Home
 

Proroctvo o veľkom utrpení a xenofóbii ( nenávisť k cudzincom ) prichádzajúce do južnej Afriky zo dňa 14. júla 2013 naplnené

Proroctvo o veľkom utrpení a xenofóbii ( nenávisť k cudzincom ) prichádzajúce do južnej Afriky

zo dňa 14. júla 2013 naplnené 

Rasové násilie vypuklo na východnej strane Johannesburgu, veľa obchodníkov zo Somálska, Etiópie a iných častí Afriky zatvorilo svoje obchody, očakávajúc rabovanie. Ako vidíte polícia chráni majetky, obchody, ktoré patria africkým vysťahovalcom, oni hovorili, že na nich zaútočili, pretože neboli z Južnej Afriky, napriek tomu, že už boli štátnymi občanmi Južnej Afriky, ako uvádza do mikrofónu jeden svedok. Násilie vypuklo minulý týždeň. Najmenej 5 mŕtvych, z toho dvaja z Južnej Afriky. Miestni ľudia, ktorí sú za týmito násilnosťami povedali, že im zobrali ich prácu a príležitosti.  Športové ihrisko v južnej časti mesta Durban sa zmenilo na dočasný utečenecký tábor. Tam nájdete rodiny zo Zimbabwe, Malawi, Mozambiku a veľa iných, z ostatných častí Afriky. 

Toto ohromné proroctvo bolo povedané 14. júla 2013, keď Prorok Boží hovoril na živo v Rádiu http://www.jesusislordradio.info/  hovoril, že v to popoludnie Pán s ním hovoril o vážnych nepokojoch, ktoré prichádzajú do Južnej Afriky, veľmi, veľmi vážne, súd Pánov prichádza do Južnej Afriky, Pán ma zobral do Južnej Afriky v tomto rozhovore, vo sne a v tom sne mi ukázal rasistické napätie, ktoré postihlo študentov, ktorí prišli z iných krajín, vidím ich v panike, čo znamená, že to prinesie xenofóbiu, ( nenávisť k cudzincom ). Prišiel január 2015 a napätie začalo narastať a v apríli 2015 sa naplnilo proroctvo. 

Off 

18.4.2015 This post was written by Categories: Naplnené Proroctvá Comments are off for this post


Top