Home
 

Ohromná návšteva Pána prichádza do Trinidad a Tobago, proroctvo zo dňa 28.5.2015

Ohromná návšteva Pána prichádza do Trinidad a Tobago,

proroctvo zo dňa 28.5.2015

Pán so mnou hovoril minulú noc, Jehova Elohim, náš večný Stvoriteľ, Jehova Eloheenu, ON hovoril so mnou, Jehova Hossenu, Pán, náš tvorca, Jehova Adonai, náš najvyšší Pán, Jehova Sabaoth, Hospodin zástupov, minulú noc hovoril so mnou. Príde ohromná návšteva Pána, ktorá sa uskutoční v Trinidade a Tobago. ON sa rozhodol prezentovať Jeho neodhalenú, nevysloviteľnú lásku, ON sa rozhodol prísť otvorene s láskou k nám, s veľmi dôležitou správou o obnovení a príprave na slávny príchod Mesiáša, nášho Vykupiteľa a Spasiteľa. Jehova Shammah, Jehova Elgibbor, hovoril so mnou o ohromnej návšteve, ktorá sa uskutoční na týchto ostrovoch a toto im pomôže, aby sa spojili s hodinou v cirkvi,  pomôže im vkročiť do požiadaviek Ducha Svätého. Toto sa deje v takej hodine, ktorá je veľmi potrebná v cirkvi, aká rozsiahlosť misie Pána. Pán si teraz môže zvoliť krajinu, národ, ľudí, cirkev, aby ich mohol navštíviť v poradí priorít, táto láska Božia nemôže byť bez povšimnutia. ON ma nezobral do Číny, ON ma nezobral do Nepálu, On ma nezobral do Malawi, Singapuru, Indonézie, rozpoznávame priority Pána v týchto posledných hodinách, v týchto posledných minútach prípravy.

Ja vidím, ako ma Pán prináša do tohto národa, vidím, že mrzáci budú chodiť, slepí budú vidieť, hluchí budú počuť, nemí hovoriť, ochrnutí vstanú a kráčajú, atď… ochorenia krvi, tumory sa stratia, rakoviny vyschnú, vnútorné orgány, ľadviny, toto sú druhy ochorenia, ktoré Ježiš liečil v Biblii, ktoré budú uzdravené. Ba ešte väčšie. Ako Pán už prehlásil v dňoch Jeho perfektnej služby na Zemi. Pán bude uzdravovať zlomené kríže, krky, atď,

To bude ohromná historická návšteva na ostrovoch v Karibiku. Pôvodne poznané miesto pre nemravnosti, turistiku, nahotu, homosexualitu a všetku perverziu, ktorou nepriateľ prerážal na tejto Zemi, zatienil túto Zem, ktorá bola stvorená našim Bohom, s jeho temnotou. Pán hovorí, že vnútorná sieň Jeho Domu bude teraz svietiť slávou PÁNA. A to je ohromné v tejto hodine temnoty. Pán ide vyliať krv JEŽIŠA a uzdravovať choroby, vytvárať svedectvá týchto hodín pre tieto národy tiež, aby aj oni boli počítaní medzi národmi. Tento proces bude v podstate zhromažďovanie národov, ich príprava na príchod Stvoriteľa národov, Jeho meno je KRISTUS JEŽIŠ, SYN živého BOHA. ON PRICHÁDZA.

Pán mi tiež ukazuje uzdravenia sŕdc duší v cirkvi, liečenie sŕdc pastorov, aby teraz mohli byť priťahovaní bližšie k Nemu v spravodlivosti a svätosti. Iba spravodlivosť a svätosť, výmenou za spasenie milosťou v cirkvi, ( podľa všetkého tu poukazuje na sladké evanjelium, keď sa v cirkvách káže, že máme dobu milosti, namiesto toho, aby sa kázalo o svätosti a pokání v cirkvách), môže zotrvať deň za dňom v cirkvi. Spravodlivosť a svätosť bude označovať merítko trvania a dátum je večný, večnosť. Doba záruky. Keď si niečo kúpite v obchode, tam píšu dobu záruky, do ktorého dátumu má trvanlivosť. Merítko trvanlivosti kresťanov je spravodlivosť a svätosť, ktorá nám pomôže vkročiť do večnosti. Toto je náboženstvo kríža, ktoré neexpiruje. Videl som, čo sa udeje, kde Pán naviguje túto ohromnú loď, túto ohromnú návštevu Pánovu, v Trinidade a Tobagu. Pán mi ukázal veľa vecí. V tomto ohromnom rozhovore Jehova, PÁN, ON mi ukázal Jeho služobníka, mocného Proroka a hlas Pánov hovoril z neba a hlas povedal:” pozri, Sláva Pána ho zatienila”. A keď som sa pozrel,  ja som videl sám seba, ako briliantné svetlo, žiarivé svetlo slávy PÁNA pokrylo Jeho služobníka. A tá sláva bola tak žiarivá, že som sa nemohol pozerať, žiarila ako záblesky.  Pán ma tam zobral, aby som tam bol Jeho služobník, takže ja som bol v tej sláve. Keď som spozoroval slávu Boha Jehova, v tomto ohromnom sne, potom ON spôsobil, že som sa pozrel hore. A keď som sa pozrel hore, ja som videl JEHO, ako prichádza pre cirkev. Nech tí, ktorí majú uši počujú hlas Pánov, nech tí, ktorí majú uši naklonia svoje uši k slovám Boha Jehova, aby sa náležite pripravili na príchod Mesiáša. Pamätajte na štandard Boží, to je spravodlivosť a svätosť. Shalom.

Off 

28.5.2015 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top