Home
 

Ohromné uzdravovania prichádzajú do ZAMBIE, proroctvo zo dňa 7. mája 2015

Ohromné uzdravovania prichádzajú do ZAMBIE,

proroctvo zo dňa 7. mája 2015

Pán hovoril so mnou ohromným spôsobom, hovoril o misii Pána, ktoré prichádza do Zambie. Pán mi ukázal stretnutie, ktoré sa uskutoční v Zambii. Vidím veľké  stretnutie, veľmi ohromné stretnutie, historické stretnutia, ktoré prichádza do Zambie, tiež vidím masívnu návštevu Slávy Božej, ohromnú Slávu Boha Jehova, ktorá navštívi národ Zambie, vidím budovy, ľudia stoja v blízkosti tých budov, vidím dieťa, vyzerá to, že je to dievča, ktoré sa postavilo, mrzák, postavila sa a chodila. A iná časť tohto rozhovoru, v podstate Pán ma zobral znova do Zambie, vidím muža stredného veku, on bol mrzák, pre nejaký dôvod on nemohol chodiť veľa rokov a keď Pán priviedol Jeho služobníka blízko k nemu, potom sa postavil a začal chodiť, vidím akoby išiel hore schodmi a keď chodil, začal byť unavený, tak Muž Boží mu povedal: ” Pole, pole”… ( pomaly – swahilsky ), bol unavený, takmer spadol, pretože nechodil predtým. Takže Pán zdvihne veľa mrzákov zo zeme v Zambii, ON sa dotkne mrzákov, slepé oči budú otvorené, hluché uši budú otvorené, ochrnutí budú chodiť, poranenia chrbtice budú uzdravené, ochorenia krvácaní sa zastavia, ja vidím veľa uzdravení, zmrzačený muž chodí, ja ho vidím teraz ako ku vám hovorím,  vidím ohromné historické uzdravovania, ktoré prichádzajú na kontinent v Afrike, v Južnej Afrike, v Zambii, Pán prináša originálne evanjelium krvi a kríža, v podstate prináša ohromnú Slávu v tejto hodine, prebudiť cirkev Kristovu, a Pán hovorí znova o potrebe každého veriaceho, kto má príležitosť žiť a vidieť túto hodinu, kto má príležitosť nasledovať spravodlivosť a svätosť. Nikto nevie deň ani hodinu, avšak toto je oznámené celosvetovo, že MESIÁŠ PRICHÁDZA. 

Pán karhá rozklad v cirkvi, karhá evanjelium prosperity, morálny rozpad, ktorý pohlcuje Zem, Pán hovorí, že varovanie, ktoré prišlo do Nepálu, keď ma Pán poslal, aby som hovoril. Pán hovorí, že Nepálu nebola daná šanca, aby činili pokánie. V podstate ON hovorí, že Nepálu nebola daná žiadna šanca, aby činili pokánie. Teraz sme tu znova, keď Pán hovorí a dáva ľuďom po celom svete nádhernú, požehnanú príležitosť činiť pokánie. Keď správa bola hovorená Nepálu, nebola mu daná príležitosť činiť pokánie. Vidíme, že Keňa videla prebudenie, historické prebudenie, toto Pán používa, aby tiež hovoril ku Keni a Pán hovorí: ” čiňte pokánie, buďte spravodliví a kráčajte v spravodlivosti, Nepál sa bude sťažovať pred Pánom. Pán hovorí, že je to rovnaké, ako sa Sodoma a Gomora sťažovala vzhľadom na Kafarnaum, dokedy Pán povedal, že Sodoma a Gomora je svätejšia ako Kafarnaum, pretože videli zázraky a nečinili pokánie, aby si udržali prebudenie. Rovnakým spôsobom Nepál by sa sťažoval, až pokiaľ by Pán vyhlásil Nepál za svätejší ako Keňa, pretože Nepál nevidel slávu Božiu. Nepál nevidel padať dážď z neba, mrzáci v Nepále nechodili, v Nepále slepé oči nevideli, hluché uši nepočuli, nemí nehovorili. Pán v podstate hovorí, že ako ON privádza masívne prebudenie do Zambie, nech národ Zambie je požehnané, aby uchopilo túto šancu a túto úžasnú príležitosť ohromného historického prebudenia, aké ešte nebolo. Pán používa túto hodinu, aby hovoril k cirkvi, cirkvi Kristovej v Afrike, v cirkvi Kristovej v Keni, cirkvi v Európe, v Brazílii, v Južnej Amerike, Severnej Amerike, Centrálnej Amerike, Austrálii, Novému Zélandu, všade, ostrovom…a ON hovorí, že v každom momente, kedy posiela Jeho služobníka, ON mi dovoľuje oznámiť tieto ohromné udalosti, ktoré naznačujú, oznamujú otvorené nebo, čo znamená, že Pán oznamuje, že:” pozrite sa, že čas, kedy je otvorené nebo je tu. A národy ako Zambia, ktoré pripravia cestu, budú vidieť Slávne a večné kráľovstvo Božie. Toto je príležitosť pre každý národ, aby počul slová Pána, aby videli večnosť Božiu. Predtým, než som odišiel do Fínska, ja som hovoril to isté, než som išiel do Brazílie, ja som hovoril to isté, tam bolo veľa ľudí uzdravených. Zakaždým, keď prídem do Kene, On hovorí to isté a lieči veľa ľudí. Teraz idem do Zambie, On hovorí o ohromnom uzdravení, ktoré sa tam uskutoční, pre slepých, mrzákov, ochrnutých, poranenia chrbtice, hluchých, nemých, ochorenia krvi, tumory budú vstrebané, rakoviny vyliečené, zlomené kosti, bedrové kosti, ochor. vnútorných  orgánov, obličky, srdcové ochorenia, ohromná Sláva Pána je tu a ako bolo za čias Ježiša, keď Pán liečil ľudí so všelijakými druhmi ochorení a ON ich všetkých vyliečil. Táto hodina prišla do cirkvi. 

Takže oznamujem národu Zambie, že Pán už so mnou hovoril o vašej krajine a Pán už ukázal Jeho lásku k národu Zambia, toto sú odpovede na modlitby, ktoré som počul o Južnej Afrike. Takže Pán prináša veľké prebudenie do Zambie ale aj do Južnej Afriky tiež.  Pretože oni sa tiež potrebujú pripraviť v spravodlivosti, aby nasledovali sväté zhromaždenie pokánia, aby oni mohli vstúpiť do Slávneho Kráľovstva Božieho. Čas je na konci a ja som videl príchod Mesiáša. Teraz Pán zobral národ Zambie medzi zhromaždenie národov sveta, ktoré sa cielene a úmyselne pridali na cestu k príprave na Slávny príchod Mesiáša.

Off 

7.5.2015 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top