Home
 

Ohromné uzdravenia prichádzajú do Zambie, proroctvo zo dňa 12.5.2015

Pán so mnou hovoril o stretnutí, ktoré prichádza do Zambie, hovoril so mnou túto noc o ohromnom uzdravovaní, ktoré sa bude diať. Ako ma zobral Pán na štadión, na územie stretnutia, vidím veľa uzdravení, ktoré sa budú konať, veľmi ohromné uzdravovania sa udejú v Zambii, tiež ohromné vyslobodenia pre ľudí, ktorí sú zviazaní zlými duchmi. Keď ma Pán priviedol na štadión, zlý duch ich opustil. Tu je tiež veľký problém s čarodejníctvom, tiež s nemorálnosťou, pamätám veľmi dobre, Pán mi už ukázal,  kde dievčatá stoja hore na pódium a muž, ktorý si ich chcel kúpiť, stál pod pódiom. To je prostitúcia, zlý duch, ktorý ich zväzoval, Pán ide do Zambie priniesť ohromné uzdravenia a vyslobodenia pre národ a toto teraz môže zapáliť jeden z najväčších prebudení v Afrike smerom k Južnej Afrike.

Toto je hodina, kedy je potrebné pre každého, aby si bol istý, že je vo vnútri  Slávy Pána.  Vo vnútri návštevy tohto zvláštneho času. To by bolo veľmi tragické byť zanechaní vonku v tomto historickom momente návštevy a to je dôvod, prečo Pán naťahuje svoju ruku aby sa dotýkal Zambie a veľa iných národov, pokúša sa tiež zasiahnúť Angolu, Karibik, ale toto je hodina, aby sme boli pod návštevou Pána, inými slovami, toto je moment bytia pod otvoreným nebom.

Znova, keď ma Pán priviedol na štadión, ja vidím veľa uzdravovaní, veľmi historické uzdravovania, ON to hovoril dvakrát a tiež vidím veľmi ohromné oslobodenia, ktoré sa tam udejú. Vidí sa, že tam je čarodejníctvo, bude veľmi masívne oslobodenie a ľudia budú oslobodení.

Toto je hodina, kedy Pán zhromažďuje národy. ON ich zhromažďuje s ohromnou silou v tejto hodine. Aby sa národy pripravili na príchod Pána.

SHALOM

Off 

12.5.2015 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top