraelovým po ich pokoleniach.

 

… Túto noc idete… tejto noci odídeme. ON hovorí, že perfektná krv perfektného baránka. Tam bola kliatba v najvyššom súde v nebi, vo výbore spravodlivosti v tribunále Boha a tam bolo prehlásené, že mzda za hriech je smrť. ON prehlásil, pretože Pán je Svätý, že mzda hriechu je smrť. Keď prebiehalo toto súdne konanie a tribúna spravodlivosti zasadala v nebi a odpoveď znela, že mzda za hriech je smrť. Pretože BOH je Svätý. Takže JEHO ľudia musia byť Svätí. Keď prebiehalo toto zasadanie, pozrite sa, čo sa stalo: Mesiáš vystúpil dopredu a zodvihol JEHO ruku a ON povedal: „ pre Dom Boží, pre rodinu Božiu JA som zaplatil záruku, kauciu. JA som zaplatil. Keď toto súdne konanie prebiehalo, ON vystúpil dopredu a povedal, že ON zaplatil, aby rodina Božia mohla byť prepustená.

Rozumiete? Nasledujte ma, toto je veľmi ohromné, uvidíte, ako sa pripraviť na polnočnú hodinu. Nasledujte ma….

Takže, keď čítate súd tribunálu Božieho, tam bol pridaný záver, ktorý hovorí nasledujúce, že zaiste mzda za hriech je smrť a hovorí, že kvôli hriechu smrť musí nastať. Avšak to musí byť jedna z dvoch nasledujúcich smrti: buď smrť nevinnej náhrady, alebo smrť vinného hriešnika. Dnes sa tu idem opýtať otázku, opýtam sa, aká smrť sa udiala v tejto cirkvi. Počúvajte, pretože Mesiáš vystúpil dopredu a povedal: „ pre rodinu Božiu JA som prvorodený, Ja som zaplatil záruku, pretože keď počúvate súd, ktorý prebiehal, ON povedal, že všetko prvorodené v Egypte musí zomrieť. Ale ON vystúpil dopredu a povedal, že pre rodinu Božiu, JA som prvorodený.” Hallelujah!

Počúvajte teraz, keď ON to urobil, počujete ako Pán hovorí, že keď udrie polnočná hodina, musí prebiehať súd v Egypte. Keď prišiel Anjel smrti, on mal na starosti kontrolovať iba jednu vec. Keď on kontroloval a videl dom, kde je veľa krvi na zárubniach domu, on si povedal, že tu smrť už nastala. Smrť nevinnej náhrady. Dovoľte, aby som odišiel od týchto ľudí, lebo toto je rodina Božia. Ale keď vidí dom a nevidí krv, tak bude vedieť, že tam smrť nenastala. Smrť nevinnej obeti. ON sa pýta Angoly, v Cirkvi Kristovej v Angole, či nastala smrť nevinnej obeti, náhrady? Deň pravdy prichádza. Keď nehovoríte pravdu, bude to odhalené. Oznamujem príchod Mesiáša, deň, ktorý som videl, kedy cirkev bude zobratá, toto bude deň pravdy. Vtedy budeme presne vedieť, kto bol skutočne pokrytý krvou. Chodím k mnohým národom pripravovať cirkvi a hovorím, že deň pravdy prichádza. Toto nie je sranda. Pretože ON hovorí, že keď polnočná hodina udrie, vtedy nebude záležať, či ste bol lekár, alebo či ste bol právnikom, alebo ste boli pekárom, alebo bankárom, keď polnočná hodina udrie, či ste pastorom zboru, nebude záležať na tom, ako dlho ste bol pastorom, nebude záležať, či ste boli chváličom v zbore, ale ON hovorí, že keď polnočná hodina udrie a anjel smrti vyjde von, keď ON uvidí krv, keď uvidí na niekom krv, bude zobratý na orlie krídla, tí budú zobratí do bezpečnosti Božej. Smrť musí nastať, pretože tam bol už hriech v Egypte. Ale ON hovorí, že keď uvidí krv, potom uvidí, že tam už nastala smrť. Smrť nevinnej obeti. A odíde tam, kde nie je krv. Moja otázka je k vám pastorom v Angole, od kedy ste sa stali pastormi, pripravili ste cirkev pre polnočnú hodinu? Prikryli ste cirkev perfektnou krvou perfektného baránka Božieho bez vady? Čo ja vidím v Angole je rozdielny príbeh. Ja vidím pastorov prikrývať cirkev s prosperitou. Pretože ON hovorí, že keď pokryjete cirkev perfektnou krvou perfektného Baránka bez vady, to nie je niečo, čo by sa malo oznámiť. Nepôjdete do televízie, alebo rádia prehlásiť, že ste pokrytí. ON hovorí, že to hovorí samo za seba. Prečo? Pretože ON hovorí, že perfektná krv perfektného Baránka Božieho bez vady, je konečná obeť, nie je iná. Dokonca aj sila je konečná. Znamená to, že keď je niekto pokrytý s perfektnou krvou perfektného Baránka Božieho, ktorého meno je Ježiš, ON hovorí, kvôli tejto konečnej sile identita sa zmení. Keď sú deti tohto sveta, potom sa stanú deťmi neba. Keď sú deťmi satana vo svete, táto ich identita sa zmení. Oni sa stanú deťmi Božími. Deti temnoty sa stanú deťmi svetla. ON hovorí, že táto krv má konečnú moc, silu. ON hovorí: ” nečakajte na inú Kalváriu, ( inú obeť ). Táto Kalvária je dostačujúca a Ježiš nepôjde naspäť na Kalváriu. Rozumiete? Pretože keď sa pozerám na cirkev na tomto území, v národe, ja počujem ako cirkev plače:” Pane, Pane, pozri, prvá Kalvária nebola dostačujúca pre nás, pozri Pane, ja som v cirkvi, ja som znovuzrodený, prikrytý krvou prvej Kalvárie, ale ja som stále v sexuálnom hriechu.”…

 Obsah prvého videa z konferencie pastorov v Luande, Angole

 

 

Off 

18.7.2015 This post was written by Categories: Prebudenecké stretnutia Comments are off for this post


Top